Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére szerdáig!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán őszies, és zord hajnalra ébredhettünk Békés, és Csongrád megye szerte, a keményebb lehűlés ezúttal Békés megyét érintette, több helyen 4 fokig süllyedtek a hőmérsékletek, ez még nem a jéghegy csúcsa, lássuk a folytatást!

Még pénteken 30 fokokat mérhettünk, és a kései nyár óráit élhettük, most pedig nagy meglepetés érhette a korán ébredőket,például Békés megye több pontján 5 fok alá süllyedtek, a hőmérsékletek, azonban a “megpróbáltatásoknak” sajnos még nincs vége, tovább fokozódhat, főleg az éjszakai lehűlés.

A keddi napon egyértelműen a napsütésé a főszerep, csak kisebb felhőátvonulások fordulhatnak elő, azok is csak átmeneti jelleggel, csapadék nem várható, a hétfőn még erős, már-már viharos légmozgás jelentősen mérséklődött, de azért még kissé élénk tartományokban mozog.

A sok napsütés ellenére mindössze 17 fokig emelkednek a napi maximumok Békés, és Csongrád megye szerte, és a szerda is hasonlóan hideg időjárást tartogat, sőt a hét közepére fokozódik az éjszakai lehűlés, így nem kizárt, hogy szerdán hajnalra akár 2-3 fokig is süllyedhetnek a hőmérsékletek.

Ügyeljünk a réteges öltözködésre, már most, sok légúti megbetegedést regisztráltak Békés, és Csongrád megye területén, pillanatok alatt csöppentünk a kései nyárból az ősz kellős közepébe.

Csütörtöktől lassú felmelegedés kezdődik térségünkben, azonban hétvégén újabb hidegfront érkezhet.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Csatlakozzon a beszélgetéshez