Horoszkóp

Havi horoszkópod üzenete júniusra!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Sokat kellett várni, azonban végre kijelenthetjük, hogy itt a nyár, mindenki erre várt, már a június is igen sok meglepetést, és váratlan élményt tartogat számodra, így lássuk, hogy vajon horoszkópod mit is ígér a június hónapra.

Kos:

Csuda tudja csak miért, ám ezúttal nehézkesen találod a helyedet június első felében, pedig erre mindent egybevetve nincs is valós ok. Úgy érezheted, megcsappan az önbizalmad, emellett pedig keresni fogod az egyedül eltölthető pillanatok lehetőségét. Itt az ideje, hogy alapos önvizsgálatot tarts, felvedd kapcsolatot belső éneddel, s igen őszintén kiértékeld önmagadat a másokhoz való viszonyodat. Ez segíthet szelektálni vagy éppen néhány kapcsolat elmélyülését támogathatja most. Egy bátor tükörbenézés által érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, aztán alig ismersz magadra hisz olyasmit élsz meg, amit csak nagyon ritkán. Több érdekes, új élményben is részed lehet június 9-e után.

Bika:

Június hava örömtelire ígérkezik, panaszra is  aligha lesz okod. Nagyon sok újdonság, mozgalmasság vár rád, semmi így más dolgod nincsen, mint élvezni az életet, megélni a pillanatnyi lehetőségeket, és esetleg rálépni egy ismeretlen útra. Jelentős fejlődést is hozhat számodra a hónap első fele. Szentelj figyelmet a váratlanul jött ajánlatoknak, szakíts régi beidegződéseiddel. Ne félj módosítani, félretolni a rutint, s akár bekötött szemmel haladni a cél felé legyen szó bármilyen életterületről. Egy újjászületési időszakot most élhetsz meg a nyárkezdettel, s így csak akkor tudsz kiteljesedni, ha nem állod el a saját utadat. Érzelmeid kiegyensúlyozódnak, egyszerűen jól alakul minden.

Ikrek:

Mihamarabb nyisd ki mindkét szemedet, lásd a valóságot, akkor is, ha az alkalmanként kellemetlen vagy épp fájdalmas. A változások elől felesleges homokba dugni a fejedet, ezzel legfeljebb némi időt nyerhetsz, mást aligha! Új kapuk tárulnak ki előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből, bőven kínál ilyenekből neked a sors. Tele vagy ezúttal energiával fáradhatatlanság jellemez, emellett szeretnél valami rendkívülit is létrehozni? Ha már így van, akkor csupán a cselekvésre kell mihamarabb rászánnod magadat. Sokat tevékenykedsz, és most alig lesz időd pihenni. Párkapcsolat javítására vagy építésére is nagyszerű június hava.

Rák:

Május első fele kissé döcögősre sikerülhet, s egyszerűen semmi nem akar könnyen és gyorsan rátalálni a megoldásra. Hiába teszel meg mindent most, valahogy rendszeresen elakadsz. Bár nem sok, ugyanakkor jelentős probléma keserítheti meg a hónap legelső napjait, és ezért végül késedelembe eshetsz, amit nem mindenki fog jó szemmel nézni. Feltétlenül légy kitartó is, mert 13-a után egy igazán mozgalmas időszak veszi kezdetét. A hónap utolsó két napján ismét adódhatnak bonyodalmak, s ekkor viták terhelhetik le az életedet. Ezért már az esetleges konfliktus kialakulásánál is háríts el minden támadást. A békét teremtsd meg, hisz képes vagy harmóniát teremteni magadban és magad körül.

Oroszlán:

Ez az időszak kevésbé kedvező számodra, nagy kiugrásokra és a tudásod csillogtatására kevésbé adódik mód. Hab a tortán hogy sajnos június közepén egy kellemetlen bolygóállás lelombozhatja jó kedvedet, és átmenetileg talán még a munkához sem lesz affinitásod. Különösen a meglévő szerelmi kapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes! Ne szakíts átgondolás nélkül, emellett szerelmi háromszögekbe sem érdemes belebonyolódni. Bármilyen problémád is adódjék, annak megoldását kivételesen odázd el. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, s töltődj fel, pihenj eleget. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magadat a bőrödben.

Szűz:

Habár a 2019-es esztendő legsikeresebb időszakát május havával lezártad, azért június sem fukarkodik a jóval! Kifejezetten kedveznek most neked az égi konstellációk ahhoz, hogy hosszú távú terveid alapköveit letedd. Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre is lépj munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, vagy megcsípj egy jobb állást, egy szó mint száz, a dicséret megérkezik hozzád. Nagyon jól alakulnak különféle ügyeid, egyenes út vezet a jó eredményekhez akár, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű Önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, soha ne szigorúbb a kelleténél! Így egyensúlyba kerül önérzeted is.

Mérleg:

Hangulatod emelkedett, s ezúttal a nyár beköszöntével napról napra még jobban fogod magadat érezni a bőrödben. Lesznek persze megoldandó feladataid, ám stabil talajon állsz, aggodalomra nincs okod. Sokat mosolyogsz, s így ez már önmagában remek hónapot ígér. Kiemelten jó időszak ez tanulásra és vizsgákra, karrierépítésre, s munkahely váltásra vagy akár költözésre is. Új barátokra lelsz, akik hosszútávon, akár a bajban is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz arra is, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél, ez viszont igen sok időt vehet el a fontos feladatoktól. Önbizalmad, és magabiztosságod már a hónap végére kiegyensúlyozott lesz, így nem csoda, ha sokak figyelmét felkelted.

Skorpió:

Június havában többször is megesik, hogy különféle ügyeid intézéséhez és rendezéséhez külső segítségre lesz akár szükséged. Bátran támaszkodj másokra így biztosan nem tévedsz el a sűrű rengetegben. Fontos, hogy tedd fel a kérdéseidet, amikre megérkeznek a megfelelő válaszok. A másokkal való együttműködés kiemelten lényeges üggyé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren kell másokra támaszkodnod, nem árt megvizsgálnod az aktuális lehetőségeidet, emellett pedig azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét egyensúlyozd ki ezúttal, és így pedig a jut is, marad is elv érvényesül.

Nyilas:

Tüzesnek, és vehemensnek, s néha meggondolatlannak lát a környezeted, ami sokszor vitt már el a célig, ám júniusban épp ezeket a tulajdonságokat nem kellene erősítened. Ne csak magadra, hanem másokra is figyelj oda, amikor akár kardinális döntéseket hozol! Ez a legjobb, amit tehetsz, ráadásul így biztosan fair játékot játszol. Családod és barátaid élete kerül most fókuszba. Jól teszed, ha akár  alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, így sokakat jobban megismerhetsz, és tesztelheted a saját türelmedet és toleranciádat. Június igazán remek időszak most arra, és hogy csapatban dolgozz, ne feltétlenül legyél vezérszerepben. Amennyire figyelsz másokra, azt fogod tőlük visszakapni.

Bak:

Kapaszkodj meg ezúttal valamibe, ugyanis kiemelkedő sikereket hozó hetek követik egymást, nagy lesz a lendület, s ugyanakkor nem veszítheted el a fonalat! Épp ezért inkább kevesebbet vállalj magadra, ám azt csináld a lehető legjobban. Figyelmedet elsősorban aktuális fontos feladataidra összpontosítsd, karriered szárnyakat kaphat, s emellett alkalmad adódhat arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán, munkahelyet cserélj, s esetleg elgondolkozz egy külföldhöz köthető ajánlaton. Érdekes változások jöhetnek, melyek jelentősen átformálják az átlagos mindennapokat. Most megalapozhatod egzisztenciádat, és mely számodra nagyon fontos tényező. Júniusban jusson idő a pihenésre, szükség lesz erődre egész hónapban.

Vízöntő:

Számos régi, s szőnyeg alá sepert ügynek jártál a végére májusban, úgyhogy jöhetnek az új tennivalók és kihívások. Emellett azért fontos, s hogy vedd számba minden dolgodat, nehogy egy lényeges tennivalóról elfeledkezz. Most ahhoz érkezett el a pillanat, hogy alaposan mélyen áttekintsd, módosítsd kapcsolatodat azokkal, akik fontosak az életedben. Új munka válhat aktuálissá ezúttal, vagy jelentősen épp módosulhat a már meglévő, s ha pedig vállalkozásba fognál, ez az év legjobb időszaka most ehhez! Érdekes szerződést köthetsz, régiket bonthatsz fel, vonatkozhat akár emberi kapcsolatokra is. A lényeg az, hogy változtatnod kell számos elavult megszokásodon, s tisztán kell látnod aktuális helyzetedet.

Halak:

Nagyszerű időszak áll előtted, a Jupiter lesz a titkos támogatód, hátszelet biztosít a fejlődéshez és akár az anyagi gyarapodáshoz is. Bármibe kezdj a nyár elején, azt könnyedén sikerre viheted, s még támogatókat is találsz terveid megvalósításához. Régi, és függő ügyek rendezéséhez is nagyon jó időszak következik. A leglényegesebb tennivalód az most, hogy elegendő időt szánj pénzügyi dolgaidra, mert ha ezt nem teszed, akkor június végére problémáid adódhatnak ezúttal. Családi és magánéletedben is kiemelkedően fontos heteknek nézel elébe, jelentős változások jöhetnek váratlanul, akár egyik napról a másikra.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.