Horoszkóp

Ezt ígéri horoszkópod a hétvégére!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét bizony kissé lassan telt, igen mozgalmas volt, mégis lassan vánszorogtak a hétköznapok, de már nyakunkon a hétvége, ami ezúttal igen kalandosnak, izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a hétvégére?

Kos:

Teljen a szombati napod minden egyes perce a könnyed lazítás jegyében! Ugye azért még véletlenül sem terveztél be munkát vagy ígértél komoly dolgot senkinek? Mindenképpen a pihenés kerüljön fókuszba, és jól fog esni a könnyed semmittevés. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, eszmét cserélj, és nem utolsó sorban ötleteket irányt mutass a rászorulóknak. A vasárnap délutánt ezúttal töltsd csendben, gondolkozz alaposan a közeli jövődről, s találj ki pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt, megérdemlik!

Bika:

Felejtsd el a korán kelést, most nem kell sehová sem rohannod, nem muszáj mások kedvéért feladatokat felvállalnod. Kizárólag a saját elvárásaidnak felelj meg! Tedd azt, ami neked jól esik! Aludj eleget, lazíts, menj sétálni, vagy akár edzőterembe. Tartsd szem előtt, hogy a munkahét során sok feszültség gyűlt fel benned, amitől ezen két napon könnyedén megszabadulhatsz. Tégy meg mindent azért, hogy mentesítsd magadat a nyomás alól, és ne bólints semmire meggondolatlanul. Lásd tisztán a helyzetedet, emellett a saját vágyaidat elégítsd ki.

Ikrek:

Mellőzd struccpolitikát, lásd be, hogy sokkal több feladatot vállaltál fel az elmúlt időszakban, mint ami ténylegesen belefért az idődbe. Ezen teendők miatt pedig az otthonod körül sem feltétlenül volt módod maradéktalanul elvégezni mindent, sőt, akár a családi és baráti kapcsolataid is némi kárát látták ennek a helyzetnek. Nézz szembe eme ténnyel, aztán sürgősen cselekedj otthon és a társas kapcsolatokat illetően. Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy sérelmeidre is lelsz gyógyírt.

Rák:

Elígérkeztél valahová? Lemondanád a programot? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, hisz sokan számítanak rád. Kizárólag akkor visszakozz, ha valamilyen fura, kellemetlen, netán egyenesen rossz érzésed van, legutolsó sorban beteg lennél. Összességében minden rendben lesz, ne félj semmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképp ügyelj kellően a családi békére, különösen szombaton, amikor kisebb vita alakulhat ki egy apró félreértés miatt. Képes vagy nagyszerűen kommunikálni és mindenkit megbékíteni.

Oroszlán:

A szombati nap nagyon kellemesen indul, s a további része is remek hangulatúnak ígérkezik. Foglalkozz azzal, ami igazán jól esik neked, amiben megleled az örömödet vagy választ kaphatsz a kérdéseidre. Ha a ház körüli munkák hívogatnak, akkor vedd sorba ezeket, de ne áldozd ám be miattuk mindkét napot! Ha viszont lazsálnál, annak sem lesznek akár ellene az égiek. Vasárnap magával ragadhat a szenvedély, ezért ügyelj vágyaid kordában tartására is, nehogy elcsábulj egy olyan dologgal kapcsolatosan, amire nincs is szükséged.

Szűz:

Mozgalmas, egyben izgalmas hétvége lesz a mostani, különösen akkor igaz, ha hagyod, hogy a Hold által kínált pozitív energiák jó irányba tereljenek. Engedd magadat kicsit sodortatni az árral. Lesz ebben a két napban emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. Minden pillanatban érhetnek jó élmények és meglepetések. Élvezd az élet által felkínált lehetőségeket, s most ne bonyolíts túl semmit. Másokkal is oszd meg a sikereidet, mert úgy igazi a jó kedv. A vasárnap kedvez annak, hogy nálad jóval idősebb emberekkel találkozz, beszélgess és ezáltal érdekes tapasztalatokat gyűjts.

Mérleg:

Ne húzd az időt, s még szombat délelőtt intézz el minden lényeges családi, otthoni, esetleg függőben lévő hivatalos jellegű kötelezettséget. Ami halaszthatatlan, azt vedd komolyan és járj annak a végére. Amint kész vagy, viszont pihenj meg, mert a délutáni órák egy nem várt meghívást hozhatnak neked, s tilos arra nemet mondani! Minden helyzetben ezúttal igen az egyetlen jó válasz, később ezt nem fogod megbánni! Elemedben vagy, és jó a hangulatod, azonnal bólints a különféle javaslatokra, nagyszerűen fogod magad érezni! Olyan társaságba invitálhatnak, ahol új barátokra lelhetsz.

Skorpió:

A szombati nap teljes nyugalomban telik, kevés a fontos tennivaló, így bátran lehet a pihenésé a főszerep, vagy akár a hobbidnak is szentelheted idődet. Jól fogod magadat érezni, és a komoly feszültség messzire kerüli házad táját. Légy vasárnap könnyed és nyitott, menj társaságba, s találkozz emberekkel, mert ez a nap egy olyan kapcsolat kialakulásának kedvez, ami eleinte izgalmat hoz életedbe, ám később akár egy mély barátság, vagy egy prosperáló üzleti kötelék is kialakulhat belőle. Légy szemfüles, vedd észre azokat a jeleket, melyek segítségével dönthetsz, érdemes vagy sem tovább építeni az induló kapcsolatot.

Nyilas:

Remekül érzed magadat, gondolataid és kimondott szavaid optimizmusról árulkodnak, másokat is képes leszel felvidítani, jó útra terelni, s iránymutatásokkal ellátni. Ezen a hétvégén mindenre tudod a feleletet, bárki kérjen támogatást, nem fogsz nemet mondani. Módod lesz arra, hogy a családoddal is elmélyülten foglalkozz, vagy olyan emberekkel, akiket nagyon kedvelsz, vagy esetleg izgalmasak, s vonzók számodra. Mostanság némileg elhanyagoltad emberi kapcsolataidat, most behozhatod lemaradásod, elhalmozhatod szeretteidet minden földi jóval.

Bak:

Hessegesd már el azokat a gondolatokat, melyekben a zsúfolt és fárasztó munkanapokat követően még a hétvégére is bevállalnál némi extra feladatot! Inkább maradj otthon, s hagyd, hogy körbe vegyen a béke, vagy vedd célba az egyik wellness hotelt, és a pihentető alvás mellett kényeztesd magadat kedved szerint. Erre szükséged van! Így előrelátóan felkészülsz a jövő hét új és izgalmas kihívásaira, mert akad azokból bőven. Azt se hagyd számításon kívül, hogy vasárnap délután egy igen váratlan programra invitálhatnak, amire érdemes lesz igent mondani.

Vízöntő:

Ha az volt az eredeti terv, hogy a hétvégén dolgoznod kell, netán az otthoni, és feltornyosult feladatokat akarod elvégezni, akkor vegyél nagy levegőt, s kezdj neki magad a tennivalók elvégzésének mihamarabb még szombaton reggel. Ne húzd az időt, minden perc veszteség lehet! Tedd, amit tenned kell, s így a nap további részében a magad örömére formálhatod a programokat, találkozókat. Vasárnap a gondolataidat tereld teljesen ellentétes irányba, zárd ki a munkát, szakmai kérdéseket, csak a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra fókuszálj. Ha valaki régóta győzköd arról, hogy találkozz vele, mondj igent!

Halak:

Úgy kezdődik a hétvégéd, ahogy azt megtervezted. Kifejezetten jó, ha már merész leszel és nem utasítasz vissza semmilyen meghívást, randit, vagy egy bolondosnak tűnő programajánlatot. Tedd félre a kötelező tennivalóidat, főleg azokat, melyek most otthonodhoz kötődnek, a munkát pedig végképp felejtsd el. Űzd messzire azt a gondolatot is, hogy valamit nem csináltál meg. Ha úgy is van, mit számít? Csak az számít, hogy jól érezd magadat, ehhez pedig ki kell mozdulnod a négy fal közül. Pihenés, henyélés, láblógatás, és persze némi szórakozás családdal vagy a barátokkal.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.