Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Sajnos vége ennek az eseménydús meglepetésekben bővelkedő, és egyben izgalmas hétvégének, de sebaj, nyakunkon a nyár, a hétfő sem a szürkeségről unalomról szól majd, lássuk, vajon,mit ígér horoszkópod a hétfői napra számodra.

Kos:

Ha már a hét elején keresed a kihívásokat, s biztos nem fogsz csalódni. Viszont ezúttal könnyen paprikás hangulatba kerülhetsz hétfőn, szóval a túlzott akarással biztosan nem jutsz előbbre most se. A spontán és hirtelen döntések helyett jobban teszed, ha nagy levegőt veszel, és mérlegelsz kicsit. Nyerj időt, és inkább mozdulj ki a természetbe, szellőztesd kicsit ki a fejed, és jönni fognak a jó gondolatok, méghozzá sorban.

Bika:

Nem sok kedved a munkához se, s ha tehetnéd, most szívesen elnyújtanád a hétvégi pihenést. A csillagok aktivitást kérnek tőled, legalábbis a munkában. A pénzügyeket próbáld ma kontroll alatt tartani, és mert hétfőn hajlamos lehetsz sokkal többet költeni, mint amennyit a bevételeid indokolnak, ez pedig azért ma és holnap is kellemetlen helyzeteket eredményezhet, kerüld el.

Ikrek:

Új hét, új lehetőségek, hogy szárnyakat adhass a fantáziádnak. Ez persze nem jelenti, hogy mindenhol ott kéne lenned, és mindenről tudnod kéne. Hidd el, most azzal csak elodázod a kötelességek teljesítését, ha pillangó módjára egyik virágról a másikra szállsz. Állapodj meg egy helyen, és ott hozd ki magadból már a maximumot, a siker pedig garantált.

Rák:

Az érzelmek változékonyak még a legszilárdabbnak hitt dolgok idővel átalakulhat. Bizonytalannak érzed magadat, nem igazán találod a helyed. Fogadd el, ma semmi sem ugyanaz, mint tegnap volt, és a holnap is egészen más lehet. Magadban keresd a biztos pontot, és mindegy, mit történik körülötted, megtalálod a helyes utat, és sikeres hétfőt zársz.

Oroszlán:

Energikusnak, lendületesnek érzed magadat hétfőn. Légy résen, mert ez a nagy vehemencia s szenvedély nem mindenkiben kelt pozitív érzéseket. Inkább ma tartalékold a következő napokra az energiákat, vagy legalábbis a viták helyett mozgással vezesd le a felgyülemlett feszültséget, és igen mozgalmas héttel állsz szembe, ma még lazíts, és a hét a hét második felében tarolni fogsz, az garantált.

Szűz:

Rendezett, és összeszedett személyiségeddel áldásos hatással vagy a környezetedre. Figyelj rá, még se ess ma túlzásba. Hétfőn előtörhet belőled a maximalizmus. Ne kínozd a többieket kicsinyességgel, fölösleges szőrszálhasogató megjegyzésekkel. A könnyedség ma is több sikert hoz, hisz eddig is bevált a módszer is, élni, és élni hagyni, így nagy sikereket könyvelhetsz el hétfőn.

Mérleg:

Ésszerű kompromisszumot próbálj ma kötni leginkább magaddal. Ne vállald túl magad, csak arra mondj igent, amit valóban a szíved szerint megtennél. A kísértést barátok formájában küldik hozzád a csillagok, ezért is lesz annyira nehéz ma nemet mondani. Ma mégis csak ez a járható út. nem minden barátba bízz meg, könnyen rossz útra téríthetnek, pusztán irigységből, vagy szórakozásból.

Skorpió:

Próbáld megőrizni a lelki egyensúlyodat. Nem lesz könnyű, s mert könnyen magával ragad a szenvedély. És nem feltétlenül kellemes formában. Amit te lelki erőnek érzel, például a többiek inkább agressziónak minősíthetik. Szóval, mára nagyon is érvényes a kevesebb jóval többet ér elve. Ezúttal kicsit kapcsol ki, s lazíts, a hétvége ellenére igen dolgos napok állnak mögötted.

Nyilas:

Bármilyen meleget is mutat a hőmérő, ne lustulj el, ne zárkózz a hűvös lakásba, sőt most szedd elő igazán az aktivitásodat. A mozgás most ma aranyat ér, és nemcsak azért, mert leköti az energiáidat, hanem mert megnyugtatja az elmédet, ellazít, előhozza a legjobb formádat. Szükséged lesz ma erre. S így pedig kiváló gondolatok születnek a fejedben, amik a jövődet is megalapozhatják.

Bak:

Engedj kicsit a zárkózottságodból ezúttal hagyd, hogy bensődet is melengessék a forró nyári napsugarak. Lelkiismeretes, alapos munkád hamarosan meghozza a gyümölcsét. Ideje lenne kicsit lerakni a munkát, és a nyári vakáción gondolkozni. A hétfő ideális, hogy úti tervet készíts, ne is habozz, ezt a napot szánd is erre, most van itt az ideje.

Vízöntő:

Hétfőn új és érdekes emberekkel találkozhatsz. Vedd elő a nyitottságodat, ismerkedj, kezdeményezhetsz is. Ma ne csupán a felszínt kapargasd, így próbálj minél több információt megtudni, ezek ugyanis nagyon hasznosnak bizonyulnak a későbbiekben, amikor fontos kérdésben kell döntened.Járj nyitott szemmel, s soha nem tudod, hogy éppen kibe botlasz, és miben tud segíteni.

Halak:

Hétfőn valósággal szárnyal most a fantáziád. Talán furcsa álomkép él most benned. Bármi is foglalja le a gondolataidat, érdemes feljegyezned azokat, hiszen fontos üzeneteket tartogatnak. És különben is tudod, az égiek, az angyalok, avagy a tudattalanod gyakran álmokon keresztül küldi a megoldásokat. Hallgassál álmaidra, azok a legjobb tanácsadók, és elvisznek a siker kapujáig.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.