Horoszkóp

Hétfői horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan repül az idő, már lassan túl vagyunk a nyár felén, de még rengeteg élmény vár ránk, s ez a hétfői napra is igaz lesz, egy igazán eseménydús, pörgős, izgalmas hétfő vár ránk, s lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Ma erőteljes hatással lesznek rád a a bolygók, így végre hadilábon állsz eddigi megszokásaiddal, le akarsz dönteni néhány régen felhúzott falat, s tudod és érzed, hogy módosítanod kell néhány dolgon azért, hogy jobb legyen az életed. Bátran merülj el ma a gondolataidba, a lényeg, hogy már sokkal kitisztultabb fejjel, konkrét tervekkel nekifutni az előtted álló feladatoknak, az eredmény nem marad el.

Bika:

Ritkán bukkan fel heves vérmérsékleted, ám ezúttal ma jól fog jönni, könnyebben boldogulsz a bonyolult feladatokkal, ösztönözni tudsz másokat, s lerendezhetsz pár függőben lévő ügyet. Mozgékony és hathatós leszel, egyben vidám is,  ma jó kedved magasba repít. Megeshet, hogy az időjárás teszi ezt veled, vagy a jó hírek, amik érkeznek különféle ügyeiddel összefüggésben.

Ikrek:

Ma sokakat meglephetsz azzal, amit ezúttal csinálsz, ugyanis nem lesznek szokványosak a cselekedeteid. Elrugaszkodsz a földtől, bátor leszel, aztán pedig szeretnél véghezvinni valami különleges dolgot, valami extrémet, melyhez már az emberek egyértelműen a te nevedet kapcsolhatják. Amire már régóta készülsz, hirtelen nagyon aktuálissá válik, cselekedj!

Rák:

Jó és eredményes dolgokat tudsz létrehozni. Ez annyira ösztönöz majd, hogy a hét hátralévő részében is folyamatosan arra tudsz törekedni, s hogy minden nap ugyanilyen pozitív töltetű legyen. Könnyű dolgod lesz, ha abbahagyod most az aggodalmaskodást, s csak a jóra fókuszálsz. Ne tedd félre azt a tényt, hogy a boldogság belülről fakad, nem másoktól kell várni azt!

Oroszlán:

Szolid és visszafogott emberként mutatkozz meg ma, s légy most elégedett mindennel, amit kapsz, s amit elérhetsz. Az előző hetek szorgalma és tettei most ma köszönnek vissza, sok dicséretben lesz részed. Most elsősorban ne az legyen a célod ezúttal, hogy új fába vágd a fejszéd, hanem az, hogy a még függőben lévő ügyeidet letisztázd! Pénzügyeid is jó irányt vehetnek, csak figyelj!

Szűz:

Sok apró sikerben volt részed, de talán azt érezheted, hogy ez nem elég, s nagyobb elismerésekre vágysz. Ez a hétfői nap neked energikus is lesz, új lehetőségekkel teli. Ma ismét bombáznak különféle ötletekkel, ajánlatokkal, te pedig nem győzöd mindegyiket átgondolni most. Ne hozz elhamarkodott döntést munka terén, adj időt magadnak!

Mérleg:

Minden jel arra mutat, s hogy eredményes voltál az előző hetekben, s a pozitív elismerések ma futnak be ezekkel kapcsolatban hozzád. Akár egy nagy fordulatra is esélyed lehet, egy új pozíciót is felajánlhatnak, vagy egy álláslehetőség is felmerülhet, hallgass meg minden javaslatot. Minden jó irányba halad, csak az nem sikerül, amibe bele se kezdesz!

Skorpió:

Ma legszívesebben jó messzire szaladnál a teendőid elől, és persze nem teheted, igaz? Tedd, amit tenned kell, s aztán igyekezz legalább egy kicsit kiszabadulni délben egy jó ebédre, vagy délután a természetbe, s feltöltődni annak jól érzékelhető, már pozitív energiájából. Akár percek alatt is jobb kedvre derülhetsz, s de muszáj néhányszor bizony kiugrani a mókuskerékből.

Nyilas:

Ma nagyon fontos kérdésekről kell döntened fókuszba kerül a munkád s pedig a változás elkerülhetetlen. Valamerre el kell indulnod, hogy ismét örömödet leld a kissé monoton mindennapokban. Légy nyitott a művészetekre, s hátha elkap az alkotás vágya, és így pedig valamit be tudsz integrálni a napi rutinba, ami feldob és hangulatba hoz.

Bak:

Kissé döcögősen indul a nap most, eleinte semmihez nem lesz kedved. A gondolataid nem a munka körül járnak, az otthoni feladatok sem izgatnak. Vigyázz, ne süppedj bele saját gondolataid kusza világába, még a végén olyasmit vélsz felfedezni, ami nincs is. Valójában nincs ok az aggódásra. Késő délután megkapod azokat a híreket, melyek rámutatnak, minden jó irányba halad.

Vízöntő:

Ma érzékeny leszel, sokkal jobban megérintenek a változások, a körülötted történő eseményekre azonnal reagálsz, s ha sérelem ér, azt nem viseled jól, ha másokat bántanak meg most, azért akár még a hangodat is felemeled. A legnehezebben azt viseled s ha semmi befolyással nem tudsz lenni a eseményekre. Semmi sem történik véletlenül, ezt ne feledd!

Halak:

Sikeres és eredményes nap vár rád, mindenben kapaszkodj meg, mindenre mondj igent, ma egyszerűen nem fogsz tudni hibázni! Fontos mos, s hogy ne húzd az időt, s már reggel kezdj neki ügyeid intézésének. Csakis előre tekints, mindenben lásd meg a jót, ne a múltban keress válaszokat, csakis a jelened s a jövőd legyen ma fontos.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.