Horoszkóp

Hétfői horoszkópod ígérete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hétvégének ugyan vége, ami bővelkedett igen sok meglepetésben, akadt köztük kellemes s lehangoló is, ezúttal a hétfői nap a remények, és az élmények tárházát nyitja meg, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Egy egészen jó kilátásokkal kecsegtető nap áll előtted, minden jobban alakulhat a tervezettnél, ami akár önmagában inspiráló, nem igaz? Ugyanakkor lényeges, hogy ne vegyél mindent készpénznek, s könnyen lehet, hogy sikereidet valaki el akarja feledtetni ma úgy, hogy csőbe húz. Vedd észre ezúttal időben észre a turpisságot. Merkúr segít felismerni azt, hogy mi igaz és mi nem.

Bika:

Sokat szaladgáltál a múlt héten is, így azt tervezed, hogy a mai napon egy kicsit visszafogod a tempót, s rendszerezed a dolgaidat? Kiváló gondolat, az égiek is támogatnak ebben. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, állíts fel stratégiai listát, fontossági sorrenddel, majd cselekedj! Közben ne feledkezz el az egészségedről sem, vitamin, egészségesebb táplálkozás, testmozgás!

Ikrek:

Hirtelen és váratlanul előkerülhet a múltból egy lezáratlan, bonyolult ügy, vagy még felbukkanhat valaki, akitől vitával váltál el, s ez bizony a mai napon felszakíthat pár sebet. Ez a helyzet alaposan felkavarhatja nyugodt lelkivilágodat. Ne hagyd azért, hogy ennyire hatással legyenek rád az emlékek ám! Irányítsd te a dolgokat, az úgyis remekül megy neked.

Rák:

Ma több kisebb konfliktusba is belebonyolódhatsz otthon, s családod szűkebb rétegeiben, szerencsére ez szakmai téren kevésbé valószínű. Sokakkal összeakaszthatod feleslegesen a bajuszodat úgy, hogy a vita valójában apró semmiségekről szól. Ne engedj most szabad utat indulataidnak, különben azok könnyen, hatalmas méretűvé duzzadhatnak.

Oroszlán:

Ma teljes mértékben rajtad múlik, béke lesz-e a környezetedben vagy sem. S épp ezért légy körültekintő, toleráns és visszafogott, bárhol és bárkivel is legyen rendezni valód. Munkahelyeden, otthonodban vagy akár az iskolában is lényeges, hogy türelmes légy másokkal! Kerüld a vitákat, mert a mai napon keletkező harag sokáig tarthat!

Szűz:

Remek nap ez a mai, terveid sorban épp úgy válnak valóra, ahogy azt megálmodtad. Persze az tény, hogy ennek már volt pozitív előjele múlt héten. Éld meg a jót, örülj már a sikernek, és nem utolsó sorban légy hálás! Építsd a régi kapcsolataidat, és alakíts ki olyan új kötelékeket, üzleti vagy baráti téren, melyeknek valódi hasznuk lehet a közeljövőben.

Mérleg:

Napközben tölts most sok időt emberek társaságában, ne mellőzd a telefonodat sem, s gyakran olvasd az üzeneteidet. Légy nyitott arra, ha valaki veled osztaná meg a gondolatait most. Megéri a kommunikációs csatornákat figyelemmel kísérni, ugyanis befut egy érdekes hír is, ami feldob, és a jövődet is formálhatja. Az estédet is tervezd úgy, hogy minél többen vegyenek körül!

Skorpió:

Hirtelen kiemelten fontossá válik, hogy minden, amit teszel, azt alaposan végiggondold, emellett pedig lépésről lépésre megtervezd. Elkerülhetetlen, hogy tényleg nagyon körültekintő legyél, így biztosan nem futsz zsákutcába. Igaz, hogy némi pluszmunkát adhat neked, mégis sokat okulhatsz a ma történéseiből, és hasznodra lesz a jövőben is.

Nyilas:

Akkor teszed a legtöbbet önmagadért, ha csapatjátékos leszel! Olyan energiák vesznek ma körül, melyek nem kedveznek a magányos farkas állapotnak. Ösztönözz másokat is arra, hogy dolgozzatok össze, így a bezsebelhető siker mértéke többszörösére nőhet. Remek móka lesz eszmét cserélni, együtt tolni a közös szekeret! Nem kell tartanod semmilyen kudarctól!

Bak:

Folyamatosan vibrál most körülötted a levegő, ezért készülj fel arra, hogy amit máskor könnyen kezelsz, ugyanaz okozhat bonyodalmat a mai során is. Lelkileg és szellemileg is le leszel terhelve, így nehéz lesz a maximumot nyújtanod. Egyet tehetsz most! Figyeld, hogyan követik egymást az események, lásd meg a lényeget és a háttérben mozgó energiákat.

Vízöntő:

Eredményes nap lesz ez a mai, ugyanakkor pihenésre már kevés idő lesz. Jó hír, hogy az égiek kedveznek neked, minden pillanatban mutatják az utat számodra. Bármivel is állsz a főnököd, a családod vagy épp  üzleti partner elé, könnyen gyorsan zöld utat kapsz terveid megvalósításához! Kommunikációképességed segítségedre lesz minden helyzetben.

Halak:

Ma egy az elmúlt két hónaphoz képest már teljesen új, nagyszerű kilátásokkal kecsegtető időszak indul el számodra. Bátran állj ki elveidért, igazadért, az ötleteidet pedig már ne hagyd lesöpörni az asztalról! Úgy véled, igazságtalanság ér? Állj ki magadért, ne hagyd, hogy mások akarják megmondani, mit és hogyan kellene csinálnod. Hallgass az ösztöneidre!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.