Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden szempontból kellemes hétvégén vagyunk túl, az időjárás is kedvezett nekünk, új hétbe kezdünk, már érkezik is a hétfő, mely igen eseménydúsnak, és izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Jól telt a hétvége? Akkor biztos feltöltődtél energiával, így ez pedig hozzásegít ahhoz, hogy visszatalálj a benned élő vagány, erős, ambiciózus énedhez. Kezelj helyén minden belülről érkező inspirációt, mert ma ezek a sugallatok biztos nem csapnak be. Szuper terveket is eszelhetsz ki. Szinte játszva oldod meg a rád háruló feladatokat.

Bika:

Egész nap nagyon elemedben leszel, energikus vagy, ötletelsz, javaslatokat teszel, ami nem véletlen, hisz fel vagy töltve pozitív életerővel, emellett azt tervezted, hogy ma mindennek a végére jársz, ami függőben maradt múlt héten. Folyamatosan jössz, és mész, s nem fáradsz el a rengeteg tennivaló elvégzése közben, élvezd a helyzetet, mert a sikered garantált.

Ikrek:

Egy nagy beszélgetés vár rád a mai napon, talán erre nem számítasz, így jobb, ha felkészülsz rá. Ha valaki egyértelműen kinyilvánítja, hogy mondandója, esetleg kérdése van, arra ne mondj ma nemet. A mai nap nem a számonkéréseké, hanem új oldaladról is mutatkozhatsz be valahol. Kipihent vagy, tele ötletekkel, pozitív gondolatokkal, s így pedig hasznod lesz a mai napból.

Rák:

Az elmúlt pár hétben nem volt alkalmad arra, s hogy bizalmasan megoszthasd valakivel a gondolataidat, terveidet. A munka és a magánügyek sok idődet elvették, ám ösztönösen fogod érezni azt, hogy nem csak neked van igényed mélyenszántó beszélgetésekre, hanem szeretteidnek is ám. Amint lehet, emeld meg a telefont, írj üzenetet, s hívd meg estére egy barátodat magadhoz!

Oroszlán:

Ez a hétfő most kilóg a sorból, s szinte minden pillanata élmény lesz számodra. Könnyen megeshet, hogy kiemelkedően nagy dolgok nem történnek azért, ugyanakkor összességében minden jól alakul, s könnyen kommunikálsz, jó ötleteid lesznek, a függőben lévő dolgokat megoldod. Az, hogy nyugalom és harmónia vesz körül, már önmagában csodás érzés lesz.

Szűz:

Kisebb összetűzésekbe bonyolódhatsz, és jó eséllyel egy hozzád hasonló, igencsak akaratos személlyel. A kommunikáció fontos része lesz annak, hogy vitába, vagy békés megegyezésbe torkollik a dolog. S éppen ezért nagyon fontos, miként, és milyen stílusban adsz át információkat. Ha nem muszáj, ne emeld meg a hangod, inkább számolj tízig, és humorral kezeld a helyzetet.

Mérleg:

A mai napod mindenképpen kiemelkedő lesz, viszont a kezedben van annak a lehetősége, hogy eldöntsd, mely életterületen alkotsz valami nagyot ma. Egy komoly elismerés, dicséret okoz majd örömöt, lehet egy régi, vagy akár épp aktuális dologról szó, egy biztos, örülj mindennek, ami ma történik veled. Ma érdekes embereket vonzhatsz magadhoz.

Skorpió:

Ezen a hétfőn meglehetősen érdekes események történnek. Lényeges eleme a mai napnak, s hogy figyeld meg alaposan most, ki és mit csinál, hogyan kommunikál, miként old meg egy feladatot, így pedig sokat okulhatsz mások sikeréből, s de akár hibáiból is! Eközben teljesítsd maximálisan a rád bízott feladatokat, és vállalj el olyat is, ami komoly próbatétel lehet számodra.

Nyilas:

Ma igen erős tempót kell diktálnod, ugyanis minden nagyon gyors változásban lesz körülötted. A dolgok percről percre módosulnak, ha nem akarsz lemaradni, akkor iparkodnod kell. Bár feltöltődtél a hétvégén, érezni fogod, hogy fogy az energiád, annyi tennivalód akad. Ez egy kicsit megviselhet lelkileg s fizikálisan is, ám új dolgokat tanulhatsz, ami bőven kárpótol.

Bak:

Minden rendben zajlik? Ez meglepő? Talán elsőre igen, hisz hétfő van, s ez a nap neked zsúfolt, macerás és rendszerint problémás is szokott lenni. Ám, most minden, ami negatív hatású, messzire kikerül. Ezt a békés helyzetet egyébként magadnak köszönheted, hisz nem hoztál elmaradt feladatokat a múlt hétről, a hétvégén pedig kellőképpen feltöltődtél energiával.

Vízöntő:

A ma reggeli indulás kissé döcögősre sikeredik, s nem örülsz a rengeteg tennivalónak, ugyanakkor tudod és érzed, s hogy nem ezt szokta meg tőled a környezeted. Próbáltad már keresni az okot a hangulatodra? Ha pár percet szánnál magadra, összegeznéd a gondolataidat, s gyorsan kiderülne, is nincs aggodalomra okod, legfeljebb rosszul aludtál, vagy van pár félbe maradt feladatod.

Halak:

Ez a hétfő annyira jól indul, hogy kissé zavarba jössz ma, hisz semmi nem állja utadat, márpedig nem ezt szoktad meg. Minden sikerül, a tennivalóiddal gyorsan végzel ezúttal, s senki nem talál rajtad fogást, sőt, inkább a dicséretek lesznek jellemzők. Délután azt veszed észre, hogy már a hét további részére tervezett dolgok körül járnak gondolataid.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.