Hírek

Helyre áll a Facebook?

- Hirdetés

Magyar idő szerint délután 5 óra körül több ország felhasználói is jelezték a szolgáltatások kimaradását követő downdetector.com-on, hogy a Facebook, a Messenger és az Instagram sem működik megfelelően, hibát jelez a rendszer, ha posztokat lájkolnának, hozzászólnának valamihez.

Mi pedig azt tapasztaltuk, hogy nem tudunk cikkeket időzíteni, sem új posztokat közzétenni.

Az egyik kolléga arra panaszkodott, hogy ha képet küld a Messengeren, azok nem jelennek meg, és ha nem frissítette az ablakot, akkor az újabb üzeneteket sem kapja meg.

Az elmúlt másfél órában elég durva kiugrások voltak a Facebook hibabejelentő oldalán, volt mikor 11 ezernél is több bejelentés érkezett, és ez a helyzet a Instagrammal is. A Facebook egyelőre csak annyit reagált, hogy dolgozik az ügyön, ha bármit megtudunk, cikkünket frissítjük.

Ez nem csak azért érdekes, mert ritkán esik meg olyan, hogy minden Facebook-szolgáltatás egyszerre rakoncátlankodjon ilyen hosszú időn keresztül, hanem mert szintén ma, hajnal négy körül a Google szolgáltatásai is furcsa jelenségeket produkáltak.

Világszerte több ezer visszajelzés érkezett a felhasználóktól azzal kapcsolatban, hogy a Gmail, a Drive, a Hangouts és a Térképek is akadozik.

Forrás: www.24.hu

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.