Hírek

Hétfőn este szivárgó füst miatt riasztották a tűzoltókat az orosházi kórházba!

- Hirdetés

Korábban írtuk: Érdeklődésünkre a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese elmondta, hogy a tűzoltók vizsgálják a füst forrását. Feltehetően egy elektromos kábel szigetelése kezdett el füstölni.

A kórház tájékoztatása szerint hétfőn nem sokkal 20 óra előtt füstöt észleltek az Sürgősségi Betegellátó Osztályon. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a kórházhoz, ezekben a percekben is végzik a felderítést a pincében. A betegek nincsenek veszélyben, az SBO viszont nem fogad beteget a veszély elhárításáig.

-- Hirdetés

Az SBO-n tartózkodó betegeket óvintézkedés gyanánt elhelyezték más osztályokon. A füsttel érintett épületrészeket átszellőztetik a tűzoltók.

A helyszínre érkezett Fejes Róbertné alpolgármester, az orosházi többcélú kistérségi társulás vezetője, aki a helyszínen lévő kollégánknak elmondta, hogy a mentővel érkező betegeket átirányítják a békéscsabai kórházba. A városi ügyeleten pedig kialakítottak egy ideiglenes SBO osztályt, ahol ellátják a többi sürgős esetet.

Érkezett az ideiglenes osztályra egy tizennyolc hetes kismama, aki görcsökkel került be, őt éppen ellátják az orvosok.

Ötös kiemelt riasztással érkeztek a tűzoltók Orosházáról, Mezőkovácsházáról, Békéscsabáról, Szentesről, Hódmezővásárhelyről, Csongrádról és Szarvasról összesen 11 járművel – írta sajtóközleményében az Orosházi Kórház.

Forrás: beol.hu

Kép: beol.hu

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez