Friss időjárásjelentés

Hétfőn újabb, jelentős csapadék érkezhet Békés, és Csongrád megyébe!

- Hirdetés
167 Shares

Az idei, nem éppen a legmelegebb nyarak között vonul a történelembe, időjárásunk nem pihen, ez alól nem kivétel a hétfői nap sem, újabb, akár jelentős csapadék is érkezhet Békés, és Csongrád megyébe!

A mögöttünk álló éjszaka gyakori felhőátvonulásokkal telt, enyhe, 17 fokos reggelre ébredhettünk, továbbra is tartós északi, északkeleti légmozgás határozza meg Békés, és Csongrád megye időjárását, ami gátat szab a jelentősebb felmelegedésnek.

-- Hirdetés

A hajnali órákban kelet, délkelet felől egy kiterjedtebb csapadékzóna sodródott térségünkbe, így a hétfő kora reggeli órákban Békés megye egyre több pontján kezdődött kisebb intenzitású csapadékhullás, ami nemsokára átterjed Csongrád megyére is.

Kétségtelen, a mai nap nem a napsütésről szól majd, sőt, a déli órákhoz közeledve némi csapadékszünetet követően, a hétfő délutáni, valamint kora esti órákban intenzívebb záporok, és zivatarok is érkezhetnek Békés, és Csongrád megye térségébe.

Esély van komolyabb zivatar érkezésére is, melyet a délutáni órákban felhőszakadás is kísérhet, jellemzően csak kisebb körzetekben, 27 fokon tetőznek a napi maximum értékek, időjárásunk ennek ellenére kissé őszies jelleget ölt a mai napon.

Kedden folytatódik a csapadékra hajló időjárás, és az előttünk álló 3-4 napban komolyabb felmelegedés nem várható, sőt, szerdán újabb hidegfront érkezik Békés, és Csongrád megye térségébe.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

-- Hirdetés
167 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez