Horoszkóp

Heti horoszkóp mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a január végéhez közeledünk, elmondhatjuk, hogy igen mozgalmas, és egyben tartalmas időszak áll mögöttünk, azonban nem ülhetünk még elégedetten hátra, az előttünk álló hét sok kihívást tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér a hétre?

Kos:

A fogyó hold most kifejezetten kedvez a töprengésnek, mélázásnak, így jól teszed, ha kicsit visszaveszel a tempóból. A nagy elhatározásokat bátran halaszd későbbre, különösen akkor, ha az akár jelentős anyagi befektetést is igényel. Ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy nagyszabású dolgokat vigyél véghez. Légy türelmes, hisz mindennek eljön a maga ideje. Tűnődj el régi dolgokon, na de ne süllyedj bele túlzottan a nosztalgiázásba, ne vegye el feleslegesen az idődet. Ugyanakkor a gondolkodás eredményeként rájössz, valóban lenne néhány dolog, amit le kellene végre zárni.

Bika:

Bár a Hold épp fogyóban van, számodra mégis remekül alakulnak ezek a napok, s nagy döntéseket tudsz meghozni. Így bátran mondj igent bármilyen felkérésre, s ne félj lezárni olyan emberi kapcsolatot, mely csak hátráltat, s már nem ad neked semmit. Gondold át, mi az, ami most gátol abban, hogy elérd aktuális céljaidat, mi az, amit meg szeretnél végre valósítani, s bármibe is kezdj bele ezen a héten, azt sikerrel és gyorsan véghezviszed. Ugyanakkor figyelj azért arra, hogy ne vállald túl magadat, hisz minden napod 24 órából áll. Ha mégis megteszed, akkor hát kellemetlen pillanatokban lehet részed. A hétvége kifejezetten kellemes és nyugodt légkörben telik majd.

Ikrek:

A Vénusz minden körülményt biztosít ahhoz, hogy végre az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségre és megoldhatatlannak tűnő problémákra könnyű megoldásokat találj, s nyugodtabb légkörben is teljenek a napjaid! Így a hét második felére már te leszel más emberek támasza. A megfelelő csillagállás hozzásegít a függőben lévő rendezetlen ügyeid gyors megoldásához, sőt, akár te magad mutatsz irányt kollégáknak, családtagoknak. Amennyiben ingatlan, akár vagy anyagi ügyleten, új munkán, tanuláson morfondírozol, akkor ez a hét kiváló terveid megvalósításához is, vagy legalábbis az első lépések megtételéhez. Ha most döntesz arról, hogy visszaülsz az iskolapadba, ne hagyd, hogy erről mások lebeszéljenek.

Rák:

A Jupiter sokféle csodát bevonz ezekben a napokban az életedbe, ugyanakkor persze rajtad múlik, mi az, amit valóban magadévá tudsz tenni. Ragadd meg azt a valamit, ami tényleg vonz és felcsigáz, azt, amiről el tudod hinni, hogy megvalósítható és hasznot hoz majd számodra. Szociális érzékenységed látványosan felerősödik, segítőkészebbé válsz, okos tanácsokat osztogatsz, emellett pedig képes leszel meglátni idő előtt a gondokat, amire figyelmezteted a környezetedet is. Ez nagylelkű tőled ezúttal, sokak elismerését kivívhatod. Ugyanakkor ne feledd azt, hogy nem vállalhatod magadra mások búját és baját. Adj tanácsot, de ne te oldd meg a problémát!

Oroszlán:

Számos nehézségen és problémán tetted túl magad január eddigi részében, ezért jöhet végre az öröm és az elégedettség állapota. Minden, ami idén történt veled, az érzelmileg, erkölcsileg megviselt, anyagilag talán kevésbé. Ideje túltenned magad mindenen, higgy abban, hogy minden sötét labirintusból van kiút. Tiszta lappal tudsz nekifutni február havának. Az új hónap kezdete gondolkodásra és belátásra sarkall, s ahogy múlnak a napok, rájössz, minden nyűgre van gyógyír is, csak cselekedned kell. Lásd be, elkövettél pár hibát, de ezeket már most sorban ki tudod javítani, s ahogy helyrehozod a félresikerült ügyeket, azzal egyenes arányosan javul a kedélyállapotod is.

Szűz:

Remek kilátásokkal, pozitív eredményeket ígérő és fordulatokban bővelkedő napokkal kecsegtetnek ezen a héten az égi konstellációk. Amit a csillagok mutatnak most számodra, az pont az, amire vágysz régóta. Különleges, egyedi és sokáig nem ismétlődő helyzetekben lesz részed, tanulhatsz általuk, megismerhetsz embereket eljuthatsz eddig ismeretlen helyekre. Szakmai előmenetel, pénzügyek vagy épp párkapcsolat a téma? Mindegy, mert egészen péntekig a bolygók a te malmodra hajtják most a vizet, jelentős sikereket zsebelhetsz be, de persze nem tétlenkedhetsz, ezek a jó dolgok nem teremtődnek meg maguktól! A sors folyamatosan tálcán kínálja a jobbnál jobb alkalmakat, hát cselekedj.

Mérleg:

Egy régen szőnyeg alá sepert ügy is kerülhet terítékre a napokban, amely előjelek nélkül fog kibillenteni lelki egyensúlyodból, s ha jót akarsz magadnak, nem söpröd vissza oda, ahonnan előbukkant. Az, hogy ez a téma jó ideje függőben van, nem véletlen, hisz nem akartad tudomásul venni, bizony nem neked lesz igazad, vagy vesztesen szállsz ki valamiből. Ahhoz, hogy most eredményesen magad mögött hagyd ezt a dolgot, okosan és tervezetten kommunikálnod kell környezeteddel, még akkor is, ha kellemetlenséggel vagy akár összezördüléssel jár majd együtt. Nem várhatod, hogy valaki megoldja helyetted ezt a gondot! Cserébe viszont gyorsan túlteszed magad az egész helyzeten, s jöhet ismételten a megérdemelt öröm és vidámság.

Skorpió:

Kiemelten fontos napok következnek, s szerencsésnek is érezheted magadat, ugyanis a Jupiter hátszelet biztosít az ismeretlen dolgokra való nyitottsághoz most, és a gyorsan jóra forduló helyzetek időben való felismeréséhez. Érdemes eltűnődni azon is, vajon szeretnél-e szellemileg fejlődni, új tudást elsajátítani, iskolába járni, ugyanis ez a hét, sőt a következők is kedveznek a tanulásnak, és tapasztalatgyűjtésnek, a szellemi horizont tágításának. Érezhetően tobzódik benned az energia, így mihamarabb keress egy olyan elfoglaltságot, mely leköti most felesleges tartalékjaidat. Ha valamilyen kritika ér, az nem a lelkivilágod megtiprására irányul, hanem építő jellegű.

Nyilas:

A heti bolygóállások meglehetősen kedvezők lesznek számodra, és jó irányba is terelnek, hozzásegítenek ahhoz, hogy mindenféle akadályt és bonyodalmat a megszokottnál is könnyebben megoldj. Nem létezik olyan magas hegy, oly mély szakadék vagy olyan sötét út, ami már elriaszthatna céljaid megvalósításától. Amennyiben úgy véled, most nem boldogulsz egy lényeges üggyel, egy percig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni az ügyben jártas, bölcs emberektől. Családtaghoz, akár baráthoz vagy munkatársakhoz is fordulhatsz bátran, nem fog senki visszautasítani. A hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés!

Bak:

Hétfőn és kedden nem találod a helyedet, harmóniát teremtenél, de minél inkább szeretnél csendben és békében lenni, úgy tűnik, annál nagyobb lesz a káosz is. Mintha az egész világ összefogott volna ellened? Pedig erről szó sincs, inkább a fogyó hold hatását érzed, kevés az energiád, s nehezen tudsz feltöltődni. Szerencsére ez a kellemetlen állapot azért tovatűnik szerdára, csütörtökön pedig ismét kivirulsz. A hét közepétől már minden jobb és kiegyensúlyozottabb lesz benned és körülötted is, feltűnik az alagút végén a fény, s főleg szakmai vagy tanulmányi téren érkeznek elismerések is, vagy akár egy érdekes ajánlat is befuthat. Mindenki támogat, segítséget kapsz döntéseid meghozatalához is.

Vízöntő:

Régóta feledésbe merült ötleteid kerülhetnek terítékre most épp jókor, remek hangulatban vagy és tele tettvággyal. Ez persze meglepetésként érhet, mert már rég lemondtál arról is, hogy valaha megvalósítod ezeket de most kiderül, hogy ami késik, az még nem múlik! Egy vállalkozás, munkahely-váltás, tanulás lehetősége is fellelkesíthet hát tedd a dolgodat! Ha vannak elmaradt vizsgáid, most még ezen a téren is utolérheted magadat, remek teljesítménnyel. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy a kezdés előtt lépésről lépésre tervezd meg a kivitelezést, így sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! Szerdán és csütörtökön bánj óvatosan a pénzügyekkel!

Halak:

A hét első felében a Vénusz kedvez a szerelmi ügyeknek, s ha randizni hívnak vagy megkérik a kezedet, feltétlenül mondj igent! Ha netán anyagi vagy akár más jellegű problémáidat szeretnéd most megoldani, abban inkább a Jupitertől és a Merkúrtól kapsz majd segítséget, felfednek előtted egy kiváló lehetőséget. Egészségi téren adódhatnak ezúttal váratlan bonyodalmak, de ezeket igen gyorsan leküzdöd, némi nátha, influenza vagy emésztési gond nem tudja kedvedet szegni. Bár nagy lesz rajtad a nyomás is, ám ez akkor sem tud olyan nyomást gyakorolni rád, ami akár megingathatna céljaid elérésében. Szó szerint irigylésre méltó leszel ezen a héten.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.