-Hirdetés-

Fagyos reggel után érkezik a tavasz Békés, és Csongrád megyébe, azonban ne örüljünk korán!

A várakozásoknak megfelelően a péntek hajnali órákra kissé fagypont alá süllyedtek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megyében, azonban minden jel arra mutat, hogy a tavasz már nem jár messze!

Jelenleg -1, -2 fok között szóródnak a hőmérsékletek térségünkben, főleg Szeged, és Békéscsaba térségében alakultak ki sűrűbb ködmezők, azonban lakott területen kívül bárhol meglephetik az óvatlan autósokat, óvatosan a közlekedéssel a reggeli órákban!

A fagyos reggelt követően túlnyomóan napsütéses időjárásban bízhatunk Békés, és Csongrád megye szerte, a délelőtti órákban érezhetően megélénkül a déli légmozgás, ezzel dinamikus felmelegedés kezdődik, a légnyomási értékek meredeken emelkednek, ami sokaknál fejfájásos panaszokat idézhet elő.

A péntek a napsütésről, és az élénk déli légmozgásról szól majd, így nem is meglepő, hogy 12-14 fok tetőznek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye térségében.

Szombaton már az éjszakai fagyoktól is búcsút veszünk, a hétvégén 15 fok fölé emelkednek a napi maximum értékek, azonban szombat délután ismét felhők érkeznek, és újabb csapadékzóna vonul át térségünk felett, vasárnap reggelre ismét tisztul az égbolt, és a hét utolsó napján ismét a Nap lesz a főszereplőnk, élénk, déli szél kíséretében.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jele kattintva.