-Hirdetés-

Heti horoszkóp mindenkinek! Milyen hét vár rád?

sky, night, galaxy, milky way, stars, explorer

Lassan a május derekához érünk, közeleg a nyár, azonban még addig igen sok tennivaló akad, meglepetésekben, és váratlan fordulatokban gazdag hét jön, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Feldobott hangulatban vagy, és ez jó! Vadonatúj tervekkel és kipihenten kezded ezt a hetet, ennek egyik fő oka a nagyon kedvező heti konstelláció, a Jupiter nem fukarkodik a kedvező hátszéllel. Az előző hétvége nyugodtsága és békéje feltöltött, ezzel pedig egész héten gazdálkodhatsz kedvedre. Az előbbiekhez még az is társul, hogy új lehetőségek is megnyílnak előtted, amelyekre régóta vártál. Nyári szabadságodat akár már most tervezgetheted, új állás, váratlan anyagi gyarapodás, netán még költözés is szóba kerülhet. Fontos, hogy ne szabj gátat fantáziádnak, most tényleg mindet le tudod rombolni, csak az első és egyben legfontosabb lépést kell megtenned céljaid felé!

Bika:

Tervezgetsz valamit? Bár talán még hangosan nem merted kimondani, annyira banálisnak tűnhet a dolog számodra is, ám ez a hét kedvez a megvalósításnak! Régi, dédelgetett álmodat a Jupiter segítségével most tempósan és kreatívan tudod megvalósítani, csupán a kellő elszántságra van szükséged! Mire vagy kire vársz? Senki nem fogja megtenni az első lépést helyetted! Legyen szó munkáról, tanulásról vagy akár az otthonodról, lépj rá a beteljesedés felé vezető útra. Érzelmeid felerősödhetnek ezen a héten, szenvedélyed lángol, jól teszed, ha ezt az érzést beleviszed unalmas hétköznapjaidba, főleg munkádba. Kockáztass bátran!

Ikrek:

Ezen a héten az égi hatások nem lesznek maradéktalanul pozitívak, különösen szerdán és csütörtökön válhatsz kedvetlenné, vagy akár pesszimistává. Ne engedd szabadon ezeket a negatív gondolatokat! A hétfői napod még lezajlik nagyobb kuszaság nélkül, ám keddre nagyon makaccsá és önfejűvé válsz, s megtörténhet, hogy ezt Te magad észre sem fogod venni, de mások bizony érzékelik. Több vitás helyzetet is kirobbantasz magad körül, s úgy érzed, mindenki téged támad, pedig valójában ebben neked is jelentős szereped van. Kompromisszumkészséged most mintha nem is létezne, sőt ráteszel még egy lapáttal. Visszafojtott indulataid egyszerre törhetnek elő. Légy bölcs, inkább a csendet válaszd!

Rák:

Kellemes, egyben felemelő hatások segítik utadat ezen a héten, olyan égi segítséget kapsz, melyet már rég nem, hát használd ki, hisz megadatik. Nagyszerű, sikeres, és nem utolsó sorban eredményekkel teli napok követik egymást, bármibe kezdj most, azt különösebb akadály vagy gond nélkül befejezheted, ráadásul nem rutinból cselekszel, hanem kreativitást viszel minden feladatba. A gyorsan jött sikerek semmiképpen se vakítsanak el, hisz ideje, összegezni aktuális álmaidat, mi vár megvalósításra. Cselekedj minden pillanatban bölcsen és megfontoltan. Ha nagyon vágysz valami új dologra, ami nem feltétlenül pénzért, de elérhető, akkor szinte kínálkozik a megoldás arra, hogy hozzájuss.

Oroszlán:

Jó kondiban vagy, a tested és az elméd is fitt, és a lelked is nyugodt, ez annak köszönhető, hogy a hétvégén feltöltődtél energiával, ami egész héten kitart és segít téged. Erő és ambíció jellemzi napjaidat, temperamentumod támasz abban, hogy elérd vágyott céljaidat, így pedig másokra is inspiráló hatással légy. Ha munkahely váltást tervezel, netán saját vállalkozást indítanál, befektetnél, költözést vagy nagyobb utazást fontolgatsz, ezeknek most jött el az idejük. Cselekedj bátran, megkapod a szükséges iránymutatásokat a jó döntésekhez. Könnyedén haladsz előre, nincs előtted semmilyen akadály, vagy ha mégis akad egy, azt úgy ugrod át, mintha nem is lenne.

Szűz:

Rég elfeledett, fura érzések keríthetnek hatalmukba a hét elején, s ez eltart egészen szerdáig. Mivel nem leled a helyedet, a kedélyállapotod kissé ingatag lehet. Észre fogod venni, hogy a hét első napjaiban jóval keményebb és szigorúbb leszel magadhoz és másokhoz, ám ez nem rossz vagy negatív helyzet! Sőt! Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, így bár megeshet, hogy valakivel összeszólalkozol, mégis, a legtöbb téged ismerő és tisztelő ember épp ezt az énedet is örömmel fogadja. Jó hatással leszel környezeted tagjaira, mert megmutatod, hogy nem a lazaság, hanem éppen a szabályok betartása hoz több sikert a mindennapokba. A hét második felében ismét önmagad leszel.

Mérleg:

Energiával teli, összességében kellemes, alkalmanként izgalmakkal tűzdelt, dinamikus napok követik egymást, különösen azért, mert a sokszor ingadozó egyéniséged, és a benned rejlő ambíció most remek párost fognak alkotni. Pontosan fogod tudni, mit akarsz, s hová tartasz. Ötleteid előrébb vihetnek a munka, karrier területén, ráadásul úgy, hogy most jelentős erőfeszítéseket sem kell tenned, csak add magad! Új lehetőség nyílhat meg számodra egy feladat felvállalása során, szilárd támaszt, tanulást és érdekes lehetőségeket kínálva neked. Határozottságod meglepő, akár gondolkodás nélkül is belevághatsz ebbe a felkínált lehetőségbe, legyen szó új, vagy mellékállásról, saját vállalkozásról.

Skorpió:

Nagyszerű napok követik egymást, s ha egy csipetnyivel több időt, energiát szánsz a feladataidra akkor a sikerszéria is garantált. Hangulatod emelkedett, ahogy telnek a hét napjai egyre többet nevetsz, és ezt átragasztod másokra. Komoly lehetőségek kínálkoznak számodra, életedet akár gyökerestül felforgathatod most, szerencsére csakis pozitív irányba. Különösen karriereddel összefüggésben válhat valóra egy régi elképzelésed, és ennek eredményeképpen újra elégedett és boldog lehetsz. Hagyd magad sodortatni az árral, mert épp oda lyukadsz ki, ahová valójában tartasz. Magánéleted terén is pozitív fordulatok történhetnek. Ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget!

Nyilas:

A heti konstellációk jótékony hatásának köszönhetően nagy dolgokra leszel képes. Hab a tortán, hogy pozitív tulajdonságaid előtérbe kerülnek, s ezeket most könnyedén kamatoztathatod úgy, hogy másokat bármiről meg fogsz tudni győzni. Olyan élethelyzetek adódnak, melyeket régebben nem, vagy csak nagyon komoly áldozatok árán tudtál volna megoldani, de most megerősödő önbizalmad segítségével gyorsan lerendezed a problémákat. Kommunikációd gördülékeny, így bárkivel szót értesz, új ismerősökre tehetsz szert, régi, kellemetlen kapcsolatokat pedig lezárhatsz. Ami csak nyűg a számodra, azt hagyd a hátad mögött. Most!

Bak:

Eme hét minden szempontból nagy lehetőségeket, és egyben meglepetéseket tartogat, kicsit kísért majd a múlt, azonban jó értelemben, találkozol egy rég nem látott baráttal, aki sok titkot elárul majd neked. Lesz ami pozitívan érint, és lesz ami nem, azonban te csak a jóra koncentrálj, és akkor azt vonzod be. A munkahelyen ne erőltesd túl magadat, ne végezd el mások munkáját, hagyj időt a pihenésre, hiszen közeleg a nyár, és energia nem csak a munkához, hanem egy jó nyaraláshoz is kell, amire most jó esélyed van. A héten, amennyiben független vagy, lehet véletlenül összefutsz életed szerelmével!

Vízöntő:

Hétfőn és kedden hajlamos leszel a csapongásra, kapkodásra, így csak szerdára találod meg ismét a helyedet. A környezetedben lévő bonyolult sorsok erősen megérintik a lelkedet, ráadásul több problémás személy kellemetlenkedése miatt adódnak nehéz pillanataid. Tarts ki, ne engedj teret a külső hatásoknak, különben kizökkenhetsz pozitív hangulatodból, s ez akár vitákat, félreértéseket is eredményezhet. Gondold át mikor, hogyan, kinek és mit mondasz, és mielőtt bármit is kiejtesz a szádon, inkább számolj tízig, és formáld át a kemény szavakat. Könnyedén megtörténhet, hogy szeleburdi módon és gyorsan jár a szád, jóval megelőzve a gondolataidat. Szerencsére péntekre minden visszazökken az eredeti, normál kerékvágásba.

Halak:

Magad sem tudod, miért, de vadul keresed az új lehetőségeket, valami izgalmasra vágysz, valami sorsfordítóra? Legyen úgy, ahogy az neked kedvező! A heti égi konstellációk miatt könnyen és váratlanul furcsa érzések kavarognak majd benned, így a megszokott séma alapján működő hétköznapjaid megszokott ritmusa felborulhat. Ezek a hatások a hét első felében különösen intenzívek lesznek, viszont cserébe ösztökélni fognak téged új dolgok megvalósítására. Környezeteddel általában kiegyensúlyozott a viszonyod, de az elmúlt hetekben kevesebb időt fordítottál családodra, barátaidra, mint amennyit igényeltek volna. Ha van olyan ember körülötted, akivel eltávolodtatok egymástól, akkor ezt a kapcsolatot most kell felélesztened.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

Shares 24