-Hirdetés-

Élvezzük ki a szombatot, mert vasárnap újabb csapadékzóna érkezik Békés, és Csongrád megyébe!

Pénteken tavaszias időjárás köszöntött térségünkre, a hó az már a múlté, a jövő azonban a tavaszé, csak sajnos nem éppen így képzeltük el, lássuk, milyen időjárás vár ránk a hétvégén?

A szombat reggeli órákban már barátságosabb időjárási viszonyokra ébredhettünk, +2, +4 fok között mozognak a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, mérsékelten felhős az égbolt, kissé élénk szél jellemzi térségünket.

A kora délelőtti órákban még előfordulhat átmeneti, rövid ideig tartó napsütés, azonban nyugat felől felhők érkeznek, és a szombat késő esti órákban egy csapadéksáv halad át térségünkön, melyből 2-4 mm csapadék várható vasárnap reggelig bezárólag.

A felhős időjárás ellenére igen kellemes hőmérsékletek jellemzik majd mai napunkat, 15 fokon tetőznek a napi maximum értékek, a délnyugati légmozgás a déli órákhoz közeledve árnyalatnyit megélénkül.

A vasárnapról már nem mondhatjuk el, hogy kedvező lesz, a délnyugati szél ekkor már kissé megerősödik, és szakaszos esők jellemzik majd  a hét utolsó napját, napsütéssel nem számolhatunk.

Hétfőn tovább romlik a helyzet, a hétfő hajnali órákban megerősödik a déli légmozgás, újabb csapadékzóna érkezik Békés, és Csongrád megye térségébe, akár zivatarok esélye sem kizárható, erről esti előrejelzésemben részletesebben írok.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

120 Shares