Horoszkóp

Havi horoszkóp mindenkinek! Ez lesz a Te hónapod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elszállt 2018, nyakunkon a január, 2019 első hónapja, mozgalmas, és fárasztó év áll mögöttünk, de az idei év is sok szempontból izgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit is ígér januárra?

Kos:

2019 friss energiákat, meglepően sok újdonságot kínál számodra. Január hava meglehetősen változékony lesz. Összességében mégis inkább pozitív, jó eredményeket hozó időszak veszi majd kezdetét, lesz benne elégedettség, öröm és egy csipetnyi kellemetlen élmény egyaránt. Bár azért az elmondható, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, ugyanakkor egy néhány figyelmetlenség vagy késés, esetleges be nem tartott ígéret mégis negatív hatással lehet ezekre. Hajlamos leszel arra is, hogy magadba fojtsd a problémáidat, pedig szeretteid biztosan támogatnának ezek megoldásában. A karriered is hangsúlyos szerepet kap most januárban, ám sok időt kell szánnod a szellemi fejlődésre.

Bika:

Ne támassz túl magas elvárásokat az és első hónapjával szemben, és ez igaz a családtagjaidra, valamint más szeretteidre egyaránt. Közvetlen környezeted tagjai nagyon sokat hajlandók azért tenni, hogy most kedvedben járhassanak, mégis, az ő buzgóságuk vezethet némi elégedetlenkedéshez és sértődéshez. A megoldás az, ha most minden téma és ügy esetében megállapodásra törekszel és elmondod, neked mi az elképzelésed. Ha valaki előtt ezt eltitkolod, akkor abból adódhat vitás helyzet. Fogadd el, hogy szeretnek! Egy váratlan hír sajnos kihozhat a béketűrésből 16-a és 27-e között, ezért szükség lesz az átlagosnál több türelemre a az évkezdet során.

Ikrek:

Ismét egy új évkezdet, kiemelkedően kiváló, jó lehetőségekkel, álomszerű kezdéssel! Már január legelső napjaiban előtérbe helyezheted ismert és rejtett képességeidet, felhívhatod magadra a figyelmet azzal, hogy sok nehéz és bonyolult feladattal is megbirkózol. Ezek többsége nagyfokú kreativitást igényel, így pedig az elismerés is megérkezik hozzád. Számíts arra is most, hogy az elvárások magasak lesznek veled szemben, s ha eleinte nem lesz túl sok kedved a komoly hajtáshoz, a január hónap által kínált kecsegtető lehetőségek miatt mégis érdemes lesz már összekapnod magadat. Amennyiben hagyod magad inspirálni mások által, meglepődsz a pozitív eredményeken.

Rák:

2019 januárjában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy végül  felül tudj kerekedni a pillanatnyi, egyben sürgősen megoldandó függő ügyeken és még így sem garantált az, hogy megtalálod mindenre a lehető legjobb megoldást. Most, hogy vége a hosszadalmas ünnepi felhajtásnak, végre már lenyugodhatsz és fellélegezhetsz, megpihenhetsz, s nem utolsó sorban bátran szabadjára engedheted a fantáziádat. Komoly tervek fogalmazódnak meg benned, s nem csak tanulmányaid vagy munkád, hanem a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően is. Kezdeményezz olyan változásokat most, melyek többeket is érintenek rajtad kívül.

Oroszlán:

Az új év első napjai nagyon leterhelők lesznek, részben, mert nem pihented ki magadat maradéktalanul, másodsorban adódhat pár kellemetlen helyzet. Egy barát vagy ismerős, kolléga nehéz helyzetbe sodorhat talán akaratlanul. Ezért muszáj lesz majd határozottnak lenned, és távol tartanod magadat akár közeli ismerősöktől is, amennyiben érzed a bonyodalom előszelét. Ne engedd, hogy mások belerángassanak olyasmibe, amihez nincs is közöd. Tartósan rányomhatja bélyegét életedre mások hibája. Törekedj az individuumod kihasználására, így távol maradhatsz a problémáktól. 7-e után a nehéz terhek lehullanak a válladról.

Szűz:

Figyelj oda arra, hogy semmi se maradjon elvégezetlenül, ha ez mégis megtörténik, akkor február elejére látványosan feltorlódnak sajnos a tennivalóid. Otthon is meg kell birkóznod néhány bonyodalommal, a családodra pedig nem számíthatsz. Nem azért, mert nem akarnak segíteni, hanem mindenkinek akad bőven teendője. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted tanulmányi téren, vagy akár szakmai előmenetellel összefüggésben. Ehhez a fejlődéshez különösen nagy segítségedre lesz a Hold és a jó kommunikációt biztosító Merkúr.

Mérleg:

December nyugalmát követően január hava meglepően szélsőséges érzelmekkel ruház fel ami a Mars és a Plútó igen erőteljes hatásának tudható be. Ez az igen kusza és leterhelő időszak most számos kellemetlen helyzetet idézhet elő. Mit tehetsz ezek ellen? Nézz szembe azzal a ténnyel, hogy már nagyon sok minden megváltozott körülötted, sőt, benned is! A módosulások különösen igazak emberi kapcsolataidat illetően. Talán akkor cselekszel helyesen, ha új barátok után nézel. Szerezz be pár új könyvet, menj el pár napos képzésekre, amik hozzájárulnak tudás, no és ismeretanyagod bővítéséhez. Légy nyitott mindenre, mert komoly fordulópont jöhet februárban, de az alapokat most kell letenned.

Skorpió:

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően remek lesz január hava. Szinte folyamatosan azt érezheted, hogy emelkedsz, jó dolgokat alkotsz, s a függő ügyek lezárása mellett végre fellélegezhetsz. Problémáid jelentős része már a múlt homályába vész, s napról napra egyre csak energikusabb, így pedig eredményesebb leszel. Bár ismét terítékre kerülhet egy nyomasztó családi gond, okos tervezéssel, apró léptekkel ezt is le tudod rendezni január végére. Utoljára, de nem utolsó sorban tudd, hogy valaki jövője nagyban függ tőled, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót. De ugye, irányt mutatsz neki önzetlenül?

Nyilas:

Ahogy beköszönt az újév, hirtelen megszaporodnak tennivalóid otthon, suliban is, vagy a munkahelyen egyaránt. Lényeges, hogy ezúttal kiemelten nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra is, illetve a munkahelyeden, vállalkozásodban, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Ha önkéntes munkában veszel részt, biztos nagy szükség lesz rád. Hosszú távra előremutató beszélgetésekre kerül sor, bátran mondd meg másoknak, ha valami nem érdekel. Olyasmiben vegyél részt, amit tényleg örömmel csinálsz, ami leköt, és nem utolsó sorban hasznot hoz. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet.

Bak:

Csukd be a 2018-as esztendő kapuját, s bátran lépd át a 2019-es év küszöbét. Valósíts meg  már valami különleges dolgot, egy régi, eddig dédelgetett álmod könnyen teljesülhet. Áldozz időt és energiát nagy dolgok létrehozására! Egy tavalyi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést januárban, ami nem feltétlenül pénzben mérhető, ám megbecsülésben és kiemelkedő hírnévben biztosan. Előléptetésre, új ajánlatra, remek szerződéskötésre számíthatsz. Látványos változások várhatóak januárban, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Minden lehetőséget fogadj tárt karokkal, légy bátor és kitartó!

Vízöntő:

Meglepő, egyben téged nagyban támogató információk kerülnek a birtokodba most január elején. Olyan dologra lesz rálátásod, melyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned! Ám, ha már így alakult, okosan és taktikusan a magad javára fordíthatsz pár dolgot. Érdemes szövetkezned másokkal, a csapatmunka kiemelkedő eredményt hoz. Fordíts elegendő időt és energiát a családi ügyek rendezésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról van szó. Vannak olyanok a közvetlen környezetedben, akinek előrejutása rajtad is múlhat. Mennyire is tudsz ösztönözni másokat?

Halak:

Sok mozgalom, sok izgalom vár rád januárban. Kellő alapossággal, felkészültséggel fuss neki ennek az esztendőnek és az aktuális teendőknek. Ne kapkodj és ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül. Csak olyasmit tégy és mondj, aminek örülnél, ha más is megtenné vagy kimondaná veled kapcsolatban. A nagy döntések előtt kivételesen aludj bátran egyet! A felelősségvállalás kiemelten fontos részévé válik mindennapjaidnak, ha hibázol, azt ismerd most be. Légy okos és inkább lassabban haladj, így csökken a hibalehetőségek száma. Nyugodtan ragaszkodj ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.