Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan telik az október, lassan a derekához közeledünk, eddig sem teltek unalommal napjaink, és de az előttünk álló hétfői nap is igen sok váratlan eseményt tartogat számodra, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Ma a pénz, a vállalkozás, a gyarapodás kiemelt szerepet fog játszani döntéseid során. Az égi konstellációk nagyon kedvezők, hát akkor bátran lépj a változás ösvényére, ne dugd homokba a fejedet. Itt az idő, hogy átvizsgáld a költségvetésedet, valamint visszakérd a kölcsönöket, vagy a saját hiteleidet próbáld valahogy rendezni. Kellő önfegyelemmel mindent megoldhatsz.

Bika:

A szűk környezetedben ma kialakulnak feszültségek, s amit a Fogyóhold idéz elő. A Hold csökkenő fénye, így pedig a gyengülő energetikája inkább majd visszatartó erővel hat majd rád s bátortalanná válhatsz, és egyesek megpróbálhatnak kihasználni akár. Összefeszülsz másokkal az eltérő elképzelések miatt. Próbálj békés kompromisszumokat találni, ami harmóniát teremt.

Ikrek:

Munkával kapcsolatosan nagy szerencséd lehet és mert egy meglehetősen örömteli nap áll előtted a siker lehetőségével. Csak tedd a dolgodat, alkalmazkodj a változó körülményekhez. A szerelmi életed is felívelő szakaszba kerül ma és holnap, ugyanis Vénusz könnyen és gyorsan bevonzza számodra a romantikát és a szenvedélyt! Ugye hagyod?

Rák:

A vonzerőd ma sokak számára egyfajta kihívást jelenthet, ám most nem csak érzelmi téren, hanem üzleti ügyek kapcsán is. Lényeges lesz az, hogy ne ess túlzásokba, és ne élj vissza ezzel a helyzettel! Sokan észre fogják venni ma, hogy kellemes élmény a társaságodban lenni, és bizony felkeltheted valaki érdeklődését, attól függetlenül, hogy van valakid, vagy sincs.

Oroszlán:

Ma légy mindenféle élethelyzetben diplomatikus, kifinomult s egyenes! A széleslátókörűség alapfeltétele annak, hogy megértsd végre a különféle történéseket. Véleményedet meggondoltan és korrekt formában közöld! Minden kiejtett szót rágj meg alaposan, minden tettet gondolj át, mert akár egy üzleti vagy baráti kapcsolat is megtörhet, ha szeleburdi leszel. Ne bocsátkozz vitákba.

Szűz:

Sokaknak feltűnik most, milyen izgatott leszel egész nap. Tettre készen, s szinte lesed, hol tudnád pozitív ügyekbe fektetni az energiáidat. Tele leszel most remek ötletekkel s bár néha talán túl rámenősen akarod másokkal tudatni elképzeléseidet. Túlzásokba nem kellene esned azért, nehogy magadra haragíts valakit. Irányíts mindent megfontoltan, és lassan haladj előre.

Mérleg:

Ma nem feltétlenül kezded fitten a napot, és leginkább azért, mert a kedélyállapotod kissé ingadozó, ami nem csoda s hisz hétfőt mutat a naptár, ami nem tartozik a kedvenc pillanataid közé. Figyelj oda minden apróságra, ha félvállról veszel dolgokat,most sokat veszíthetsz, valaki kihasználhatja, hogy lassú vagy, és alaposan kedvedet szegheti egy kudarc.

Skorpió:

Ma meglepően kreatív leszel, a fantáziád szárnyal ezúttal, olyan dolgokkal rukkolsz elő, amik sok ember figyelmét felkeltik. Hab a tortán az, hogy a jó gondolatokat, motiváló ötleteket nem csak a magad javára tudod felhasználni, és hanem másokat is inspirálsz vagy épp segítesz. Otthonod vagy irodai környezeted átalakításában, kiszínezésében, rendezgetésében is alaposan kiélheted magad!

Nyilas:

Ha van szerelmi kapcsolatod, abban ma fennakadások alakulhatnak ki, és a Fogyóhold kellemetlenséget okozhat neked. Más típusú emberi kapcsolataid terén se lesz feltétlenül jelen épp a harmónia, s amire az egyetlen gyógyír az, ha ezúttal tudatos leszel, így keveset beszélsz, inkább csak figyelsz. Érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg, ha figyeled a gesztusokat, az emberek reakcióit.

Bak:

Éljen a hétfő! Bár nem tartozik a kedvenc napaid közé, de ám ma jól fogod magad érezni, hisz a hétvégén sikerült feltöltődnöd energiával. Remekül tudsz alkalmazkodni a változó körülményekhez, így nem szegi kedvedet semmi. Hurrá! Nem csak a tudatalattid súgja azt, hogy minden rendben, hanem a valóság is ezt a képet mutatja, melyek csak megkoronáz pár siker.

Vízöntő:

A kíváncsiságod ma jelentős méreteket ölt, minden érdekelni, sőt, izgatni fog! Még olyan dolgok, témák vagy épp emberek is felkeltik az érdeklődésedet, amiket s akiket eddig elutasítottál vagy elkerültél éppen. Befogadó leszel, nyitott mindenre, és ez pedig hasznot hoz neked. Magad sem tudod, mi történik benned, ám jó érzéssel tölt majd el a tudat, hogy nem külsőségek alapján ítélkezel.

Halak:

Egész nap izgatott leszel, és száguldoznak a gondolataid, állandóan új és formabontó ötletekkel rukkolsz elő, így alig lehet téged követni, ami nem baj, így tuti, hogy te érsz be elsőként a célba. Remek eszméiddel sokakat lenyűgözöl, s nem utolsó sorban cselekvésre sarkallsz! Olyan meglátásaid lesznek és melyek régi berögzöttségeket rombolnak le, új kapukat nyitva ki előtted.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.