Horoszkóp

Éves horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Már a 2019-es év is igazán sok izgalmat, valamint mozgalmas napokat, váratlan eseményeket tartogatott, de 2020 a nagy változások éve lesz minden csillagjegy szülötte számára, eseménydús év áll előttünk, s így lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér számodra erre az évre.

Kos:

A 2020-as év mozgalmas lesz, sokszor jóval gyorsabban változnak körülötted a dolgok, minthogy azokat követni tudnád. Alkalmanként nehezen tudod majd tartani a tempót, így gyorsan kell cselekedned s még gyorsabban gondolkodnod, és mégis örömmel veted bele magadat új tennivalókba. Azért ne ragadtasd el magadat, néha jobb, ha lassan jársz, s tovább érsz. A Jupiter nagyon erős hatással lesz rád most így sokat foglalkozol majd a saját életedben betöltött szerepeddel. Koncentrálj a változásokra már, merj ismeretlen utakat felfedezni, s a siker nem fog elmaradni, sőt, olyan emberek is elismerik eredményeidet, akik eddig sosem tették meg ezt. Igazán hasznosnak érzed 2020-ban magadat s még akkor is, ha sokat kell tenned a fejlődését és a gyarapodásért. 2020 őszén elsősorban a munka és vagy a tanulás helyett különféle emberi kapcsolataidra kell fókuszálnod ezúttal még akkor is, inkább magaddal foglalkoznál és elmaradt ügyeidet szeretnéd rendezni. Az ígéretek betartása nagyon fontos lesz ahhoz, és hogy megtartsd kapcsolataidban a bizalmat, az intimitást, az elköteleződést.

Bika:

A mindennapok, a munka, a tanulás és az emberi kapcsolatok terén is maradandót tudsz alkotni 2020-ban. Mindent egybevetve jobban alakulnak a dolgok, mint gondolnád. Mozgalmas, fordulatos év vár rád, ne legyints semmire se! Minden okkal, a te fejlődésed és növekedésed érdekében történik. A jó kedv, és a pozitív gondolkodás állandó partnered lesznek döntéseid során. Sok terved van, s így ezek jelentős részét véghez is viszed. A megvalósításban az Uránusz támogat, s így amihez anyagi jellegű eredménynek is kell kapcsolódnia, az valódi gyarapodást hoz számodra s főleg a tavaszi és az őszi hónapokban. Kreativitásod lesz a legjobb barátod, olyan dolgokat alkotsz, amiken még magad is meglepődsz. Ugyanakkor fontos az s hogy mindig a minőségre, ne pedig a mennyiségre törekedj. Most mindennapi teendőid sokszor elveszik a pihenés lehetőségét. Ez utóbbira tudatosan kell figyelned, és hogy ne égj ki idő előtt. Különösen a nyári szezonban leszel képes olyan körülményeket teremteni s amik pótolják a felhasznált energiákat. Mindaz, amit ebben az évben teszel önmagadért, többszörösen megtérül.

Ikrek:

A Szaturnusz na és a Jupiter lesznek rád erős hatással 2020-ban. Az Ikrek jegy szülöttjeként legalább két jelentős sorsfordulóval kell számolnod most. Ezektől eleinte tartani fogsz, ám év végén elégedett leszel a történésekkel. Sok időt és energiát kell bevetned ahhoz már hogy minden terved megvalósuljon. Az égiek segítenek jó döntéseket hozni ezúttal. A befektetett energia megtérülni látszik már szeptemberben. Több életterületen is jelentős változások történnek, és ezeket nem tudod befolyásolni, ám, ha alkalmazkodsz és elfogadod az irányt és a sebességet, akkor most a maximumot tudod kihozni mindenből. A 2019-es évből megmaradt függő ügyekre megtalálod a megoldásokat végre, és ha ezek között akad jogi téma, az lezárul, számodra kedvező módon már. Ez segíti azt, hogy továbblépj, új utakat fedezz fel, így akár egy költözés is szóba kerülhet. Ezt nyáron vagy ősszel érdemes meglépni. Ami eddig homályba burkolódzott, azt tisztán fogod látni. Érdemes csapatban dolgoznod, és segítséget kérned, ha elakadsz. Mindent közelíts meg több oldalról, megéri a dolgokat alaposan átgondolni, így a lehető legjobb döntéseket hozod meg.

Rák:

Sokszor érezted magad elégedetlennek 2019-ben, hiszen sok időt fektettél különféle ügyeid rendezésébe, ám így is maradtak függő témák, és így megválaszolatlan kérdések. 2020-ban viszont megtérül számodra minden ezúttal nem lesz okod panaszra. Lesz mód a felemelkedésre a fejlődésre, a kiteljesedésre. Azt kell csupán eldöntened, mi is az igazán fontos számodra, mely életterületre akarsz kiemelten sok időt szánni így biztosan megkapod a jutalmadat szorgalmadért. S a sok pozitív eredmény miatt önbizalmad erősödni fog, így még több dologból leszel képes a maximumot kihozni. Sok elismerésben s dicséretben lesz részed ezek pedig arra inspirálnak majd, és hogy újabb, és újabb utakat fedezz fel. 2020 végére új megoldásokat alkalmazol munkában, tanulásban és magánéleted terén is. Kifejezetten javallott tanulni, továbbképezni magadat. Nagyon könnyen szívod magadba a tudást, könnyebben kommunikálsz másokkal, és számos új emberi kapcsolatot fogsz kiépíteni. Augusztusban és szeptemberben is biztosan lezársz egy-két bonyolult emberi köteléket s de ezek helyett viszont decemberben újak érkeznek már. Plútó hatására alkalmanként lelassulsz, de ez is a te fejlődésedet segíti elő.

Oroszlán:

2020 mozgalmas lesz minden Oroszlán számára. Az, aki mégis bedugja a fejét a homokba, semmi jóra se nem számíthat. Sok esemény zajlik körülötted már viszont Te döntöd el, mennyi mindenben veszel részt, mennyire válsz aktívvá, és hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek, vagy kezedbe veszed az irányítást és te határozod meg, merre mész, kivel fogsz össze, milyen tempóban haladsz. Sok örömteli pillanattal övezve zajlanak körülötted a különféle történések, s de a legjobb hír az, hogy alkalmanként fele annyira sem kell megerőltetned magad, mint 2019-ben vagy azt megelőzően. Persze, azért ez nem ok a lazsálásra s inkább segítség ahhoz, hogy így mindenből a maximumot hozd ki. Az égi konstellációk emberi kapcsolataidra is jelentős hatással lesznek ezúttal. Ami már nem működött, azt engedd el áprilisig. Ami még menthető, azt májusban, júniusban tudod újjáépíteni. Szerelem új üzleti kapcsolat barátság jó eséllyel nyáron érkezhet. Olyan dolgokban, témákban is megtalálhatod ezúttal a számításaidat, s amikben az év elején még nem is reménykedsz, sőt, inkább legyintesz, félve a kudarctól. Szaturnusz néha rád veti szúrós tekintetét, jelezve azt, hogy nem kell örökösen rohanni. Keress új utakat, lehetőségeket, de ne kockáztass túl sokat.

Szűz:

2020-ban nem elég már az átlagtempó. Életed minden területén meg kell már erőltetned magadat. Nem legyinthetsz a függő ügyekre, nem mondhatod, hogy majd jövő héten megoldod. Ami jön, azt ott és akkor kell kezelned, rendezned ez a te érdeked. A legfontosabb s amit tudatosítanod kell magadban az, hogy ne hagyd lebeszélni magadat semmiről. Új tervek, új célok? Sok legyen ezekből! Új szerelem tavasszal, nagy utazás, így költözés nyáron, váláshoz és elengedéshez kapcsolódó folyamatok ősszel jellemzők leginkább. Bármit megtehetsz, de azért lassan járj, és tovább érsz! Még ha tökéletesnek is érzed az életedet, akkor is érdemes néhány dolgot lezárni. A legjobb tudásod szerint tedd meg ezt, konfliktusok elkerülésével. 2019-ben is volt szükség ilyesmire s ez 2020-ban is hasznos lesz majd. Kifejezetten javallott olyan embereknek búcsút inteni, akik mindig negatív gondolatokkal traktálnak, elvonják a figyelmet a jó dolgokról vagy épp lebeszélnek nagy tervek megvalósításáról. Félgőzzel sajnos nem lehet semmit csinálni. Legyél eltökélt ha valamit elkezdesz, azt odaadással csináld, így ne ímmel-ámmal. Fedezz fel új és ismeretlen helyeket, ezek sok örömöt hoznak a későbbiekben.

Mérleg:

Egyértelmű, s hogy jelentős változásokat kell eszközölnöd 2020-ban ahhoz, hogy biztonságban érezhesd magadat anyagilag, egészségileg és szellemileg is akár. Elkerülhetetlen, hogy önmagad tegyél lépéseket a fejlődésért és a gyarapodásért egyaránt. Tudd s hogy ha te nem teszel semmit, Szaturnusz rákényszerít a cselekvésre. A két tendencia közti különbség az, hogy az első esetében magad határozod meg a ritmust és az irányt, ha viszont struccpolitikát folytatsz, nem szólhatsz bele abba, merre visz a sodrás. Légy bátor és csinálj valami egyedi, és a szokásostól merőben eltérő dolgot is. Kiemelt szerepet kap életedben az, hogy valahol kiemelt szerepet kaphass, és megmutathasd rejtett képességeidet is. 2019-ben függőben hagytál pár olyan dolgot, amik valamilyen formában fájdalmat okoztak még ezért inkább nem bolygattad azokat? Hátha majd maguktól elmúlnak? Aligha fognak. Vedd is ezeket számba, mert április és augusztus között mindegyiknek a végére tudsz járni úgy már hogy nyertesen távozz a hadszíntérről. Az őszi hónapokban új kihívások érkeznek, s ami homályos volt, ekkor tisztán fog látszódni. Ebben a periódusban kiemelten jól fogsz teljesíteni, még magad is meglepődsz ezen.

Skorpió:

Azt a tényt rettentő hamar el kell fogadnod, s hogy a 2019-ből megmaradt fontos vagy éppen kellemetlen feladatok megoldás után kiáltanak. Gyakorlatilag nem fogsz tudni addig új kihívások után nézni s amíg a függő ügyeidet el nem rendezed végre. Ha te magadat nem vagy képes erre rávenni, majd Szaturnusz tesz arról, hogy február és március hónapokban ezeket rendre befejezd. Az nem lesz mindegy, hogy tudatosan haladsz a tisztázás útján vagy éppen hagyod magadat sodortatni az árral. A mihamarabbi, egyben sikeres feladatteljesítéshez inkább önszántadból tedd meg a szükséges lépéseket most. Amint kipipálsz mindent, maguktól jönnek az újabb, és remekebb lehetőségek, és amik közül kedved szerint még válogathatsz is. A pozitív eredmények intenzív fejlődést ígérnek, garantált, hogy magasba emelkedsz akár erkölcsi vagy épp anyagi téren. A meleg hónapok elsősorban az emberi kapcsolatok rendezését fogják megkövetelni tőled. ha van olyan köteléked, ami több kárt okoz, mint hasznot, azt szakítsd meg. ne kezdj azon aggódni, hogy mit gondolnak rólad emiatt mások. Tégy saját belátásod szerint. Augusztusban és szeptemberben nő meg leginkább annak az esélye, hogy üzleti kapcsolatok kínálkozzanak, váratlan szerelem érkezzen életedbe.

Nyilas:

A 2020-as év során életed teljesen új irányt vesz már. Máshol, másokkal, más körülmények közt fogsz az eddig megszokottól igencsak eltérő dolgokat tenni. Eleinte megrémiszthet ez a folyamat most, s igyekszel ellenállni a módosulásoknak, ám végül beadod a derekadat és hagyod magadat sodortatni az árral ezt jól teszed! Mindenféle formában magasabb szintre emelkedsz, gyarapodsz tudásban, anyagiakban, de akár a barátok számát illetően is. Óriási fejlődésen mész keresztül ezúttal, így a szellemi horizont kitágulásának lehetőségével gyors haszonra is számíthatsz. Amit 2020-ban megszerzel információként, tapasztalatként, az egy életen át profitál neked már. Jupiter folyamatos hátszelet biztosít számodra, s hozzásegít ahhoz is, hogy legyen módod vizsgázni, munkahelyet váltani, költözni, és külfölddel közelebbi kapcsolatba kerülni. Meglepően sok módosulással kell számolnod, és emellett pedig továbbra is meg kell őrizned lábad alatt a stabil talajt. Érdekes kettősség de te képes vagy erre most! A májusi és az őszi hónapok akaszthatják meg átmenetileg a már említett fejlődési folyamatokat. Ám most ez a lassulás épp arra készít fel, s hogy kissé megpihenj, s átgondold az aktuális ügyeket. Az egész évet jellemző lelkesedésed irigylésre méltó lesz.

Bak:

A 2020-as konstellációk különösen a Bakban tartózkodó Szaturnusz hatásai akár igen erőteljes nyomást gyakorolnak rád, gondolataidra, mindennapjaidra. Ugyanakkor mégis elmondható, hogy könnyednek és jó hangulatúnak ígérkezik az egész esztendő sok segítséget kapsz környezetedtől, és ha elakadsz, gyorsan jön megoldás a problémádra is. Ebben az évben akad sok jó ötlet, helyzet és döntés, negatív és hátráltató helyzetből szerencsére kevés lesz. Még a kellemetlen pillanatokat is képes leszel tapasztalatként felfogni és értékelni. Viseld jól a kritikát, ha van mód tanulni, fejlődni, arra feltétlenül mondj igent. Hallgasd meg mások véleményét, javaslatait ezúttal, a sokszor eltérő iránymutatásokat. Épp ezek által jutsz el a lényegi információkhoz. Nyárra egy szó szerinti újjászületésen mész át, a megszokottól jóval aktívabb, lelkesebb, eltökéltebb leszel. Ki fogsz lógni a sorból bár ez alkalmanként szó szerit zavarni fog téged, és mert inkább csapatban szeretsz teljesíteni, kevésbé jellemző rád a magányos farkas szerep. Az őszi szezonban minden bizonytalan pillanatra megoldást kínál a hatodik érzéked sugallata. Időben ráérzel ezúttal a csapdákra is, észreveszed az épp megnyíló kapukat, felfedezed a veszélyes helyzeteket. Könnyen lehet, hogy másokat is te húzol ki a bajból.

Vízöntő:

A 2020-as esztendő bolygóhatásai sok-sok örömteli pillanattal ajándékoznak meg téged. Persze jöhet pár kellemetlen, nehézkes élethelyzet, de mindent egybevetve végül nem lehet okod a panaszra. Jelentős időt igényelnek emberi kapcsolataid. Április és augusztus vége között ezek lazábbá válnak, ami bizony kihívás elé állít téged. El kell döntened s ki az, aki fontos, melyik kapcsolatért vagy hajlandó áldozatot hozni. Aki viszont menni akar, azt engedd, hisz már nem tud adni neked semmit. Viszont a nyári időszakban sokan fogják keresni majd a kegyeidet jöhet új barátság, szerelem és üzleti kapcsolat is. Különösen márciusban, áprilisban és októberben fog vonzani az újdonság varázsa. Szívesen fogsz költözni, munkahelyet cserélni, vagy akár életmódot váltani. Új hobbid lesz, de a tanulás lehetősége is izgat. Sokat tüsténkedtél az elmúlt esztendőkben, s ennek 2020-ban meglesz végre a gyümölcse. A szociális érzékenységed erősödik, s amire régebben nemet mondtál, arra most 2020-ban rábólintasz. Szívesen oktatsz és segítesz más embereknek, örömmel megosztod az ötleteidet, és a csapatmunka jobban vonz, mint a magányos farkas lét. Feltétlenül figyelj arra, hogy ne tudja senki kihasználni a jó szándékodat, mert ebből akad épp elég az év folyamán.

Halak:

A 2020-as esztendő alapvetően két jelentős időszakra bontható akár. Az első negyedévre, mikor inkább a lassan járj, és úgy tovább érsz elve alapján kell működnöd. Tudatosság, önfegyelem, és aprólékosság ezek egyvelege minden bonyodalmat megold most. Komoly odafigyelés szükséges hogy a zsákutcákból kitalálj, illetve a neked felállított csapdákat időben észrevedd. Ez az időszak érzelmileg alaposan leterhel, viszont arra is rákényszerít s hogy átgondold, mi fontos és mi teljesen lényegtelen számodra. Fókuszálj a jelentős dolgokra most s minden mást tegyél félre. A belső hangod átsegít ezeken a problémás hónapokon. A nyár tavasz és a nyár vegyes lesz bizony, viszont sok örömteli élethelyzet adódik, fejlődsz, a céljaid nagy részét kipipálhatod, s elégedett leszel. A 2020-as év másik kiemelkedő periódusa szeptembertől indul. Ekkorra teljesen lenyugszol, pontosan látod, milyen hibákat követtél el, és ezeket rendre ki is javítod. Harmóniára találsz mindenféle életterületen, így még olyasmi is rendeződik, amiben nem is reménykedsz. Az ősz és a kora tél óriási lendületet ad neked már energiával tölt fel, emellett felébreszti benned a legmélyebb belső ösztöneidet is. Nagyon motivált leszel, s nem akarsz semmit félbehagyni, és akár áldozatot is hozol azért, hogy mindennek a végére járj. A stratégiád megtérül, jó évet zársz decemberben.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.