Friss időjárásjelentés

Hétfőn érkezik a hidegfront Békés, és Csongrád megyébe!

- Hirdetés Hirdessen Ön is az idojosdas.hu weboldalon! Kapcsolat
203 Shares

A mögöttünk álló vasárnap kellemetlen, fülledt, és meleg időjárásnak lehettünk elszenvedői Békés, és Csongrád megye szerte, 33 fokon tetőztek a napi maximum értékek, hétfőn hidegfront érkezik, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló vasárnap éjszaka folyamán a front előterében már Békés, és Csongrád megye szerte előfordulhatnak kisebb záporok, zivataroknak még ekkor kicsi lesz az esélye, igen enyhe reggelre számíthatunk hétfőn, 22 fokig süllyednek a hőmérsékletek.

Már vasárnap is megjelent a gomolyfelhőképződés, mint légköri jelenség, azonban légköri labilitás hiányában csapadék nem tudott kialakulni Békés, és Csongrád megye térségében.

Hétfőn, a délutáni órákra ismét bőven 30 fok fölé emelkednek a hőmérsékletek térségünkben, és egyre intenzívebbé válik a gomolyfelhőképződés, a délutáni órákban fokozódik a légköri labilitás, így Békés, és Csongrád megye szerte nő a csapadékhajlam.

Az erős felmelegedés, és a hidegfront találkozása akár hevesebb zivatarokat generálhat, melyek jó eséllyel érinthetik majd térségünket, lokálisan, kisebb területeken komolyabb felhőszakadás, sőt, jégeső sem kizárt, a hétfői napon alapvetően mérsékelt lesz a légmozgás, azonban zivatarok környezetében a szél pillanatok alatt viharossá fokozódhat.

A kánikula nem tágít, a hidegfront kedd reggel elhagyja Békés, és Csongrád megye térségét, és a hőség megújult erővel tér majd vissza, jövő hét szerdán már ismét 35 fok körüli hőmérsékleteket mérhetünk térségünkben.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

203 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez

Share203
Tweet
+1
203 Shares
WordPress Security