-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére péntekre!

A mögöttünk álló csütörtöki napon a délutáni órákban Békés, és Csongrád megye szerte záporok, zivatargócok képződtek, a mai nap sem a napsütésről szól majd, lássuk, mi várható a folytatásban?

Kissé hűvös, 14 fokos reggelre ébredhettünk, mérsékelt északi légmozgás, valamint szűrt napsütés jellemzi Békés, és Csongrád megye térségét, ami azonban nem tart sokáig.

Pénteken mindössze 25 fokon tetőznek a napi maximum értékek, időnként kissé megélénkül a légmozgás, a déli órákat követően egyre intenzívebb gomolyfelhőképződés figyelhető majd meg Békés, és Csongrád megye térségében.

A délutáni órákban már a napsütés háttérbe szorul, Békés, és Csongrád megye szerte egyre több helyen lehet számítani záporok, zivatarok kialakulására, melyek között egy-egy hevesebb is előfordulhat, és kisebb területeket érint majd.

Zivatarok környezetében a légmozgás hirtelen megerősödhet, amely ágakat szakíthat le, veszélyeztetve ezzel a közlekedőket.

A hétvége is változékony időjárást tartogat Békés, és Csongrád megye szerte, mérsékelt felmelegedés kezdődik, azonban a délutáni záporokkal, zivatarokkal szombaton, és vasárnap is számolnunk kell.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

106 Shares