Friss időjárásjelentés

Érdekes időjárás várható Békés, és Csongrád megyében!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló keddi nap is a változatlanság jegyében zajlott, a Békés, és Csongrád megye térségét (is) kitöltő anticiklon hatása még igen erős, Európa szerte jellemző a változatlanság, lássuk, milyen időjárás várható a folytatásban?

Az előttünk álló éjszaka a légmozgás szinte teljesen eláll, csillagfényes éjszakára számíthatunk, mérsékelt lesz a lehűlés is, a reggeli órákban 7-8 fokra ébredhetünk Békés, és Csongrád megye szerte, a felsorolt időjárási tényezők kedveznek a pára, és a ködképződésnek.

Szerdai napunk a dinamikus felmelegedés, és szikrázó napsütés jegyében zajlik majd, felhőátvonulás is csak ritkán fordulhat elő Békés, és Csongrád megye térségében, 25-26 fokon tetőznek a napi maximum értékek, igazán a nyárban érezhetjük magunkat.

Csapadék, és említésre méltó légmozgás az előttünk álló napokban sem várható, napról-napra fokozódik a ködképződési hajlam, és pénteken reggel például már lakott területen belül is találkozhatunk foltokban sűrűbb ködfoltokkal, ami veszélyt jelenthet a közlekedőkre.

Érdekesség, hogy míg Békés, és Csongrád megye térségében, de egész Európa szerte fokozódik az aszály, addig Kanadában havat lapátolnak, Amerika partjait pedig újabb, erős hurrikán támadja.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.