-Hirdetés-

Használjuk ki a szép időjárást Békés, és Csongrád megyében, mert nem sokáig tart majd!

Kétségtelen, igen lassan akarja birtokba venni a tavasz Békés, és Csongrád megye térségét, a szerdai nap átmeneti javulást hoz majd, ami azonban nem tart sokáig, lássuk a részleteket!

A kora reggeli órákra fagypont köré süllyedtek a hőmérsékletek térségünkben , főleg lakott területen kívül tapasztalhatóak ködfoltok, erős a párásság, kanyarokban kisebb útlefagyások is tapasztalhatóak, óvatosan a közlekedéssel.

A reggeli, valamint a délelőtti órákban a napsütésé a főszerep, +15 fokig emelkednek a napi maximum értékek, azonban a déli órákat követően egyre több felhőátvonulás jellemzi majd térségünket, és késő délután már egy-egy kisebb záporra is van esély, jelentősebb mennyiségű csapadék azonban a mai napon még nem várható.

A szerda esti órákban érezhetően megélénkül, kissé meg is erősödik a déli légmozgás, mely enyhébb, és nedvesebb légtömegeket sodor Békés, és Csongrád megye térsége fölé, így a csütörtök déli órákhoz közeledve egyre több zápor alakul ki, sőt egy-egy zivatar is kialakulhat, bár ennek még most kicsi az esélye.

Pénteken tetőzik a meleg, ekkor a hőmérsékletek megközelítik a +20 fokot, azonban időjárásunk záporos, zivataros jellege megmarad majd, és a hosszú hétvége sem sok jót tartogat, este erre részletesebben kitérek.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Shares 147