Horoszkóp

Havi horoszkóp februárra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ha lassan is, de túl vagyunk az év legnehezebb hónapján, a januáron, sok halasztott tennivalót is pótolni kellett, azonban a februári hónap felpörög, új kihívások, remények kerülnek elő, lássuk, horoszkópod mit ígér februárra?

Kos:

Többször is megesik, hogy kisebb, alkalmanként nagyobb bonyodalmakkal, és fura akadályokkal kerülsz szembe. Egyet tehetsz! Nem futamodsz meg, hanem a sarkadra állsz, és legyőzöl mindent! Ezen gondok megoldásához különféle formában is kaphatsz segítséget, akár családodtól vagy barátaidtól. Persze, nem árt, ha kinyitod a szádat, s elmondod, hol akadtál el, miben kell a támogatás. Kellő bátorsággal egyedül is boldogulsz, ám februárban a csapatmunka látványosabb eredményeket is hozhat. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet pár ügy, felbolygathatják a békés mindennapokat, ez az időszak alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő témákat mihamarabb lezárd.

Bika:

Februárban egészen más dolgok kerülnek előtérbe, mint azt várnád. Jóval több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, különben kifejezzeten kellemetlen viták félreértések robbanhatnak ki. Legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről te ne vesd el a sulykot, inkább légy taktikus és folytass struccpolitikát! Pénzügyeid kissé leterhelnek, a különféle ügyek szálai alaposan összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás szétzilálhatja a nyugalmadat. Ha anyagiakkal összefüggésben valaki kölcsönért folyamodna hozzád, most bátran és határozottan mondj nemet, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat.

Ikrek:

Február elején használd ki a kellemes, jó energiákat biztosító égi hatásokat. Elsősorban a Merkúr siet a segítségedre, általa jól kézben tartod a kommunikációt, emellett még eredményesen intézheted karrierrel vagy tanulmányokkal összefüggő ügyeidet is. Komoly előrelépési lehetőség adatik is most meg számodra februárban, élj vele! Ja, és feledd, hogy jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Meglepően izgalmas üzleti kapcsolatok köttethetnek, melyekből komoly haszon is válhat gyorsan akár már tavasszal. Ha most nincs partnered, annak megismerésére a hónap második fele minden körülményt biztosít. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.

Rák:

Február első fele nem tartogat jelentős változást, a napok telnek, teszed a dolgodat, s várod, hogy valami izgalmas dolog történjék már veled és körülötted. Aztán 11-e után valahogy minden egyszerre felgyorsul, lendületesebben haladsz előre, derűsebbnek látszik már a jövőd, s könnyebben kivitelezhetők a különféle feladatok. Érdemes lenne néhány dolgot megváltoztatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és másokkal, ismerd be ha hibáztál, és ne mutogass másokra. Most az önkritika is fókuszba kerülhet, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekre is számíthatsz. Talán ezek a lelkivilágodnak nem tesznek jót, ugyanakkor épp az előbbiek miatt hamarabb találsz megoldást a gondokra.

Oroszlán:

Nagyon mozgalmasra sikerült január hava? Még szerencse, hisz pont így alapoztad meg a februári hónap sikerességét. Most már csak azt kell folytatnod, amit útnak indítottál, és nem szabad letérned az eredeti irányvonalról, minden lépést tegyél meg, amit kitűztél magad elé. Februárban a sok tennivaló ellenére is  lazíthatsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is jóval könnyed heteknek nézel elébe. Az elmúlt időszakban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik, sok feladatot kipipálhatsz. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek, hisz az égiek segítik a tisztánlátást. Mindemellett azért megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket.

Szűz:

A zimankós február során különösen sok alkalmad nyílik a gondolkodásra, tervezésre is, és nem utolsó sorban a belátásra. Belátni, hogy bizonyos körülményeket meg is kell változtatnod, ha idén sikert akarsz elérni. Anyagiak terén megnyílnak előtted olyan lehetőségek, melyek a felemelkedésedet biztosíthatják, ám az, hogy te vállalsz-e kockázatot vagy sem, már rajtad múlik. Összességében egészen jó változásokat hozhat ez a hónap, csak bátorságra van szükség ahhoz, hogy jó magasra juss. Olyan ajánlatot kaphatsz, melyre hónapokig nem lesz újabb példa. Vágyott céljaidat valósíthatod meg, melyek  kedvező irányba is terelhetik életedet, ráadásul sok bonyodalmat végleg megszüntethetsz.

Mérleg:

Nem lesz ám most könnyű dolgod, jó, ha felvértezed magadat minden eshetőségre is. Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal teli napok és hetek követik egymást. Sokszor le leszel terhelve, több a feladat, mint a hozzájuk szükséges idő és energia. Fontos lenne, ha határvonalat húznál, s nem vállalnál erődön felül semmit se. Amennyiben túlzásokba esel, túlórázol, másoknak segítesz, s a saját ügyeid csak felhalmozódnak, akkor kimerülhetsz, s akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról, ám, ha nagyon odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél inkább lassú és körültekintő. Ha van párkapcsolatod, ne féltékenykedj, s kerüld a vitákat.

Skorpió:

Bár február hava nem igazán tartozik a kedvenceid közé, most azért nem lesz okod panaszra. Nagyszerű, fordulatokban bővelkedő hetek állnak ezúttal előtted, szellemi fejlődésedre, és tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra is adódik mód, másokat is rávehetsz arra, hogy nézzenek már magukba és döntsenek a sorsukról. A saját és mások lelki mélységeinek kutatására is érdemes ám időt szánni, sokan lesznek ezért neked hálásak. Az ösztönzés belülről indul, s hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre, kimondod, ami eszedbe jut, és utat mutatsz azoknak, akik bizony eltévedtek a rengetegben. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak megnő az esélye az elköteleződésre.

Nyilas:

Januárban sokszor tűnt úgy, hogy csupán csak egy helyben toporogtál, a február változást hoz, ráadásul látványosat! Végre eljött a felfrissülés ideje. Jelentős fordulatokat hozhatnak a következő hetek. Anyagi és üzleti ügyeid most pozitív irányba indulnak, ha tanulsz, a vizsgáid sikerülnek jól, vagy végre el tudod dönteni, mégis milyen irányba köteleződj el. Ezek a pozitív hatások ám feloldják a régóta húzódó feszült hangulatodat, és megkapod a válaszokat is a függőben lévő kérdésekre. Jól teszed, ha szeretteidre jóval több időt szánsz, hisz januárban ez elmaradt. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban is pozitív időszakot zárhatsz, örülj mindennek, ami megadatik.

Bak:

Csukd be végre a január kapuját, s bátran lépd át a február küszöbét. Valósíts már meg valami különleges dolgot, egy régi, eddig dédelgetett álmod ezúttal könnyen teljesülhet. Áldozz időt és energiát nagy dolgok létrehozására! Egy tavalyi tevékenységért azért megkaphatod a méltó elismerést februárban is, ami nem feltétlenül pénzben mérhető, ám megbecsülésben és kiemelkedő hírnévben biztosan. Előléptetésre, és új ajánlatra, remek szerződéskötésre számíthatsz. Látványos változások várhatóak februárban, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Minden lehetőséget fogadj tárt karokkal, légy bátor és kitartó!

Vízöntő:

Hirtelen felébredsz valamiféle különleges álmodból, sok dolgot tisztán fogsz látni, akadhat olyasmi, ami lelkileg megterhel, mert nagyon másnak véltél bizonyos témákat vagy épp emberi kapcsolatokat. Kezdj valami új dologba, gyorsan, lendületesen! Tanulásra, továbbképzésre, és új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló, meglepően jó, és kiváló eredményeket érhetsz el, csupán az időbeosztásodat kell remekül megalkotnod. Meglehet, hogy pénzügyek terén nem állsz épp stabil talajon, de most minden körülmény adott ahhoz, hogy többletbevételekre tegyél szert, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Hivatalos ügyek intézésébe ne most fogj, csak bosszúságok érnének.

Halak:

Január havával kissé elégedetlen vagy? Nos, akkor azért tudnod kell, hogy a tél utolsó hetei egészen jó körülményeket kínálnak terveid megvalósításához. Próbálhatod még a jó dolgokat halogatni, a várakozás most hibás döntés. Ha módosítanál életmódodon, szokásaidon, a napi rutinjaidon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél, netán elszántad magad munkahely-váltásra is, akkor február kiváló időszakot kínál ezen feladatok bármelyikéhez. Ugyanakkor hajlamos leszel arra is, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy jóval körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj. A pénztárcád most nem vastag, tudatosan kell figyelned arra, hogy a kiadásaid ne haladják meg a bevételeidet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.