Horoszkóp

Heti horoszkóp

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan február közepéhez érünk, az év eddigi része sem az unalmas napokról szólt, bizony akadt is bőven tennivaló, az előttünk álló hét azonban kifejezetten eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, horoszkópod mit ígér erre a hétre?

Kos:

Kedélyállapotodat semmilyen körülmény nem ronthatja el, a legjobb hír az, hogy a negatív gondolkodású emberek sem tudnak ezúttal megingatni elhatározásaidban. Igen kedvező napok állnak most előtted, új ismeretségeket és barátságokat szerezhetsz, s ezek sorban segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőd alakítása során. Szakmai téren viszont akár kissé monotonnak találhatod pillanatnyi helyzetedet, amit ne akarj bármi áron módosítani! Most épp azt tesztelik az égiek, vajon mennyire is bírod egyhangúságot. A változatosság iránti igényedet esténként, a családod vagy a barátaid körében éld meg!

Bika:

Nagyon leterhelt vagy most, sok többletmunkát vállaltál magadra a közelmúltban, és a pihenés idejét így alaposan megcsonkítottad. Ahelyett, hogy ez utóbbira keresnél időt és megfelelő közeget, inkább további tennivalókat vállalsz. Biztos, hogy ez jó döntés az estéid vagy akár hétvégéd feláldozása árán? Ne feszítsd túl a húrt, hiszen ennek valószínűleg senki sem fog örülni bár te azt hiszed, mindenki élteti majd szorgos hozzáállásodat. Mostani cselekedeteiddel felbőszíthetsz pár embert, s ezzel pedig felesleges feszültséget kelthetsz. Sürgősen mérlegelj, s gondold át, valóban megéri-e annyi extrát elcipelni a válladon? Igyekezz arany középútra lelni!

Ikrek:

A Vénusz ezekben a napokban nagy szabadságérzetet kínál számodra, és emellett olyan dolgokban is ki mered majd próbálni a képességeidet, melyekben még például sosem tetted. Ezek a hatások különösen a levegővel, szárnyalással, repüléssel függhetnek össze. Egy Ikrek esetében szinte minden szárnyalásnak tűnhet, amit nem a pontos szabályok alapján végzel. Épp ezért bátran lépj ki a komfortzónádból, csinálj valami őrültséget, valami extrém és világrengető dolgot, s mutasd meg elsősorban önmagadnak, mire is vagy képes. Bármibe kezdesz, garantált a sikered, így hétvégén jut idő a kikapcsolódásra, szórakozásra is!

Rák:

A heti bolygóállások alkalmanként némi fejfájást is okoznak neked, de más emberekkel szemben mégis elérd azt, amit akarsz. A Jupiter kihúz a csávából, ha éppen most valamilyen bonyodalomba keverednél. Munkáddal, vállalkozásoddal, tanulmányaiddal összefüggésben felkészülhetsz apró kellemetlenségekre, váratlan kihívásokra, illetve néhány félreértés megkeserítheti néhány órádat is. Összességében viszont nézd azt, hogy a különféle élethelyzetekből mit tanulhatsz, emellett ne feledd, hogy minden rosszban van valami jó! Talán valamit elveszítesz, vagy valamiről le kell mondanod, ám azért figyeld meg, hogy szinte azonnal kompenzál a sors valami pozitív eseménnyel, sikerrel!

Oroszlán:

Érzékenységed látványosan megnő a következő napokban, hangulatod a szokásosnál is változékonyabb lesz, így több ember számára is ezúttal kiszámíthatatlanná válsz, sőt, talán páran el is kerülik inkább a társaságodat. Különösen hétfőn és kedden észlelheted, milyen döcögősen megy a kommunikáció, hol te értesz félre valakit, máskor a te szavaid nem alkotnak majd egységes mondatokat. Minden apróságot és kritikát magadra veszel, vitákba keveredhetsz, ám tarts ki, mert szerdán már jön az égi felmentő sereg, és messzire űzik majd a problémát, a gondokat, a nehézségeket. Kedélyállapotod sokat javul pénteken, újra tudsz majd mosolyogni, sőt, mások rossz kedvét épp te fogod elkergetni!

Szűz:

A most következő napok kedveznek a gondolkodásnak és a tervezésnek, ezért légy merész, tűzz ki magad elé érdekes és hosszú távú célokat. Merj rálépni egy ismeretlen útra. Vajon milyen új dologba vághatnád a fejszédet még a tavasz megérkezése előtt? Akár elkezdhetnél valami izgalmas dolgot tanulni, csapatban sportolni. Netán beindíthatnád végre a vágyott vállalkozásodat. Szóba kerülhet egy utazás gondolata is, mely komoly inspiráció lehet. Ha ilyesmin egyáltalán nem töröd a fejedet, de munkahelyet váltanál akár, netán kölcsönt vennél fel, arra nagyszerű lehetőség adódik, a Hold támogatja az ilyen jellegű ambíciókat.

Mérleg:

Nem leled a helyedet a hét elején? Nehezedre esik szinte minden? Félreértések, viták vesznek körbe? Ez egészen szerda estig megnehezíti most az életedet, ugyanakkor ne aggódj, a leterhelő égi hatások ekkorra megszűnnek, s csütörtökre minden visszatalál az eredeti, békés, harmonikus kerékvágásba. Egyetlen egy feladatod van, méghozzá toleráns maradni önmagaddal nagyon, s a hevesebb, akaratosabb énedet pedig ne engedd szabadjára, így el tudod is kerülni a konfliktusokat. A hét második felében új kapu nyílik meg előtted szakmai téren, emellett magánéleteddel összefüggésben is le tudsz zárni egy régóta húzódó ügyet.

Skorpió:

A Mars felturbóz, emellett egy csipetnyi agresszióval lát el, ami pont arra lesz elég a következő napokban, hogy valami nagy dolgot alkoss, amihez bizony kell a kitartás és az akarat. Ebből neked most bőven van tartalékod, úgyhogy tedd is a dolgodat! Hangulatod jó lesz, a pozitív gondolataidat át tudod adni mások számára is. Semmilyen hír, és negatív üzenet nem tudja romba dönteni a kedélyállapotodat, sőt, még a kellemetlen információkat is igyekszel a magad javára fordítani. Amennyiben az eddigieket kevesled is, akkor még egy utazásnak is kedveznek a most következő napok, ha ilyen irányú terveid lennének, már ne halogasd tovább a készülődést és az indulást!

Nyilas:

Hétfőn, kedden feszült leszel, vársz valamire, egy jó hírre, egy pozitív üzenetre, egy ajánlatra. Hajlamossá válsz arra most, hogy ezt a nem túl felemelő érzelmi állapotot átragaszd másokra is. Ne tedd, hacsak nem akarsz magadnak ezúttal néhány vitahelyzetet generálni. Igyekezz mosolyogni, járj emelt fővel! Akkor is sugározz pozitív energiát magadból, ha közben belül feszít az izgalom. Szerdára a remélt hír is befut, te is lenyugszol, s képes leszel a megszokott, igazán kedves oldaladat mutatni a világnak. Oszd meg örömödet másokkal, keresd fel azokat a személyeket, akikkel ritkán találkozol, esetleg haraggal váltál el egykoron. Az égiek segítik az emberi kapcsolatok rendezését, javítását.

Bak:

Nem dughatod homokba a fejedet a sok feladat, valamint az esetleges problémák elől. Szerencsére egyik sem eget rengető méretű, bár azért jelenleg még akár annak láthatod ezeket különösen akkor, ha anyagi jellegűekről van szó. Akármennyire is igyekszel halogatni a tényekkel való szembenézést, ne is kerüld ezt el! Rendezd ügyeidet sürgősen, csak így szabadulhatsz fel a terhek alól. Összességében Te is tudod, hogy nincs nagy baj, a jelenlegi gondok is csupán némi hanyagságból adódnak. Épp ezért kapd össze magadat hétfőn, kedden jön az ötlet, szerdán a megvalósítás energiáival ruháznak fel az égiek, csütörtökre pedig el is felejted az egészet. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét, különösen egy Kos vagy Nyilas lehet a támaszod.

Vízöntő:

Kifejezetten sikeres, energikus,  és egyben most szívet melengető napok követik egymást. Úgy válhatsz eredményessé , szerezhetsz magadnak pozitív hírnevet, hogy azért most nem kell nagyon megerőltetned magadat. Egyszerűen csak tedd a dolgod, végezd a feladataidat, viszont, ha valaki kéri, hogy segítsd őt ki, hát ne mondj arra nemet! Egész héten jól érezheted magad a bőrödben, és ennek környezeted is örülni fog. Az esetleges akadályokat könnyedén veszed, és még egy nagyon jó üzleti megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy egy nem várt lehetőséget aknázol most ki. Rokonok és barátok támogatnak a céljaid elérésében.

Halak:

A bolygók ezen a héten nem fukarkodnak a pozitív energiákkal sem, kedvező fényszögek sorozata kínál alkalmat arra, hogy alkoss, s annak a hasznát is bezsebeld. Egy titkos álmod, régi vágyad megvalósítása kézközelbe kerül. Eddig is csak a bizonytalanság és a kockázatok tartottak vissza, de találkozol valakivel, aki motivál és meggyőz arról, hogy bármire képes vagy. Ahhoz, hogy beleugorj az ismeretlenbe, nem kell előkészület, légy spontán! Kiváló az esély arra is, hogy plusz pénz álljon a házhoz. Az erkölcsi elismerés is megérkezik szakmai vagy épp tanulmányi téren is, ám, ha most keresel állást, akkor fogadd el a felkínált lehetőséget, akkor is, ha elsőre nem túl vonzók a körülmények!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.