Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére vasárnapig!

- Hirdetés
0 Shares

Sajnos várható volt, hogy a komolyabb havazásoktól, és fagyoktól mentes télnek áprilisban isszuk meg a levét, és ez így is történt, szerdán hajnalban Békés, Csongrád megye szerte -5 fokos fagyra ébredhettünk, ami már jelentős kárt okozott a mezőgazdaságban, és a kertekben.

Sajnos a további károk várhatóak, hiszen csütörtökön, és pénteken hajnalban ismét erős éjszakai fagyok várhatóak, és ismét -4 fok köré süllyednek a hőmérsékletek, és nappalonként is csak 10-11 fok várható.

Csütörtökön kifejezetten erős széllel kell számolnunk, ami tovább rontja a hőérzetünket, ami 5 fok körül alakul majd, péntekre az erős szél kissé mérséklődik, de élénk tartományokban marad.

Említésre méltó csapadék az előttünk álló napokban nem is várható, a keddi napon fordulhat elő kisebb eső vagy havas eső, de mennyisége jelentéktelen lesz.

Péntektől a déli légmozgásnak köszönhetően melegedés kezdődik búcsúznak az éjszakai fagyok s bizony  hétvégén már akár 15 fok feletti értékeket is mérhetünk, igazi kiránduló idő vár Békés, s Csongrád megye lakóira, de szerdán, csütörtökön, és pénteken öltözzünk rétegesen, ilyenkor a legkönnyebb megfázni, és ügyeljünk a megfelelő vitaminbevitel, ilyenkor a C, és D vitamin a leghatékonyabb.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

0 Shares