Horoszkóp

Heti horoszkóp mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az idei év első hetén, ami bizony sokak számára szürkén, és kissé eseménytelenül indult, de ne búsuljunk, hiszen az év mosdik hete bővelkedik majd az izgalmakban, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér erre a hétre?

Kos:

Jól érzed magadat a bőrödben? Még szerencse! Ez nem a véletlen műve! Tele vagy energiával és bármi áron szeretnéd elérni céljaidat, különösen az egyik régit, ami azért jó ideje piszkál belülről, megvalósítási szándékkal. Egyetlen bibi lehet a dologgal, méghozzá az, ha a céljaid elérése érdekében hajlandó lennél letérni a tisztesség útjáról. Ugye eszedbe sem jut ezúttal ilyet tenni? Ezzel könnyen megingathatod stabil hírnevedet, lerombolhatod a beléd vetett hit magas falait. Ezért most alaposan fontold meg, mikor és mit teszel, mert minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek. Csakis az egyenes, jól járható, tiszta utat válaszd!

Bika:

A jegyedben járó Uránusz kitartásra buzdít, arra, hogy karrier terén tégy meg egy fontos lépést. Az égiek most megmutatják, hogy érdemes kiállni eredeti elképzeléseid mellett, hisz most sikert arathatsz végre ezekkel. Valaki kiemelkedően jó üzleti lehetőséget kínálhat számodra a héten, semmiképpen se utasítsd vissza, még, ha kemény diónak is tűnik elsőre! Olyan dolgot tárhatnak eléd, mely hosszú távra, egyben tartósan alapozza meg a jövődet, s pénzügyi helyzetedet is stabilizálja. Környezeted most megpróbálhat lebeszélni, de ne hagyd magadat! Persze szeretteid féltenek, de ezzel a felfogással csak hátráltatnak.

Ikrek:

Pozitív és örömteli gondolatokból, jó kedvből, erőből és energiából akad bőven ám ezekben a napokban, megnő benned a tettvágy is, meg akarod mutatni környezetednek, hogy alkalmas vagy azon feladatokra, melyeket épp végzel, vagy éppen rád akarnak sózni. Szívesen bevállalsz újabb kihívásokat is, nem félsz ismeretlen terepre tévedni, s tanulni is van kedved, friss tapasztalatokat akarsz gyűjteni. Mindehhez épp jó helyen vagy és megfelelő időben, hát használd ki most, amit kapsz az élettől. Csak arra figyelj, hogy ne vállald túl magadat, mert ha mégis, megtörténhet, hogy a tennivalók egy részét nem tudod megfelelően elvégezni, idő hiányában.

Rák:

A Hold növekvő fázisban van most, érdemes átgondolnod, mik azok a dolgok, amelyeket időszerű lenne átformálni, hogy jobban működjenek azok. Ugyanakkor, ha inkább az eleresztés kerül fókuszba, hát vedd számba, mihez ragaszkodtál mostanság görcsösen, s készülj fel ezek elengedésére is. Ez utóbbi esetben nem kell kapkodnod. A különösen zűrös emberi kapcsolatok,na és felebarátok és szétszakadásban lévő szerelmi kötelékek csak az energiádat rabolják ezt ismerd be! A hét eleje érzelmekkel lesz teli, de a most meghozott döntések kiváló irányba terelik életedet, bátornak kell lenned, no és vállalnod az átalakulással járó folyamatokat.

Oroszlán:

Az új év érdekes változásokat kínál ezúttal számodra, s arra próbál rákényszeríteni, hogy a megszokott közegedből lépj ki és ismerj meg új dolgokat is, embereket, helyeket. A sokszor egyszerűnek vagy éppen szürkének tűnő mindennapok átalakításokért kiabálnak, a kérdés, hogy van-e bátorságod bevállalni a módosításokat? Érzelmes és szenvedélyes leszel, bizonyítsd is ezt be másoknak. Mutasd meg, bármire képes vagy a jobb és vidámabb életért, a kiemelkedőbb életminőségért is. Csupán minimális mennyiségű bátorság kell, egy-két jó idea, s minden menni fog magától. Kipróbálod? Nem bánod meg, csak figyelj!

Szűz:

A hét első része kissé felemásra sikeredhet, a különféle nyűgök és terhek elkerülnek, ugyanakkor ezzel együtt az izgalmak is máshol keresik a helyüket. Azonban már csütörtöktől elkezded egyre jobban érezni magadat, lassan minden visszatér a régi, optimista vidám hangulatú kerékvágásba, és ismét elemedben leszel, az ünnepek fizikai megpróbáltatásai véget értek. Kedélyállapotod látványosan javul és másokra is pozitív hatással leszel. A hét eleji kedvetlenség fejfájás, fáradékonyság formájában is megmutatkozhat, mely ellen sporttal, valamint természetes gyógymódokkal, például csalán és boróka teával tudsz harcba szállni.

Mérleg:

A januári időszak eddigi részében még csak nézelődtél, a nehéz döntéseket is inkább elkerülted, okosan! Igazából jó választás volt átmenetileg homokba dugni a fejedet, ha valami gond adódott. Ám az előbbiek gyökeresen módosulnak ezen a héten, valamint a hónap hátralévő része jelentős felemelkedést jelez. Ez a hét nap kiválóan alkalmas arra, hogy jövődet építgesd, különös figyelmet szentelve szakmai, tanulmányi kérdéseknek. Új munkára vagy mellékállásra lelhetsz majd, meglepő üzleti ügybe vághatod a fejszédet, ha eddig nem tetted, akkor kezdj vállalkozásba! A lényeg, hogy változtass az eddig megszokott trenden, valamilyen formában lépj egy nagyot előre.

Skorpió:

Az új év második hete sok rejtett feszültséget hordoz, és komolyabb vitákat is kirobbanthat. Nem találod a helyedet, s bár nem vagy békétlen, mégis ezúttal valahogy semmi sem elég jó, érdekes vagy épp kedves számodra. Vitákba bonyolódsz, egyértelműen és hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet, s alkalmanként olyan dolgokat is csinálsz, melyek egyébként egyáltalán nem jellemzők rád. Környezeted furán néz rád, szelíd embernek ismertek eddig, de most elveszítheted az önkontrollt, és akár meg is bánthatsz másokat. Szerencsére csütörtökre óriásit változik a helyzet, visszatérsz önmagadhoz, a megszokott kerékvágásba, és újra alkalmas leszel társasági életre.

Nyilas:

Ezen a héten helyezd előtérbe a toleranciát, s légy nagyon türelmes mindenkivel. Szükség lesz arra, hogy semmiről ne alkoss elhamarkodott véleményt, mindig hallgasd meg a feleket, és aztán pedig lásd be, ha netán hibázol vagy épp félreértesz valamit. Ezekben a napokban többen is próbára teszik a türelmedet és a jó szándékodra apellálnak, akár otthon, iskolában vagy munkahelyeden egyaránt. De ha mégis sikerül valakinek felbosszantania téged, akkor abból most konfliktus alakulhat ki, de épp az a lényeg, hogyha ezt felkészülten várod, ki tudsz térni előle is. Nagyon lényeges, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magadat!

Bak:

Ezen a héten gondolataid egyértelműen, mások számára is láthatóan az anyagiak körül forognak. Több terved nem is úgy alakult a 2018-as esztendő utolsó negyedében, mint ahogy azt alaposan eltervezted, s ennek eredményét most kezded igazán érezni, azaz hiányérzeted lesz. Ez a nehézség csütörtökig minden napodra rányomja a bélyegét, s amire oda kellene figyelned, ahhoz sem lesz túl sok kedved. De új dolgok kiötlésére, megvalósítására viszont pénteken kedvet kapsz, élj ezúttal ezzel a csodás lehetőséggel, ereszd szabadon a fantáziádat. A hétvégén viszont ezúttal kizárólag valamely kedvtelésednek hódolj, a munkát messziről kerüld el, s ne félj ezt jó hangosan kimondani, hogy mások is tudják.

Vízöntő:

Döcögősen indul most a hét, az égiek leginkább csak hátráltatnak különféle ügyeid intézésében, ráadásul néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg napjaidat. Hab a tortán, hogy a különféle bonyodalmakat nem te idézted elő, de a megoldást rád testálja környezeted. Bár jól végzed a tennivalóidat, mindeközben mégis akadhat valaki szakmai téren, aki kicsit irigy a képességeidre, ügyességedre is, ezért igyekszik egy méretes gödröt ásni neked, hátha belepottyansz. Szerencsére a Jupiter megóv az igazán nagy bajoktól, így pedig a környezetedben élő, dolgozó emberek java része továbbra is kedvel és kiáll melletted.

Halak:

Még mindig el vagy kissé varázsolva, a 2019-es év beköszönte téged nem elriasztott, hanem egyenesen felturbózott. Tettre készen várod az új kihívásokat? Tele vagy tetterővel, energiával, sok pozitív gondolat tölti fel kellemes pillanatokkal a mindennapjaidat, és senki nem tudja elvenni a kedvedet sem. Épp ezért garantált, hogy izgalmas változások lépnek be már életedbe, akár egy új munkahely, költözés lehetősége, anyagi gondok megoldódása vagy váratlan szerelem formájában. Ha vannak elmaradt vizsgáid, azokat most könnyen pótolhatod. Hasznos ismeretségeket fogsz most bevonzani, s az is könnyen elképzelhető egy nagy utazás lehetősége tárul eléd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.