Hírek

Előrendelhető a Samsung Galaxy S9 és S9+ a Telenornál

- Hirdetés
0 SharesA Samsung két legújabb csúcskészülékére február 25-től regisztrálhatnak a Telenornál az érdeklődők. A Samsung Galaxy S9 és S9+ előrendelését választók régi okostelefonjuk beszámításával készülékkedvezményben is részesülhetnek, amelyhez 30 ezer forintos extra kedvezmény is jár.

-- Hirdetés
Fotó: Samsung

A Barcelonában zajló Mobil Világkongresszuson bejelentett két új Samsung-csúcskészülék március 16-tól lesz elérhető a Telenor kínálatában, de előrendelést már mától leadhatnak az érdeklődők. Ennek előnye, hogy azok, akik regisztrálnak a www.telenor.hu/galaxy-s9 oldalon, a hivatalos megjelenés előtt akár 7 nappal korábban megkaphatják új készüléküket.

Az előrendelést választók emellett készülékbeszámítási kedvezményben is részesülhetnek, ha a fenti regisztrációs oldalon kiválasztják ezt a lehetőséget. A készülékbeszámítást a Telenor együttműködő partnere, a Rendo végzi, annak pontos menetéről pedig az érdeklődők a regisztrációkor tájékozódhatnak. Azok, akik élnek a készülékbeszámítás lehetőségével, további akár 30 ezer forintos kedvezményt is érvényesíthetnek a Samsung Galaxy S9 vagy S9+ Telenornál történő megvásárlásakor.

Az előrendelési promóció február 25-én 19 órától március 15-én 23:59 óráig tart.

További információk és regisztráció az előrendelésre: www.telenor.hu/galaxy-s9

Forrás: Telenor

(Ezt a cikket 0 alkalommal tekintették meg.)-- Hirdetés
0 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez

>