-Hirdetés-

Érkeznek a záporok, zivatarok Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a hétfő délelőtti órákban még stabil volt a légkör Békés, és Csongrád megye térsége felet, a délutáni órákra azonban nagy fordulat következett be, lássuk a folytatást!

A hétfői nap fülledt, párás, kellemetlen időjárást hozott, Békés, és Csongrád megye szerte 30 fok felett tetőztek a napi maximumok, a szél iránya folyamatosan váltakozott, egyre labilisabbá vált a légkör.

Az előttünk álló órákban Szeged, Orosháza, Békéscsaba térségét is zivatarcellák érik el északnyugati irányból, így aki most indul útnak az ezzel számoljon.

Igen jól kifejlett cellákról van szó, melyeket kisebb területen viharos kifutószél, felhőszakadás, és jégeső is kísérhet.

Záporok, zivatarok érkezésével a késő esti órákig számolni kell Békés, és Csongrád megye térségében, majd éjszaka csökken a csapadékhajlam, lassan tisztul az égbolt.

Kedden tetőzik a felmelegedés, átmenetileg stabilizálódik a légkör térségünk felet, sok napsütésre, és 33 fokra számíthatunk a hét második napján.

Jelentős változás várható időjárásunkban, szerdán délután egy erős hidegfront éri el Békés, és Csongrád megye térségét, ami jelentős csapadékot, és komoly lehűlést hoz majd.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

218 Shares