Érdekességek

Ez a vércsoport menthet meg a koronavírustól!

- Hirdetés

Kutatók ezrei sok úton indultak el, hogy feltalálják a védőoltást, a vakcinát, rengeteg dologra gondoltak a koronavírus esetében, ez pedig az, hogy a vércsoportunk ha szerencsés, akár védettséget is nyújthat eme megállíthatatlannak tűnő borzasztó betegség ennek.

Egy Thaiföldön elő magyar orvos hosszú kutatás után megdöbbentő felfedezésre jutott, még pedig arra s hogy bizonyos vércsoport akár teljesen védetté tehet a betegség ellen ami óriási áttörés lehet a tudomány virológiai kutatás eme szakterületén, sok dolog átértékelődhet, és okkal hamarabb meglehet a vakcina, s ez ennek a Thaiföldön élő magyar ember felfedezésének is nagymértékben köszönhető, amit videóban el is mond, hogyan jutott erre a következtetésre, s hogy jött rá arra, hogy vércsoportunk akár védettséget is jelenthet.

Lássuk is a videót, ami a linkre kattintva megtekinthető, s kiderül, milyen vércsoportú emberek lehetnek védettek a koronavírus ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=QKv7Nv09AN8

Ez egy nagyon jó út, s bízzunk benne, hogy már az úr jó úton jár, mert jó szakértő a témában, mindennek alaposan utána jár, és ritkán téved.

Figyelem:

Ez egyenlőre véleménynyilvánítás, nem biztatunk senkit a hatósági intézkedések megsértésére, vagy épp be nem tartására, a kutatás folytatódik, és rövid időn belül okosabbak lehetünk, közel már a megoldás.

Az írás osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.