Horoszkóp

Heti horoszkóp mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A január gyorsan elszállt, az utóbbi hetek még a decemberben hátrahagyott munkák, teendők pótlásáról szólt, azonban már február van, ez a hét teli lesz kihívásokkal, érdekességekkel, lássuk, horoszkópod mit ígér erre a hétre.

Kos:

Új és kifejezetten érdekes emberi kapcsolatokra tehetsz szert ezen a héten. Összeismerkedhetsz egy olyan személlyel is, akivel kölcsönösen és meglepő gyorsasággal mély benyomást tesztek egymásra, így hosszú távú barátság, esetleg kiemelkedően kedvező üzleti kapcsolat születhet találkozásotokból. Már itt az ideje annak, hogy az elmúlt két hétben veled történt bonyolult, emellett nem mindig pozitív eredménnyel járó eseményeken túltedd magadat, s ismét lásd az élet naposabbik oldalát is. A Nap nem csak másoknak süt, de az élet fényes és kilátásokkal teli oldalára neked kell eljutnod.

Bika:

Már február van? Az időjárás pedig nem akar tavasziasabbá válni? Sebaj, nem adhat okot aggodalomra vagy panaszra, ugyanis az égiek remek heti bolygóállásokkal kedveznek neked. Bármit tégy, annak gyors és hasznos eredményei lesznek akár erkölcsi vagy anyagi formában. Használd ki azt, amihez értesz, légy ötletes, és kreatív, mutasd meg környezetednek rejtett tehetségedet, ez most jót tehet előmenetelednek, javíthat szakmai elismeréseden. Ezekben a napokban olyan területen tudsz formabontót alkotni, amitől eddig kissé idegenkedtél, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését megszerzed magadnak.

Ikrek:

A hét folyamán a Hold végig növekvő állapotban lesz, mégis könnyebben fáradsz, kevésbé leszel nyitott az újdonságokra Sebaj, ennek is meglesz később a maga haszna! Összességében sok álmodozásra is lesz módod, s alkalmanként kissé figyelmetlenné válhatsz. Éppen ezért kell, hogy sokkal jobban odafigyelj mindennapi dolgaidra, megszokott rutinfeladataidra, emellett pedig az értékeidre is. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, örülj most mások sikerének, az a te arcodra is mosolyt csalhat. Egy-egy kedves gesztus épp úgy jól fog esni másoknak, mint amikor feléd irányul ilyen jótétemény, így, ha kérnek tőled valamit most, senkinek ne mondj nemet.

Rák:

Az égiek kiváló konstellációkat biztosítanak a most következő napokban számodra, érzed is, hogy anélkül töltődsz fel friss energiával, hogy azért meg kellene küzdened. Ez a pozitív életérzés ösztönösen már arra inspirál, hogy segíts másokon is, különösen olyan embereken, akik valamilyen formában bajban vannak, bizonytalanok valamiben, vagy épp képtelenek dönteni a merre tovább kérdésében. Alkalmanként veled is megesik, hogy iránymutatást kell kérned valakitől, s már megtapasztalhattad milyen jó érzés, ha valaki önzetlenül nyújtja feléd a kezét. Bölcsességed most erőteljesen megmutatkozik.

Oroszlán:

A hét újholddal kezdődik, így a Hold egész héten növő fázisban lesz, ez sok különféle teendőnek kedvez. Karriered felfuttatása, tanulmányok befejezése, vizsgák pótlása, esetleg otthoni teendők rendezése most célod? Csak tedd a dolgodat és most remek eredményeket érhetsz el. Péntekig persze nem maradnak el a munkanapok leterhelt pillanatai sem, ezért most szorgosnak kell lenned, még akkor is, ha alkalmanként hagynád már az egészet a csudába. Tarts ki, van értelme dolgozni, akár túlórázni is! Semmi nem történik véletlenül. Ugyanis épp ez az az időszak, amikor az új dolgokat, célokat meg tudod határozni, s szerdától elindítható a megvalósítás.

Szűz:

Szerdáig még kissé nehezen találod a helyedet, gondolataid alkalmanként látványosan csaponganak még, lehetőségeidet most akár el is szalaszthatod. Még óriási szerencse, hogy legkésőbb csütörtökön a Merkúr megszünteti a kellemetlen hatásokat, s te magad leszel a kezdeményezője szakmai dolgoknak, szellemi fejlődésnek, csapatmunkának vagy a magánéleted valamilyen szintű megreformálásnak. A sikerek ugyan nem jönnek könnyedén, de talán nem is ez a fontos, hanem az, hogy jól kezeld a különféle helyzeteket is, hirtelen kialakuló vitákat. A hét eleji kellemetlen hatásokat kellő toleranciával jól viseled, így okulhatsz is azokból!

Mérleg:

Meglepő sikerek bezsebelésére adódik mód ezen a héten, így ezúttal pedig semmi más dolgod sincs, mint kinyitni a szemeidet, valamint jól hegyezni a füleidet. Különösen munka és karrier területén kedveznek neked az égi konstellációk, így rajtad múlik, hogy a siker mennyire is lesz látványos. Figyelj minden apró jelre és lehetőségre, keresd meg a helyet, időt és személyt, akivel megoszthatod formabontó ötleteidet is. Merj bátran szövetkezni valakivel a cél elérésének érdekében biztosan nem fogsz csalódni, mert nemcsak örömmel hallgat meg téged, hanem szívesen támogat terveid kivitelezésében. Használd ki ezt a kedvező időszakot, arasd le munkád gyümölcsét!

Skorpió:

Ha a közelmúltban úgy érezted, korlátok közé vagy szorítva, akkor most eljött a te időd! Ne várj másokra, iránymutatásra, mert minden lényeges információ és tudás birtokában vagy bizony a célod eléréséhez. A határok megszűnnek, a siker eléd tárul! Ötleteidet most akadályok nélkül tudod megvalósítani, úgy, hogy támogatókat találsz amennyiben ilyenekre szükséged lenne. Különösen munkád terén is léphetsz egy jó nagyot, megnő az esély arra is, hogy végre elismerje környezeted a szorgalmadat, kreativitásodat, melyek látványos eredményekhez vezetnek. Végeredményként lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá fog válni, így az állandó feszültség minimálisra csökken.

Nyilas:

Nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad hétfőn és talán még kedden is, ugyanis dugig van az asztalod kellemetlen, egyben leterhelő feladatokkal, s bizony nem sok kedved van nekiveselkedni ezeknek. Hétfőn látványosan kerülöd az összegyűlt teendőket, eközben azt is tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, szinte folyamatosan falakba ütközöl. Jó, ha tudod, hogy nem a te hibád, hanem a Mars hátráltat előszeretettel, ráadásul napok óta nem is pihented ki magad kellőképpen, így egy általános fáradtság érzet most érheti el nálad a tetőpontot. Csütörtöktől látványosan és sokat javul a helyzet, minden kapu magától nyílik meg előtted.

Bak:

Nyugodt, kellemes, így pedig összességében egészen kiegyensúlyozott napok várnak rád, még önmagad is úgy ítéled meg, hogy nagyon pozitív érzetű, eredményes időszakot élsz meg. Ez jó hír, bátran létezz a való világban! Felfordulás, gond, kizárólag akkor adódhat, ha tudatosan ki akarod billenteni az egyensúlyban lévő mérlegedet a helyéből. Egyetlen dolgot kell megfontolnod, méghozzá azt, hogy most inkább csendre, békességre, netán egy kis zűrzavarra vágysz-e? Cselekedj akkor belátásod szerint, s jusson eszedbe, hogy mindent megtettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, s bizony eljött végre annak az ideje, hogy élvezd az élet szépségét és harmóniáját.

Vízöntő:

Mások által is érezhető, hogy kissé sokat aggodalmaskodsz ezekben a napokban, valóban oktalanul félsz mindenféle kellemetlen hatástól, például akár attól, nehogy történjen veled valami is, vagy épp ne tudj megoldani egy feladatot. Miért és mitől félsz? Csak nem érzed a Plútó nehézkes hatását már? Akkor menj szembe ezzel az érzéssel, hisz jelentős bonyodalmak nincsenek körülötted, hát ezért ne gyötörd magad feleslegesen. Viszont bátran beletemetkezhetsz a munkádba, ha pedig van egy kis szabad időd, találkozz régi barátaiddal, mozdulj ki otthonod négy fala közül. A változás szelét meghozza a hétvége, egy fontos döntést kell meghoznod.

Halak:

A közelmúlt nehézségei végre tovaszállnak, dolgaid hirtelen remek irányokba fordulnak, tempósabban végzed a dolgodat és sokak elismerését kivívod magadnak. Igazán nincs okod különösebb panaszra vagy légből kapott aggodalomra. Most tegyél meg mindent tőled telhetőt azért, hogy elismerjék szorgalmadat, munkádat, tehetségedet, kreativitásodat, s ha kell, hát támogatókat találj célod eléréséhez. Tudatosítsd magadban azt, hogy hosszútávon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket, és azok elismerését, akik sokat számítanak neked. Számodra már fontos, jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor kedden, valamint szerdán.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.