Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Igazán eseménydús, és egyben mozgalmas hét áll mögöttünk, s de már nyakunkon is a hétfő, új hét, na és persze újabb kihívások várnak ránk, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra számodra.

Kos:

Ha teheted, hétfőn kerüld az egyhangú, monoton munkát. Nem való neked, de ma különösen szenvednél tőle. Ha mégis ilyen feladatot kapsz a felettesedtől, próbáld megtalálni benne a változatosságot s a rejtett érdekességeket. Ma használd a kreativitásodat, és minden sokkal könnyebben megy, s a tehetség benned van, csak ki kell használni.

Bika:

Hétfőn valaki elhatározza, addig ingerel téged, amíg teljesen ki nem hoz a béketűrésből. Jobban tennéd, ha nem mennél bele ebbe a játszmába, és inkább már az első próbálkozást követően megkérnéd, hagyja abba a piszkálódást. Ha nem teszi, egyszerűen hagyd ott, csak az idődet pazarlod, koncentrálj ezúttal az előtted álló feladatokra, hidd el, ma minden sikerülhet!

Ikrek:

A hétfő legfontosabb üzenete számodra most, hogy bárhol s bármilyen helyzetben képes vagy helyt állni. Bármilyen helyzetet is teremt ma az élet, s jusson eszedbe ez a mondat. Ma érdemes mantráznod. Képes vagyok rá, meg tudom csinálni. Bizonyítsd be magadnak is. Gondolkodj pozitívan, úgy is állj mindenhez mert akkor sikeres napot zárhatsz.

Rák:

Ne kételkedj magadban most, próbáld rendezni hétfőn az önbizalmadat. Hidd el, rengeteg lehetőséged és értékes képességed van. Nem beszélve első rangú intuíciódról, amelynek segítségével valójában pontosan érzed most, mikor milyen döntést kell hoznod. Csak nézz ma kicsit magadba, és máris megerősítheted az önbizalmadat. ma fordíts időt egy kis kikapcsolódásra, jót fog tenni testednek, és lelkednek is.

Oroszlán:

Nincs okod elbizonytalanodni hétfőn. Talán valaki megkérdőjelezi a tudásodat, és a hitedet, de ezt éppen azért teszi, hogy elbizonytalanítson. Láss át a szűrőn is, és vedd észre, csak provokálni akar téged. Emeld fel a fejed, és mutasd meg, te sokkal magabiztosabb vagy, mint ahogy ő eddig feltételezte, ne hagyd hogy alábecsülje képességeidet, értékes ember vagy.

Szűz:

Hétfőn kezedbe kapod a megoldás kulcsát akár. Bármilyen probléma is foglalkoztat éppen, és legyen az a hivatásod, a karriered, a magánéleted, ma olyan információra bukkansz, amivel rátalálsz a lehető legjobb megoldásra is. Ehhez persze ma nagyon ébernek kell lenned, tartsd nyitva a szemed, nehogy elszalaszd a pillanatot, mert azzal időt veszítesz.

Mérleg:

Hétfőn a szépérzéked valósággal felébred. Alapból is nagyon jó ízléssel rendelkezel már de ma különösen fogékony vagy a szépségre, s a szép dolgokra. Ha van kedved vásárolni, amihez persze mindenkor kedvet érzel, érdemes mára időzíteni, hiszen a leárazások kellős közepén kifoghatod magadnak éppen a legszebb holmikat, légy résen, megéri.

Skorpió:

Bármivel is foglalkozol hétfőn, a munkabírásodra, vagy a kitartásodra, az újító ötleteidre különösen nagy szükséged lesz. Igen, még akkor is, s ha épp a szabadságodat töltöd. Ha dolgozol meg akkor pláne. Szóval minden erődet érdemes ma bevetni, mert óriási lépést tehetsz a siker felé vezető úton, akár előléptetéssel is kecsegtethet a sors, ami anyagiakban is megmutatkozik majd.

Nyilas:

Ha munkahely váltáson gondolkozol, érdemes hétfőn olyan állást keresned, amelyben kamatoztathatod az egyedi képességeidet is, és amelyet már a hirdetés olvasása közben a sajátodnak érzel. Talán a többiek nem értik, mi a gond a mostani munkáddal, vagy miért hagynád ott most a jól fizető állásodat? Nem baj, nyugodtan kövesd a szíved hangját, most megteheted, a pénz nem minden, a boldogság a lényeg.

Bak:

Ki kéne hétfőn jó alaposan szellőztetni a fejedet. Ha teheted, dolgozz egész nap már nyitott ablak mellett, vagy tölts minél több időt a szabad levegőn most. Ha picit magadba figyelsz, azonnal látni fogod, mennyi fölösleges gondolat zakatol a fejedben. Ezektől kéne megszabadulnod, utána jönnek igazán jó ötletek, és amik már viharos gyorsasággal elindítanak a siker útján.

Vízöntő:

A fejlődés, az előrelépés érdekében bizony szakítani kell a régivel, ami talán fájdalmas folyamat lehet. A legnehezebb a berögződött rossz szokásoktól megszabadulni. A hétfő ideális időpont az elengedésre. Ma szélnek eresztheted a negatív érzelmeket, gondolatokat, és mindent, vagy mindenkit, aki csak lassít, vagy visszahúz téged, és utána szinte újjá fogsz születni, és sorban jönnek a jó ötletek.

Halak.

Hétfőn kifejezetten igényled a változatos tevékenységeket is. Az sem meglepő most, ha ma képtelen vagy egyetlen helyen megmaradni. Fantáziád igen élénk, ahogyan a megérzéseid is bámulatosak. Ha dolgozol, próbálj picit higgadtabb lenni, kapkodás nélkül megcsinálni a feladatokat. Ha a szabidat töltöd, pillangó módjára repkedhetsz ma, élvezed az életet, este pedig érdemes elmenni szórakozni, kikapcsolódni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.