-Hirdetés-

Heti horoszkóp mindenkinek! Milyen hét vár rád?

Lassan vége a márciusnak is, az időjárás még nem ezt tükrözi, azonban az élet kétségtelenül felpezsdül, mozgalmas, izgalmas, váratlan dolgokat tartogat a hét, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Végre elérkezett ismét a te időd. A Nap belép a jegyedbe, kezdődik az asztrológiai újév, és komoly lendületet kapsz a különféle feladataid ellátásához. Ha ez nem lenne elég, nem csak kipipálod az aktuális bakancslistád összes sorát, hanem remekül teljesítesz, s mások is észreveszik azt, hogy kimagasló eredményeket érsz el. Kitartó leszel, nem veszítesz lendületből, s ha energiád fogyna, gyorsan tudod pótolni a hiányzó készletet. Munka, karrier vagy épp tanulmányok terén történhetnek különlegesen pozitív események. Ha keresed az utadat, jó eséllyel rátalálsz egy új ösvényre, amely végre megvilágosítja számodra azt, merre is kell menned valójában azért, hogy elérd az elégedettség állapotát. A benned rejlő tartalékokat ezen a héten bármire sikeresen felhasználhatod.

Bika:

Kissé fáradtnak és nyűgösnek érezheted magadat, és a környezeted is látni fogja, hogy nem vagy topon. A hét első felében inkább lassíts a tempón, hogy fel tudj töltődni. Szerencsére ez az állapot csütörtökre elmúlik, s jelentős fordulat köszönt be. Tervezz okosan, ne rohanj sehova, így rendben ki tudsz végül pipálni minden egyes feladatot péntekig. Lelki vívódásaid ellenére is fény leszel az éjszakában, tele ragyogod azon helyeket, ahol megfordulsz, s a hétvégére tele leszel energiával. Talán magad sem érted, hogyan, ám intellektusod és a személyes vonzerőd fantasztikus lesz. Mindent elérhetsz, és kedved szerint változtathatsz életeden bármit. Tedd is meg!

Ikrek:

A növő hold most némi bizonytalankodásra adhat okot, megkérdőjelezhetsz fontosnak tűnő ügyeket, számon kérhetsz be nem tartott ígéreteket. Sokszor nem tudod, mit tegyél és miként, hogy ezt a fura érzést távolra űzd magadból. Alkalmanként úgy érezheted, hogy egyáltalán nem leled a helyedet, bármiről legyen szó. Megfordulhat a fejedben a gyökeres változtatás gondolata, ami nagyon aktuális, ugyanis a hét második felében remek döntéseket tudnál hozni, ha összeszednéd a bátorságodat. Amennyiben befut hozzád egy új munkaajánlat vagy egyéb érdekes, egyben izgalmas megkeresés, ne legyints, és ne futamodj meg, hanem elemezd ki, s a végén meglepetéssel szolgálhat a helyzet, hisz hirtelen vonzóvá válhat számodra a lehetőség.

Rák:

Az egész hét tele lesz várakozással és vágyakozással, érzelmekkel, és nem utolsó sorban az emberi kapcsolatok fontosságával, valamint ezek javításának, felturbózásának lehetőségével. Kiemelten fontossá válik lelki világod kuszaságának kibogozása, ne kerüld ezt el, magadnak ártasz, ha nem rendezed a soraidat. Akár üzleti ügyek intézésére is jó alkalom nyílik, csak merd vállalni a felelősséget az elkövetett hibákért, vagy legyen bátorságod kimondani, hogy mit akarsz megvalósítani. Mindent, amit muszáj sürgősen elintézni, azt kellő körültekintéssel tedd meg. Nem utolsó sorban az is fontos, hogy ne bonyolódj bele semmilyen közös pénzügyi tranzakcióba barátaiddal, ismerőseiddel, de még valamely családtagoddal sem! Tanuld meg kettéválasztani az üzletet és az érzelmeket.

Oroszlán:

Kedvező és eredményekben gazdag hét vár rád, élvezni fogod minden percét, mozzanatát és lehetőségét. Vesd bele magadat a közepébe, és ne spórolj az energiáddal! Az előtted álló napokban bármit megvalósíthatsz, bárhova eljuthatsz, nagy dolgokat alkothatsz, csupán azt kell tenned, amit igazán szeretnél. Legyen szó munkáról, karrierről vagy épp szívügyekről, csak a bátorságodon múlik, hol húzod meg a határvonalakat, már ha meghúzod! Tele vagy erővel, ambícióval, dinamizmusod sokakat lenyűgöz, és bizony nem csak ismerősöket, hanem ismeretleneket is. Olyasmi van most meg benned, amit motivációnak hívnak, s általa jobbá teheted a mindennapjaidat, sőt akár szeretteidét is. Rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök, gyors logika, rábeszélőképesség. Sok sikert!

Szűz:

Akaratodon kívül fura élethelyzetekbe bonyolódsz, ezek lehetnek viták, konfliktusok, sőt, akár mások kereszttüze is. Egészen szerda estig meghatározza lépteidet az, ami körülötted zajlik, és csak csütörtök reggelre tudsz visszakerülni a saját, békés kerékvágásodba. Megeshet, hogy bár nem vagy veszekedős, perlekedős típus, most beszállsz és mondod a magadét. Biztosan szükség van erre? Döntsd el, hogy békére vagy diszharmóniára vágysz-e. Ha részt veszel a negatív folyamatokban, akkor automatikusan megtalálnak azok az emberek, akik éppen az elégedetlenségben élik ki magukat. Sok bosszúság gyűlik így fel benned, s ez akár a hét második felére is rányomhatja bélyegét. Mondj nemet a háborúskodásra, és élj nyugalmas életet.

Mérleg:

Régi terved, hogy végre valamit gyökeresen megváltoztass és a saját világodat kifordíthasd a megszokott, kissé egyhangú sarkaiból. Igen, itt van az ideje egy komoly, egyben pozitív változásnak, izgalmas fejlődésnek, s ne feledd! A kaput most is neked kell kinyitni! Hagyd, hogy belépjen életedbe valami igazán örömteli dolog, akár munka, karrier, anyagiak terén. Most mód nyílik arra, hogy emberi kapcsolataid terén is drasztikus változásokról dönts. Szükséged van friss levegőre, új gondolatokra, eget rengető ötletekre, és persze magára a megvalósításra. Több szabadsághoz kell jutnod, így a pihenésed és a feltöltődésed is garantált. Ha szükséges, légy kicsit toleránsabb és elnézőbb azokkal, akiket akadálynak vélsz tovább lépésed, fejlődésed útján!

Skorpió:

Ezekben a napokban meglepően sok váratlan, egyben kifejezetten érdekes és izgalmas esemény történhet veled és körülötted, úgyhogy figyeld az embereket, reakciókat, a híreket, mert fogsz látni vagy hallani valamit, ami magával ragad, és új útra terel. Ez a módosulás épp jókor fog jönni, mert terveztél ilyesmit, de az adott körülmények között nem kell erőlködnöd azon, hogy ezt te találd ki, hanem a sors tálcán kínálja a megoldást. Élethelyzetek vagy emberek rávilágíthatnak arra, hogy bizony messze nem vagy tisztában a saját lehetőségeiddel, határaiddal és képességeiddel, bőven vannak rejtett tartalékjaid. Raktározd el a fejedben azt, hogy bármilyen gondodat, problémádat, rendezendő ügyedet egy csettintéssel megoldhatod! Ugyanis létezik ilyen! Mivel rengeteg felesleges erő lakozik benned, jól tennéd, ha végre ki is használd ezt!

Nyilas:

Egészen szerdáig sok zűrrel és bonyodalommal kell szembenézned, végül pedig meg is kell oldanod ezeket sorban, kibúvó nincs, jobb, ha tudod. Leterhelő periódus áll előtted, különösen a lelkedet állítják komoly megpróbáltatások elé, ugyanakkor képes vagy arra, hogy szellemileg összerakd az apró részleteket. Számos problémás feladat vár rád, különösen munkád terén. Ez persze nem újdonság számodra, hiszen újra és újra megtörténik veled, hogy épp a legbonyolultabb vagy legösszetettebb témákra kell okos megoldást találnod. Úgy érezheted, hogy mások minden olyan problémás ügyet rád sóznak, amelynek elvégzésére ők nem alkalmasak. Ez valójában egy burkolt dicséret. Ha tanulsz, akkor jó lesz, ha odafigyelsz minden információra, mert később nehéz lenne ezeket pótolni. Kitartás!

Bak:

A hét elején igencsak távol leszel attól, hogy bátran kimondhasd, köszönöm, jól vagyok! Igen sok és jelentős mennyiségű negatív energia, harag, bosszúság halmozódott fel benned a közelmúltban, ennek oka részben sikertelenség, eredménytelenség, vagy vágyott tervek elakadása. Sok problémád abból fakad, hogy a mások által okozott kellemetlenségeket nem vagy csak kis részben tudtad megemészteni, így pedig nem tudtál ezektől a gondolatoktól eddig megszabadulni. Ám ezen a héten végre fordul a kocka, amiért légy nagyon hálás. Jupiter segítségedre siet, támogatja terveid gyors és látványos megvalósulását, ami ahhoz vezet, hogy szépen lenyugszol, visszatalálsz önmagadhoz, és újra a sikeres énedet látja majd a nagyvilág.

Vízöntő:

Sok érdekes és izgalmas hírt kapsz ezekben a napokban, olyasminek is a birtokába juthatsz, ami hosszú távon segíti előrejutásodat vagy akár szellemi fejlődésedet. Fogadj mindent tárt karokkal és örömmel, ugyanis lehet, hogy valami elsőre jelentéktelennek tűnik, pedig ha a mélyére néznél kiderülne, micsoda lehetőség rejlik benne. A lényeg, hogy valamilyen fontos változás elindul a napokban, és te bátran indulj el az előtted feltáruló új úton. Mindeközben az időjárás is sokat javul, te is kivirulsz, jót tesznek lelkivilágodnak a tavasz egyértelmű jelei, újra képes leszel okosan és tervezetten kommunikálni környezeteddel, sőt, még mások búját, baját is meghallgatod, szívesen adsz bölcs tanácsot annak, aki érdemes erre.

Halak:

Hétfőn és kedden vegyes hatások jellemzik életedet, leszel fent és lent, így pedig szerdáig nem leszel túl jó passzban. Megeshet, hogy gondolataid rendszeresen összekuszálódnak, félreértésekbe bonyolódsz, s meg akarsz másokat győzni olyasmiről, amivel kapcsolatban talán te magad sem vagy elkötelezett. Nehezen tolerálsz másokat, főleg, ha hibáznak, lassúak vagy épp időt kérnek egy döntés meghozatala előtt. Az az éned bújik elő belőled, akit nem szeretsz, s nem is bírod most visszafogni. Öröm az ürömben, hogy még te magad is észreveszed, hogy baj van veled. Mivel nehezen viseled el a saját hangulatingadozásaidat, ezért csütörtöktől tudatosabban tervezed a dolgaidat, többet mosolyogsz és szebbé varázsolod a környezetedet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 30