Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére szombatig!

- Hirdetés

Késve de megérkezett a télies időjárás Békés és Csongrád megyébe is, az éjszakai órákban hétfőn, kedden is előfordultak hószállingózások, kisebb havazások, ezek azonban nem nagy körzeteket érintettek, lássuk hogy milyen időjárásra számíthatunk a folytatásban.

Hétfőn hajnalban bizony kemény, -6 fokos fagyra ébredhetett Békés, és Csongrád megye lakossága s még kedden is fagypont alá süllyedtek a hőmérsékletek, de felmelegedés kezdődött a kedd délutáni órákban, s így szerda hajnalban kissé fagypont felett maradtak a hőmérsékletek, tehát az éjszaka fagymentes volt.

Az előttünk álló napokban a hideg légtömegek utánpótlása megszűnik, napról-napra melegedés várható, s ez bizony szintén gyorsan végbemegy majd hiszen kedden még 6 fokot mérhettünk, s csütörtökön pedig már 15 fokon tetőznek a hőmérsékletek, ennek ellenére ha tehetjük ne mozduljunk ki, csak ha muszáj.

Az éjszakai fagyok megszűnnek, egyre több napsütésben lehet részünk pénteken pedig már akár 20 fokot is mérhetünk, visszatér a tavaszias időjárás Békés, és Csongrád megyébe.

Az előttünk álló hétvége igazán kellemes, szélmentes időjárást tartogat, de aki teheti maradjon otthon és ezt tudja mindenki tudja, hogy miért írom.

Hétfőn egy hidegfront éri el Békés, s Csongrád megye térségét, így újabb lehűlés kezdődik, elmondhatjuk hogy az idei tél nem adja könnyen a bőrét, még ha ilyen szeszélyes is volt.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.