Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Szinte rohan az idő, pillanatok alatt elillant a hétvége, és a június is, ami igen mozgalmasnak bizonyult, s az előttünk álló hétfői nap is igazán pörgős, eseménydús, izgalmas napot tartogat, s lássuk, horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

A lendület nálad alapvetően fontos szempont. Használd a magánéletedben és munkahelyeden egyaránt. E lendülettel olyan dolgokba is képes vagy belevágni, és melyek a többiek szerint képtelenségnek tűnnek. Mutasd meg nekik, mennyi kurázsi van benned, nincsen lehetetlen cél, csak akarni kell, és megtervezni a hozzá vezető utat.

Bika:

Segítőkészségednek nagy hasznát veszed hétfőn a munkahelyeden. Ma valakiért nagyon sokat is tehetsz. Legyél önzetlen, és nagyvonalú, mintha önmagadért cselekednél. Ismered a mondást, jó tett helyébe, jót várj. Hamarosan megkapod a jól megérdemelt jutalmat is megkapod, és így nem esel a ló túloldalára sem könnyen, jó dolog embereken segíteni, de csak azon, aki megérdemli, és tesz is érte.

Ikrek:

Mozgékonyságod, lendületed végigkísér egész nap, amihez szellemi nyitottságod is társul. A nyári meleg ellenére sem tompulnak az érzékeid, gondolkodásod. A többiek könnyen lehet, különösen irigykednek is, mert jóval több munkával végzel, mint ők, azért vigyázz nehogy irigyek legyenek, mert könnyen  ellenség lehet belőlük, ami ugyan a te érdemes, hisz semmi rosszat nem csináltál, de azért jobb elkerülni.

Rák:

Találd meg a mai napban a változatosságot. Ma váltogasd a feladatokat, előbb csinálj valami izgalmasat, aztán egészen máshoz kezdj hozzá. A feladatok között teázgatással, kávéval, s ásványvízzel felfrissítheted magadat. Ne lepődj meg, ha ma elöntenek a pozitív érzések.Kicsit kalandozz el a múltban, emlékekben, s meglátod, így nagyon jó napod lesz, kellemes érzésekkel.

Oroszlán:

Őszinteséged mindenkor kifizetődő, és ráadásul a félreértések sem bonyolódnak tovább. Hétfőn te leszel, aki tiszta vizet önt ezúttal a pohárba. Jól is teszed, ha rendet s békét teremtesz magad körül. Persze azért vigyázz, ne bántsd meg a többieket, meglehet ezt kulturáltan, de határozottan is oldani, lesz eredmény, s nem marad el, mint ahogyan a jutalom sem.

Szűz:

Világos és egyértelmű gondolkodásoddal segíthetsz kibogozni az összegubancolódott szálakat és hiszen a legapróbb hibák, részletek mellett sem siklasz el ma akár. Arra azért nagyon figyelj, hogy csak elsimítsd a konfliktusokat. Ne fújd nagyobbra, a lufi ugyanis könnyen eldurranhat. ma inkább add át magas kicsit a természetnek, és az új ötleteket, célok is megérkeznek így, hiszen mindig van tovább.

Mérleg:

A nyíltság, az igazság, s az őszinteség különösen fontos számodra hétfőn. Ezért, ha úgy érzed, valaki nem az igazat mondja, kérd meg, ne is ferdítse el a tényeket. Ahogyan te is elvárod az átláthatóságot, légy te is mindenkivel egyenes és őszinte, ez így igazságos, a füllentés nem kifizetődő hosszútávon pedig pláne. Ma légy te az igazság bajnoka, és az eredmény nem marad el, amúgy is őszinte ember vagy.

Skorpió:

Emberi kapcsolataidban, a munkádban számos kihívással találod magadat szemben. A kihívásokat pedig azért hozza az élet, hogy valamilyen formában megoldd majd azokat. Néha úgy érezheted, téged nagyobb feladatok elé állít a sorsod. Valójában ez így van, hiszen aki erős, keményebb feladatokkal is boldogulhat, és erre legyél büszke, értékes ember vagy.

Nyilas:

Magasabb rendű, és különleges célt szeretnél szolgálni, úgy élni, hogy megfelelj az elvárásoknak. Hidd el, valójában csak a saját elvárásaidnak kéne megfelelned most, s másokénak nem igazán lehetséges. Magas elvárásokat támaszthatsz magad elé, de azért csak annyit vállalj, amit meg is tudsz ugrani. Ma még az is jót tenni, ha adnál magadnak egy nap szabadságot, és elmennél kirándulni, és egyben feltöltődni.

Bak:

Kitartásodra egész héten nagy szükséged lesz. Talán nagyon sokan már szabadságra mentek körülötted, ezért rád hétfőn akár a szokottnál is nagyobb feladat hárul. Kemény és szívós típus vagy, s amit ne felejts el. Meg tudod csinálni, képes vagy rá, ez legyen mottód a hétfőn és valójában az egész héten, így minden feladata gyerekjátéknak tűnik majd, próbáld ki, és meglátod, így lesz.

Vízöntő:

Nagyot léphetsz ma a célod felé. Ma az elmélkedés, az ötletelés ugyanakkor kevés, ma valóban tenned is kell. Bármi legyen a célod vagy akár a vágyad, legalább egy telefont, egy üzenetet tégy meg az elmozdulás érdekében. Kérésedre többet válaszolnak, mint sejtenéd, ami új erőt meríthetsz, és kiváló gondolatokkal lát most el az élet a hétfői napon.

Halak:

Hétfőn érzékenyebb lehetsz, mint akár általában máskor. Ma nagyon könnyen átveszed mások rezgéseit, energiáit. Figyelj erre tudatosan is, hiszen a hangulatodon is könnyen eluralkodhat mások hangulata. Ne vedd át, ami nem a tiéd, az az ő feladatuk, neked a sajátod a legfontosabb, ezért fontos az is, hogy poztitív emberekkel vedd magad körül, akik még előrébb visznek.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.