Hírek

Fogjunk össze egy jó, és hasznos ügyért!

- Hirdetés

Sajnos a járvány mint cégek ezreit, így az idojosdas.hu weboldalt sem kímélte, s óriási károkat okozott s mely már veszélybe sodorta az amúgy 100 %-ban hasznos oldal létét ami közhasznú, és minden ember számára csupa érdekes dolgot nyújt.

Ilyenek például a Békés, és Csongrád megyére szóló napi előrejelzések és a kifejezetten saját megfigyelések a természetben, és erre az RTL KLUB is felfigyelt riportra invitált.

Az idojosdas.hu fő profilja a meteorológia, s ezek mellett sok, több száz hasznos cikk is megtalálható weboldalunkon, és ami megkülönbözteti rengeteg más weboldaltól, álhír és politikamentes, ami nagy ritkaság a mai világban.

Az idojosdas.hu sem állami, sem Uniós, sem egyéb támogatásban nem részesül, és így rendkívül nehéz helyzetbe került ez a nagyon hasznos weboldal.

Az idojosdas.hu-ra minden mezőgazdász, építőiparban dolgozó, kertszerető számíthat valamint minden olyan ember ki szabadtéri munkát végez, vagy szabadtéri programot tervez Békés, Csongrád megye területén sőt előrejelzéseinket még Erdélyből, valamint a Vajdaságból is sokan követik, s csak Békés megyéből az elmúlt évben 107000 ember fordult meg weboldalunkon.

Nem is szaporítom a szót, a lét a tét. Kérésünk az lenne, hogy akinek módjában áll egy ilyen ritka, hasznos Békés, s Csongrád megyei weboldalt a fennmaradásban támogatni, az kizárólag önszántából tegye világunkban már nagyon ritkák az igazi kincsek, bizony az idojosdas.hu pedig az, a Békés és Csongrád megyében élőknek csak jót, és hasznosat ad.

A támogatásnak nincsen alsó, vagy felső határa, 500-1000 forint is nagy segítség, hisz sok kicsi sokra megy.

Az idojosdas.hu weboldalnak van jelenleg egyedül a Dávid-naptárhoz hasonló féléves előrejelző napára, melynek megrendelésével is lehet támogatni az oldalt.

Az idojosdas.hu a térség legpontosabb előrejelző weboldala, s kértek már több ízben a Gyulai Pálinka Fesztiválra, Szent István napi tűzijátékhoz, mezőgazdálkodáshoz, vagy épp nyaralásukhoz az emberek előrejelzéseket valamint több százan fordulnak hozzám tanácsért, hogy nyaralásukkor milyen időjárás várható, tehát mindenütt segítettem, és bizony sehonnan nem  kértem pénzt, mert tényleg bíztam benne, hogy a sorstól, vagy az emberektől visszakapom, cukorbeteg gyermekek találkozójára is kértek előrejelzést tőlem, amire büszke vagyok, hogy segíthettem, mert javasoltam a hogy a rendezvényt, ami nagyon nemes dolog, de halasszák el, mert pont akkor lesz vihar, amikorra kérték az időpontot és bizony amúgy 7 perces késéssel meg is érkezett a vihar, és de így ennek köszönhetően biztonságba menekíthették a gyerekeket. S valamint nagy gátépítésben is segítettem még, mint meteorológiai szaktanácsadó, és még hosszan sorolhatnám, és nagy szó ám, hogy az én véleményemre adnak, nem pedig az országosra, ezt eddig még Békés, és Csongrád megyében nem érte el senki se, és tényleg örülök, hogy az emberek segítségére lehetek.

A naptár jól áttekinthető s 2020.06.20-tól-2020.12.20-ig szól, és színes formátumban jelenik meg. aki a naptár megrendelésével szeretné segíteni az idojosdas.hu weboldalt kérném hogy a facebbook-on keressen rá csoportunkra, vagy oldalunkra, jelentkezzen Tagnak, vagy egyszerűen lájkolja be oldalunkat, és csatlakozzon, valamint Gubár András profilt kell keresni, és nála lehet leadni a naptár-rendelési igényt, a naptár ára 1800 forint.

A naptár megrendelése előrefizetéssel történik.

Tehát ha csak támogatni szeretné oldalunkat a fennmaradásban bármilyen összeggel is mint mondtam a legkisebb is számít, az erre a számlára utalhatja a támogatást.

Gubár András Erste Bank  Számlaszám: 11600006-00000000-76475290

Ha naptár rendelésével szeretné támogatni a fennmaradást, keressen rá Gubár András facebook profiljára, jelezze neki naptár-rendelési szándékát, vagy a rendelést jelezheti, a gubarandras34@gmail.com email címen.

Bízok benne hogy az emberekben ebben a nehéz helyzetben is lesz összefogás számítok Önökre, hogy a továbbiakban is hasznos előrejelzésekkel, valamint megfigyelésekkel, s érdekességekkel szolgálhatok Önöknek.

Tehát számlaszámunk: Gubár András Erste Bank 11600006-00000000-76475290

Utószó:

Az elmúlt több mint 100 évben is Magyarországon megfigyelhető volt, hogy az aktuális vezetés a tehetségeket nem támogatta s nem is akarta meglátni bennük a jó szándékot, a lelkesedést, így nem is támogatta őket, ennek az lett az eredménye, hogy a tehetséges emberekben külföldön meglátták az értéket, és szinte királlyá koronázva kivitték, s ott pedig hagyták érvényesülni.

Én nem akarom hogy királlyá koronázzanak, s akár külföldre invitáljanak, nekem csak az a vágyam, hogy Békés, és Csongrád megyében, valamint hazánkban élő embereknek minél többet tudjak adni magamból, segítsek ott, és ahogyan tudok.

Karácsonykor több mint 300000 forint adományt gyűjtöttünk rászorulóknak, és pedig ez nem a mi feladatunk lett volna, hiszen meteorológiai portál vagyunk, de éreztem azt hogy segítenem kell, és bízok benne, hogy a sors igazságos lesz s talán ezt most valahol visszakapom, mert most sajnos az idojosdas.hu került nagy bajba a kialakult gazdasági helyzet miatt.

Köszönöm, hogy elolvasták, s bízok a csodában, és persze Önökben mást nem tehetek, tehát a döntés az Önöké, minden elérhetőséget megadtam s bízok az összefogásban, és a sors igazságosságában, és ne feledjék, a legkisebb segítség is számít.

Számla: Gubár András Erste Bank Számlaszám: 11600006-00000000-76475290

További információ a támogatással, vagy a naptár megrendelésével kapcsolatban pedig a 06-20-2617947 telefonszámon kérhető.

A közlemény, segítségkérés továbbítható az oldalon található facebook jelre kattintva.