Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elrepült a mögöttünk álló hétvége, nyakunkon a hétfő, mely az elmúlt napokhoz képest igen mozgalmasnak, s pörgősnek ígérkezik, így a mai nap nem az unalomról szól majd, lássuk horoszkópod mit ígér hétfőre.

Kos:


Egy mosolyon múlik csak hétfői sikered de azért viszont nem tudhatod, kire érdemes akár ma mosolyogni. Jól sejted ma mindenkire őszintén mosolyogj. Kezdheted reggel a saját tükörképeddel. A hétfői siker könnyen lehet, éppen azon múlik, mennyire tudsz saját magadra őszintén mosolyogni, most akár az önbizalmad is helyre állhat.

Bika:

Hétfőn a tervezésben, a stratégiai alkotásban vagy különösen jó. Erre pedig most nagy szükséged lesz, s hiszen ezen a héten azért kifejezetten jól jön az összeszedettség, a rendszeresség. Azzal, ha pontosan tudod, melyik nap mit kell tenned, biztosan meg is teszed, amit kell, csak lépj időben, határozottan.

Ikrek:


Különösen nyitott vagy akár, hogy hétfőn szokatlan megoldással oldd meg a munkahelyi feladatokat. Ma szívesen vállalsz kockázatot a munkádban, ami meg is térül. A kockázatvállalással még sokkal jobb eredményeket is érhetsz el, mintha mindent a jól bevált módszerekkel akarnál megoldani. Új dolgok mindig jót hozhatnak az életedbe.

Rák:

Mindig kell valami újdonság. Mindig ki is kell próbálnod valamit, amit még nem csináltál, azért persze nem mindig van hozzá kedved. Sokszor már úgy érzed, jobb lenne a járt úton maradni ahelyett, hogy ma valami újdonságba fogj. Ha ma is ezt gondolod, jusson eszedbe, a régi úton csak körbe, és körbe haladtál. Ma újdonságra van szükséged, változtass szokásaidon, s lépj ki ma a komfortzónából.

Oroszlán:


Olyan sokszor érezted már, hogy az előtted álló napok produktívak lesznek, aztán valahogy mégsem sikerült semmi sem. Ma újra ezt a reményt érzed, s szívesen teszel is több erőt, hogy a hétfő ezúttal igazán produktív legyen. Ne felejtsd el, csak azt csinálod meg valóban, amit bele is írsz a naptáradba, de legalábbis nagyobb eséllyel csinálod meg. Kicsit engedd el magad, lazítsál is, a pihenés mindenkinek jár.

Szűz:


A bizonytalanság a legnagyobb ellenséged hétfőn. Ma érdemes akár minden kérdést tisztáznod, és persze meg is szüntetned minél több kiszámíthatatlan tényezőt. Ha teljesen biztos vagy a dolgodban ma sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Ezért ma a teljes bizonyosságra és biztonságra törekedj, ma nem szabad kockáztatni, kedden már érdemes lesz.

Mérleg:


Próbálj ki új, és szórakoztató tevékenységeket hétfőn. S ma nagyon érdemes kimerészkedned a komfortzónádból mert bizony azon túl csodálatos dolgok várnak. Olyasmi, amiről még korábban talán nem is álmodtál. Légy bátor, s megtapasztalhatod a valódi varázslatot és csodákat. csak merj lépni, és most ez lesz a titkok kulcsa.

Skorpió:


Ki kell lépned a negatív spirálból végre, hogy jó dolgok történjenek veled. A spirálból csak az elhatározás segíthet kilépni, hogy ezentúl biztosan minden egészen másként lesz. Az elhatározást legalább egy tettnek is követnie kell. Ha tudatosan megváltoztatsz valamit, változások sorozatát indítod el, most akár igazán jó dolgokat vonzol be életedbe.

Nyilas:


Érdemes lenne kedvesen megpróbálnod elérni, amit nem sikerült erőltetve megvalósítanod. Minél kedvesebben, és szelídebben szólsz ma a körülötted lévőkhöz, annál egyszerűbben éred el, amit szeretnél. Vedd észre, a kemény szavak nem visznek előre, csak falakat építenek köréd, segíts inkább most már embereken, és a sors nem lesz hálátlan.

Bak:


Szeretnél kézben tartani minden apró részletet, ami nem is olyan egyszerű hétfőn, mint gondoltad volna. Könnyen lehet, ma az apró részletek helyett a nagy egészre kellene figyelned. Amíg a nagy folyamatok rendben mennek, s addig nem kell a kicsikkel foglalkoznod, mert később könnyen bajt okozhat.

Vízöntő:


Érdemes a nyugodt s akár békés megoldásokat választanod hétfőn ahelyett, hogy másokat felzaklató döntéseket hozol meg ma. Nem azt mondom, hogy minden döntésedet az motiválja, hogy a főnököd s a munkatársaid legyenek nyugodtak és kiegyensúlyozottak, de nagyon felzaklatnod sem érdemes ma őket. Inkább szánj időt a kikapcsolódásra, jót fog tenni, meglátod.

Halak:


Hétfőn kezdj el arra figyelni, hogy mások céljai helyett inkább a sajátjaidat akard megvalósítani. Az elmúlt napokban talán olyan erőteljesen figyeltél a többiekre, hogy észrevétlenül átvetted a céljaikat is. Pedig neked most saját álmaid, vágyaid, s céljaid vannak. Ezekbe valóban érdemes ezúttal energiát fektetned, ha ezt most megteszed, sikeres napot zárhatsz.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.