Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Pillanatok alatt elrepült a hétvége, ami izgalmakkal, és mozgalmasan telt, az időjárás is kedvezett, és már nyakunkon is a hétfő, ami igen eseménydúsnak, és pörgősnek ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Valakinek óriási szüksége lesz ma a segítségedre, még akkor is támogatnod kell, ha neked is van épp elég tennivalód. Ha úgy tűnik, hogy valaki ügyes-bajos dolgait gyakorlatilag neked kell megoldanod,  és azt se utasítsd vissza, mert lesz benned annyi energia most, hogy vállald a felkérést. A segítségnyújtás neked is tartogat kihívást, tapasztalatokra pedig mindig szükség van.

Bika:

Reggel vértezd fel magadat arra, hogy nehéz, bonyolult nap lehet a mai, és még csak el sem tudod kerülni a kellemetlenségeket. Több leterhelő fényszög övezi az utadat, s bár többször is azt érzed, hogy kifulladsz, a legutolsó pillanatban mégis lendületet veszel már, és eljutsz a feladataid végére. Ha vakációzol, akkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy lógatod a lábad.

Ikrek:

Délelőtt nagyon ügyelj a kimondott szavakra, azok erőteljességére, a gesztikulációidra, mert ma könnyen félreérthetnek, beléd köthetnek. A kapott információkat kezeld a helyükön, bolhából ne csinálj elefántot! A ma kimondott szavak ezúttal kőbe vésődnek most, így tényleg fontos lesz, mikor, kinek s mit mondasz. Szeleburdisággal ne adj okot bonyodalmakra, félreértésekre.

Rák:

Hatodik érzéked ma nagyon pontosan előre jelez mindent, hát figyelj rá ezúttal! Lehet, hogy valamit nem fejeztél be időre, vagy el is felejtetted megcsinálni? Ám az is lehet, hogy egyszerűen csak elfáradtál, s nem sok kedved van ismét beugrani a mókuskerékbe most és a rutinfeladatok is untatnak. Ha nem voltál még vakációzni, elérkezett ennek is az ideje!

Oroszlán:

Az elmúlt napok során hoztál pár elhamarkodott döntést, de ugyanakkor ma mindent jóvá tehetsz, mert bölcs belátással korrigálhatod mindet! További gondokat is megoldhatsz, s ehhez csupán a józan eszedre, meg akár pár kreatív gondolatra lesz szükség. Maradj nyugalomban, és érezd, hol vannak azok a határok, amelyeknél nem szabad tovább feszíteni a húrt.

Szűz:

Szaturnusz gondolkodásra ösztönöz, s most így számos dolog, amiről eddig azt hitted jó, azt ma alaposan átértékelheted. Végre fellebben a függöny a szemeid elől sok szempontból jó lesz számodra a tisztánlátás. Az is megtörténhet, hogy bizonyos dolgokat kifejezetten hibás oldalról közelítettél meg eddig, ma viszont ugyanezeket teljesen tisztán látod majd.

Mérleg:

Gyorsan kapd össze magadat reggel, kezdd úgy a napot, hogy ma bármire képes vagy, akár a legnehezebb feladatokat is bátran felvállalhatod. Lehet, hogy nem megy majd minden úgy, mint a karikacsapás, mégis minden nehézségen túlteszed magad, sőt be is bizonyítod környezetednek, s micsoda kitartásod van. Sok örömben lesz ma részed.

Skorpió:

Több fura dolgot is tapasztalhatsz ezen a napon, lesz köztük érdekes, de akár kellemetlen is. Piszkálódás, félrevezetés, sértés ezekben mind részed lehet, és de az is megeshet, hogy találsz valamit az utcán, hallasz valamit a rádióban, ami valamilyen formában inspirál ezúttal. Egy biztos, a változás megérint, sokat kell gondolkodnod, hogy jobbá tedd a mindennapjaidat.

Nyilas:

A hangulatod sokszor ingadozni fog, ezek az érzelmi változások most vitákat generálhatnak ki még olyan közegben is ahol eddig nem volt jellemző az összetűzés se. Ma vegyes hatások érnek, még az is megeshet, hogy valaki nyakatekert módon vissza akar élni a jóindulatoddal, te észre sem veszed, hogy be akar húzni a csőbe. Lásd meg időben a lényeget!

Bak:

Ma nem illetve ezúttal csak nehezen leld a helyedet, pedig mindent megteszel azért, hogy rálelj az áhított harmóniára. Valahogy semmi sem lesz elég jó vagy éppen különleges. Nagyon fog zavarni hogy majdnem mindennek épp az ellenkezője történik, mint azt tervezted. Az egymást követő furcsa helyzeteket mégis a magad javára tudod fordítani, ha gyorsan alkalmazkodsz azokhoz.

Vízöntő:

A legtitkosabb álmaid, na és vágyaid megvalósításának pillanata lehet ez a hét, így pedig ez a nap, a Hold növőben van, így dupla annyi az energiád, mint máskor. Viszont most se feledd, hogy a kapkodással nem jutsz előrébb, alkoss kreatívan, használd ötleteidet most, ha elakadsz, kérd tapasztaltabbak segítségét. A hirtelenkedés helyett a tudatos kitartást válaszd.

Halak:

Délelőtt lefoglalnak a rutinfeladatok ha esetleg nyaralsz épp, akkor a semmittevés felemelő érzése, és ám délután elsősorban az emberi kapcsolatok ápolására szánd most az energiádat. Ezek a kötelékek ma több odafigyelést igényelnek, bárki kérje a segítségedet, ne mondj arra nemet. Ma megszakadhatnak a gyenge és indulhatnak új kapcsolatok.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.