Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Nagyon gyorsan elrepült a mögöttünk álló hétvége, sajnos az időjárás sem volt kegyes, azért így is pörgős napokon vagyunk túl, a hétfő igen eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, s lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra számodra.

Kos:

Ez a nap döcögősen indul, beakadhat pár fogaskerék, ám, ami késik, az nem múlik. Eleinte még aggódsz is egy kicsit, vajon mikor, hogyan fogod tudni magad lendületbe hozni, de ne félj, kora délutánra ismét jó formában leszel már. Talán nem sikerül minden elsőre, de a mai hatások arra hívják fel a figyelmet, hogy alakíts át pár dolgot az életedben, így megkönnyítve a saját helyzetedet.

Bika:

Kissé nyűgös vagy? Lényegtelen! Talán a hétvégéd nem alakult pont a terveid szerint, de ne hagyd, hogy bármilyen negatív érzés eluralkodjon rajtad. Az események délután váratlanul felpörögnek s így mosolyt csalnak az arcodra, jó ötleteid lesznek, sokakat elkápráztatsz majd. Ha pedig egy munka- vagy pénzügyi ajánlat fut be hozzád, bátran mondj arra igent!

Ikrek:

Ma valaki megpróbálhat ezúttal felbosszantani, és csak rajtad áll, miként kezeled a helyzetet. Belemész a vitahelyzetbe vagy épp ügyesen kikerülöd azt? Talán számon akar kérni rajtad valamit, akár a munkádat, vagy egy nem tartott ígéretet. Ám helyén lesz az eszed, és bebizonyítod,s  hogy senki nem találhat semmi kivetnivalót benned. Ugye milyen jó érzés?

Rák:

A hétfői nap energiái remek lehetőségeket kínálnak ezúttal, s légy okos és használj ki minden alkalmat a fejlődésre, a növekedésre, s átalakulásra. A lendületed hatalmas, és ha most akarsz lezárni pár függőben lévő ügyet, akkor ahhoz minden láthatatlan segítséget megkapsz. Ma szó szerint sikerül fellélegezned és megkönnyebbülnöd néhány dologgal kapcsolatban.

Oroszlán:

Nem egészen úgy indul ez a hét ma, mint remélted. Kissé furán érzed magadat, talán nem vagy elég fitt? Délelőtt még megengedhetsz magadnak némi lazítást, s de összességében ne törődj bele az egyhangúság állapotába! Délután fordul a kocka. Figyeld meg, ha mosolyogsz, visszamosolyognak rád, s ha szívességet teszel, mások sem fognak fukarkodni veled.

Szűz:

Lényegtelen, milyen nap van ma, az a fontos jelenleg, s hogy benned mennyi az akarat és a hajlandóság a fejlődésre, és a változtatásra. A rutinfeladatok mellett jusson idő az érzelmekre és a baráti kapcsolatokra. Ha hozzád fordulnak iránymutatásért, nyújts mindenkinek segítséget. Sok nagyszerű ember vesz körül, s jó érzéssel töltsön el az, hogy adnak a szavadra.

Mérleg:

Rendszerint két lépéssel előrébb akarsz járni másoknál. Ez elismerésre méltó, olyannyira, hogy ma ebből valamilyen formában hasznod lesz. Ne félj élre állni, másokat vezetni, egy csoportot eligazgatni. Mutasd meg, micsoda tartalékok rejtőznek benned. Légy hű önmagadhoz s de közben hallgass Merkúrra, amikor azt üzeni, hogy lassan járj, tovább érsz.

Skorpió:

Felemelő, és építő hatású energiák jellemzik ezt a napot, így nem szenvedhetsz hiányt a sikerben. Persze tény az is, s hogy nem kedveled a hétfőket különösebben, ám a mai nap mégis eltér a többitől! Vállald fel az érzéseidet és a véleményedet, így mondd is ki azokat, de tedd ezt diplomatikus formában. Ha ügyesen tervezel, jól kommunikálsz, az adja a sikered felét.

Nyilas:

Ma többen is a segítőt látják benned, tanácsot és véleményt kérnek tőled, amit adj is meg, hisz a tudás és a jó szándék megvan bőven benned. Ugyanakkor légy körültekintő is, mielőtt bármit is kiejtesz a szádon! Meglehet, hogy többet akarsz tenni, mint amire kérnek ezúttal. Próbáld beleélni magad a másik személy helyzetébe, így fogsz tudni igazán hasznos segítséget nyújtani.

Bak:

Ma valaki a közvetlen környezetedből figyelmedet követel magának. Talán egy picit zavaró lesz az, hogy sok időt s energiát elvon egy konkrét személy tőled, viszont ugyanakkor jusson eszedbe, hogy semmi sem történik véletlenül. Hallgass meg mindenkit, mert így kiderülhet, hogy tényleg te vagy az, aki egy pillanat alatt kész megoldást kínálhat a problémájára.

Vízöntő:

Valaki zavarba ejtően fog viselkedni veled, meglehet, hogy akaratlanul gátolni fog, hibát vét, ami neked is jelentős kárt okozhat majd. Figyelj ezekre a helyzetekre, igyekezz időben felismerni, nehogy még a végén belőled csináljon bolondot akár. A lényeg, hogy ma semmilyen vitába ne bonyolódj bele, inkább keresd a mindkét fél számára kielégítő kompromisszumot.

Halak:

Egész nap remek formában leszel, lendületesen végzed a tennivalóidat, s ha úgy adódik, akkor másoknak is besegítesz. Kicsattansz az életenergiától ezúttal, és szeretteidet, vagy épp a kollégáidat is kimozdítod az egyhangúságból. S érdemes már most a délelőtt folyamán belekezdeni, és lehetőség szerint be is fejezni a nehezebb ügyeket, amiket eddig csak halogattál.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.