Mezőgazdaság

Eső mossa el a telet

- Hirdetés
0 SharesElőrejelzések

2018. március 04., vasárnap • 09:31 Eső mossa el a telet

-- Hirdetés

Mint ahogy arra számíthattunk az enyhüléssel járó jelentős mennyiségű csapadék a jövőhéttől lesz tapasztalható. Borongós időre van kilátás, a hét elején vegyes halmazállapotú csapadékkal majd később esővel.

Hétfőn nyugaton és délen már a reggeli órákban is lehetnek erősen felhős körzetek, másutt kezdetben általában napos idő várható. Délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, délutántól meg is vastagszik a felhőzet. Napközben csapadék nem lesz, estétől több helyen valószínű eső, nyugaton hó is, néhol ónos eső is lehet. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és -14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és 6 fok között várható.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és többfelé várható eső, északon és nyugaton havazás is. Hajnalban néhol ónos eső előfordulhat. A délkeleti szél helyenként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű.

Szerdán felhős idő lesz a jellemző rövid napos időszakokkal. Többfelé várható csapadék, a legtöbb helyen esőre számíthatunk. A délnyugati, déli szelet néhol élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 11 fok között valószínű.

Csütörtökön kezdetben erősen felhős vagy borult idő várható, majd a legtöbb helyen felszakadozik, csökken a felhőzet és a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés valószínű. Elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Az északnyugati, nyugati szelet több helyen erős lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. A délnyugati, déli szelet több helyen erős, néhol viharos közeli lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 14 fok között valószínű.

Szombaton felhős idő valószínű rövidebb napos időszakokkal. Néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. A délnyugati, déli szelet több helyen erős, néhol viharos közeli lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 16 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

nyomtatható verzió küldés e-mailben


-- Hirdetés
0 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez

>