-Hirdetés-

Erős hidegfront közeleg Békés, és Csongrád megyébe!

A mögöttünk álló hétfői nap során, időjárásunk hozta a megszokott formáját, Békés, és Csongrád megye szerte záporok alakultak ki, komoly változás közeleg, lássuk a folytatást!

Az emberi szervezet számára igen megterhelő időszak áll előttünk, az idei év legmelegebb napja lehet a mai, hiszen a tartós, és erősödő déli légáramlásnak köszönhetően akár 34 fokig is emelkedhetnek  a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye térségében.

Fülledt, párás, kellemetlen időjárás várható ma, még a hőség ellenére is, erős lesz az UV sugárzás, óvatosan a napozással, mert napsütésben nem lesz hiány, bár a délutáni órákban ismét gomolyfelhőképződés indul meg térségünkben.

Záporoknak, zivataroknak a mai napon igen minimális az esélye, azonban szerdán erős hidegfront érkezik Békés, és Csongrád megye térségébe, ami jelentősen átalakítja majd időjárásunk jellegét.

Szerdára az eddigi déli légáramlás északiba, majd északkeletibe módosul, és közel 10 fokkal hidegebb levegő áramlik Békés, és Csongrád megye térségébe, és bizony, a szerdai napon jelentős csapadékkal, és heves zivatarokkal is számolnunk kell.

Csütörtökön a mai 34 fokhoz képest már csak 23-24 fokon tetőznek a napi maximum értékek, jelentős felmelegedés a hét hátralévő részében nem várható.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

 

348 Shares