Horoszkóp

Hétfői horoszkópod ezt ígéri!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk a szinte már kora nyárias hosszú hétvégén, nyakunkon a hétfő, ami eleinte kissé döcögve, s unalmasan kezdődik, azonban a délután izgalmasnak, mozgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Ha a környezetedben néhány ember egymásnak esik, s mindegyik a saját igazáért is lobbizik, abba Te ne üsd bele az orrodat! Kíméld meg magadat egy kellemetlen helyzettől, hisz valaki mellett le kellene tenned a voksodat, de akkor meg másvalaki megorrolhat rád. Ne vállald fel a döntőbíró szerepét, hivatkozz a sok dolgodra, vagy bármire, csak ne Te akarj a mérleg nyelve lenni!

Bika:

A mai reggelen kissé nehezen jössz lendületbe, de talán jól is jön ez a csendes, békés állapot, így el tudsz tűnődni azon, hová is tartasz. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel haditervet egész hétre, s aztán annak megfelelően kezdj neki a mai nap rengeteg tennivalójának. Ahogy telnek az órák, fokozódik a helyzet, és magukkal ragadnak a feladatok.
Ikrek:

A munkahelyeden vagy iskolában ma jelentős kihívás elé kerülsz, ugyanis elszabadulhatnak az indulatok, s Te pont nem leszel a megfelelő helyen. Egyet tehetsz most, azonnal riadót fújsz, majd visszavonulsz. Ne hagyd, hogy mások belerángassanak olyasmibe, amihez igazából semmi közöd. Te ma keresd tudatosan a békét és a nyugalmat!

Rák:

Ma meglepően beszédes kedvedben leszel, mindenkivel örömmel szóba elegyedsz, s szinte bármi lehet a téma, Te hozzá tudsz szólni, javaslatot tudsz tenni, akár konkrét véleményt tudsz formálni. Ugyanakkor fontos, hogy ma ne felejtsd el azt a mondást, miszerint sok beszédnek sok az alja! Ez főleg akkor igaz, ha valaki veled akar pálcát töretni más emberek feje felett.

Oroszlán:

Ma olyan elképesztő ötletekkel rukkolsz elő, melyek létrehozásában eleinte most még magad is igencsak kételkedsz. Ám, ahogy telik az idő, észreveszed, hogy támogatókra lelsz, s egyre kevesebb köd veszi körül az adott ügyet. Gyökeresen megváltoztathatod az életed, ha bátor leszel. Mind a magánéletedre, s mind a munkádra pozitív hatással lesznek a mai tetteid.

Szűz:

Ma egész nap visszahúzódó leszel, ami Szűzként kevésbé jellemző rád. Jól fog jönni, ha belemerülhetsz a saját gondolataidba, és közben csendben elvégezheted a múlt hétről megmaradt tennivalókat. Talán úgy tűnik, kissé borús a hangulatod, de figyeld meg, mennyi dolgot tudsz majd a helyére tenni, és megértesz bizonyos folyamatokat, amiket eddig nem láttál át.
Mérleg:

A mai nap mindenképpen fontos lesz, valamilyen fordulópontot hozhat az életedbe, rengeteg inspirálást kapsz környezetedtől, sokan fognak biztatni azzal kapcsolatban, hogy merre menj tovább. Megvalósulni látszik egy régi álmod. Sorban oldódnak meg függőben lévő ügyeid, amitől jobban érzed majd magad, ez pedig egyre több dolgot alakít pozitívvá.

Skorpió:

Délelőtt nem tudod megfogalmazni, hogy mi az, ami miatt nem érzed jól magadat, de délutánra teljesen kitisztul a kép. Egyre jobban fog zavarni, hogy mások mondják meg, mit kell csinálnod. Egyet tehetsz! A nem szócska helyett megpróbálhatnád alakítgatni a folyamatokat, akár átformálni a feladatokat, s többet kihozni belőlük, így a végén egy csomó dicséretet is bezsebelhetsz.

Nyilas:

A mai napon kedvezők az energiák ahhoz, hogy átgondold a függőben lévő ügyeidet, s a hosszú hétvégét követően könnyebben lezársz már aktualitásukat vesztett dolgokat, s lemondhatsz egy problémás emberi kapcsolatról, vagy akár most veheted a bátorságot ahhoz, hogy felmondj a munkahelyeden. Az eleresztés képességét ma gyakorold folyamatosan!

Bak:

Ma valamire rátalálsz, amit régóta kerestél. Ma hirtelen lényegessé válik egy személy vagy egy új feladat számodra új perspektívák nyílnak meg előtted. Ugye tudod, hogy semmi sem történik véletlenül? Tűnődj el azon, vajon hogyan tudod kihozni ebből a helyzetből a legtöbbet ma, aztán cselekedj! Komoly hatással lehet a közeljövődre minden, amit ma teszel.

Vízöntő:

Ma nagyon határozott elképzelésed lesz mindenről, konkrét célokat határozol meg, s a megszokottnál is nehezebben leszel meggyőzhető, amit a környezeted szóvá is fog tenni. A felszabadult gondolkodás, és az újdonságok befogadása ma kevésbé lesz jellemző rád, leginkább csak az igen vagy a nem létezik, minden fekete vagy fehér.
Halak:

Egy remek lehetőség kapuja tárul ki előtted, és ezt ma nagyon fogod érezni, így tudatosan neki is kezdesz a keresésnek. Hol és mit lehetne csinálni, ami komoly kihívás és közelebb juttathat a céljaidhoz is? Csak figyelj jól, mert a mai napon a te hathatós segítségeddel, logikus látásmódoddal tisztázódik egy bonyolult helyzet, ami később kihat karriered fejlődésére.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.