-Hirdetés-

Heti horoszkóp mindenkinek! Milyen hét vár Rád?

Végre elérkezett a nyár, a szabadságolások, kikapcsolódások ideje, ez a hét igazán különlegesnek, eseménydúsnak ígérkezik, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Nagyon energikus, feladatokkal zsúfolt, sok hasznot hozó nap követi egymást, munkakapcsolatok terén kiemelkedő eredmények elérésére van mód most, főleg azért, mert új embereket ismerhetsz meg, s ők sokat fognak tenni érted. Ha váratlanul állásajánlat érkezik, feltétlenül fontold azt meg, s ha van hozzá bátorságod, hát fogadd is el! Ez a hét sorsfordító lehet, csupán a döntéseidet nem szabad elkapkodnod. A hirtelen jött erőteljes változást sugalló lehetőségek meglehetősen szélsőségesek, szükség lesz józanságodra és alapos megfontoltságra.

Bika:

Eredményeket szeretnél végre elkönyvelni, s abban bízol, hogy pozitív benyomást tudsz tenni környezetedre? Ez egy megvalósítható álom, ezen a héten akár valósággá váló terv, ám ahhoz, hogy teljesüljön, a halogatott ügyeidet kell először is számba venned, majd sürgősen lerendezned. Szerdán és csütörtökön új ismeretségekre, érdekes találkozásokra adódik mód, melyek közül néhány akár életre szóló barátságot, komoly munkakapcsolatot kínál neked. Anyagi ügyekben is pozitív változásokat ígérnek a csillagok, főleg pénteken érdemes kinyitnod a füleidet és a szemeidet!

Ikrek:

Friss levegőre, némi csendre és békére lenne sürgősen szükséged? Vonz az újdonság varázsa, változtatnál végre az életed egyhangúságán? Ha már törted ezen dolgokon a fejed mostanában, akkor ez a hét különösen a második fele, tökéletesen alkalmas új ötleteid megvalósítására. Akár egy állás, vagy iskolaváltás, vagy új vállalkozás indítása is felmerülhet, most bármit megvalósíthatsz, csak ki kell lépned a hagyományos Ikrek szerepből, és egy kicsit szárnyalnod kell. Az előtted álló út nehézkes, de ne rémülj meg az első kisebb problémák felbukkanásától, hisz ezek épp azért érkeznek, hogy megoldd őket és tanulj azokból.

Rák:

Türelmet és lelket próbáló, leterhelő napok követik egymást, úgy érezheted magadat, mintha folyamatosan hullámvasúton ülnél. Hol fent, hol lent, de állandó mozgásban leszel, közben ellentétes erők dolgoznak benned, ez pedig jelentős feszültséget okoz, mely meglehetősen negatív hatással lehet munkádra, anyagi ügyeidre, sőt, akár magánéletedre is rányomja kellemetlen bélyegét. Szeretnél gyorsabban és zökkenőmentesen haladni céljaid felé, ám most magas korlátok közt érezheted magadat. Még szerencse, hogy péntek reggelre megszűnik ez a kifejezetten kellemetlen hatás, és hirtelen fellélegezhetsz, majd újult erővel folytathatod az életed.

Oroszlán:

Látványosan kapkodsz, feszült vagy, alkalmanként azt sem tudod, hol áll a fejed, meglehetősen sokat aggodalmaskodhatsz, pedig nincs is erre jól megfogható, valódi okod. Érdemes lenne megérteni, hogy jelenleg ne a távoli jövőt kutasd és tervezd, hanem a pillanatnyi problémákra keress megoldást! Éld meg a jelen szép pillanatait, használd ki az aktuális lehetőségeket, különösen azért, mert péntektől az égiek nagy segítségedre lesznek munka és karrier területén egy komoly lépés megtételéhez. Döntsd le gátjaidat, most gyökerestül megváltoztathatod az életedet! Ha magánügyekben kételyeid vannak, most megtalálod minden kérdésedre a választ.

Szűz:

Leterhelő napokban lesz részed, hétfőn nem lesz kedved dolgozni, kedden inkább elkerülöd az embereket, szerdán pedig a döntésektől ódzkodsz. Váratlan hangulatingadozások nehezítik napjaidat, vidámság, idegesség és szorongás folyamatosan váltogatják egymást. Ha van rá mód, inkább vegyél ki pár nap szabadságot, vagy legalább délután és este vonulj vissza, tedd félre kötelezettségeidet! Pihend végre ki magadat alaposan, mert ez a te egyetlen problémád! Rendezd a gondolataidat, különben jelentős hibákat véthetsz, melyekre nincs szükség. Ha erre nincs mód, akkor szánj időt egy kis meditációra, hallgass intuíciódra és megérzéseidre.

Mérleg:

Erőben és energiában a következő napokban nem fogsz hiányt szenvedni sőt, még te lehetsz mások támasza! Ugyanakkor igen könnyen megeshet, hogy megpróbálsz visszaélni személyes vonzerőddel, így akarsz előnyökhöz jutni, annak érdekében, hogy elérj valamilyen számodra lényeges célt. Olyan lehetőségeket kínálhat fel most az élet számodra, melyek azzal kecsegtetnek, hogy egzisztenciálisan is jobb helyzetbe kerülhetsz,  márpedig mindenki felhasználna egy ilyen alkalmat, igaz? Mindez fantasztikus egyéniségednek köszönhető, ám feltétlenül tartsd szem előtt, hogy az erkölcs és az etika határát ne lépd át!

Skorpió:

Ezen a héten lelked és tested is komoly megterhelésnek lesz kitéve, ráadásul megtörténhet, hogy kicsit keserű időszakodat éled, nem leled a helyedet, és szinte semmihez nem lesz kedved. Talán az is megfogan a gondolataidban, hogy környezeted nem értékel téged eléggé, nem szeretnek, nem figyelnek rád. Még akkor sem, ha Te mindent megteszel azért, hogy a kedvükben járj és alkalmazkodj igényeikhez. Mintha minden jel arra utalna, hogy csak akkor érheted el céljaidat, ha tőled nem megszokott, kissé erőszakos eszközökkel próbálsz náluk érvényesülni. Az a személy viszont már nem te vagy, úgyhogy inkább érj el kevesebb sikert, de legyen tiszta a lelkiismereted.

Nyilas:

Tiszta őrület! Elkezdődik a hét, s te úgy érzed magadat, mintha a bolondok házába csöppentél volna hétfőn reggel. Nem csoda, hisz sokan kapkodnak, ráadásul nehézkesebben mennek az ügyintézések, folyamatosak a fennakadások, apró, cseprő nyűgökkel kell napi szinten megküzdeni, ami mostanában szerencsére nem volt jellemző életedre. Egészen csütörtökig olyan események miatt is aggódnod kell, amelyekért máskor sosem. A mindennapi gondok, különösen szakmai vagy tanulmányi téren, fokozott erővel nyomják a vállad, ráadásul feszültté tesznek. Bármilyen nehéz, de próbálj kiszabadulni a mókuskerékből, különben meg fogsz bolondulni!

Bak:

Lásd be, az a legjobb, ha elsősorban önmagadon segítesz, ám most meg kell tenned azt, hogy másoknak nyújtasz támogatást, megoldást kínálva a problémáikra. Ösztönös megérzéseid, remek meglátásaid jó támaszai lesznek a környezetedben élőknek és dolgozóknak. Jóindulatoddal, segítőkészségeddel tekintélyt és elismerést fogsz most magadnak szerezni, ami javítja az önbecsülésedet is, melyre meglehetősen nagy szükséged van, ugyanis az e heti viselkedésed nagyot lendít később sikerességeden. Minden adott ahhoz, hogy képességeidet felsorakoztasd és megmutasd, sőt, ha szándékodban áll fejleszteni szellemed, akkor tanulni is most kell elkezdeni!

Vízöntő:

A heti bolygókonstellációk erős hátszéllel segítik előre jutásodat, szorgos hétköznapok állnak előtted, sikerek vannak kilátásban, dolgozz eltökélten, szorgalmasan, odaadóan. Most könnyedén kihasználhatod, hogy hatalmas erőfeszítésekre vagy képes szakmai előmeneteledért és egzisztenciád stabilabbá tételéért. Régóta munkálkodsz azon, hogy egyre jobb légy, eddigi fáradozásaid végre meghozzák az eredményeket. Extra energiatöbblettel rendelkezel, tettvágyban sincs hiány, ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki elbizonytalanítson, hisz jó irányba haladsz, fejlődésed is látványos, sokan figyelnek irigy tekintettel.

Halak:

Az elmúlt hetek összességében egészen jól alakultak, nem is volt okod túl sok panaszra. Ám kedden ez a széria mintha hirtelen megszakadna, s azon kapod magadat, hogy nehezebben kommunikálsz környezeteddel, mint az tőled megszokott. Az égi hatások kellemetlenkedésének eredménye ez, mely tanulásra, vizsgákra, munkádra és magánéletedre is rányomja kellemetlen bélyegét. Kisebb-nagyobb, sokszor indokolatlan viták övezik a hétköznapokat, és bár igyekszel kézben tartani a helyzetet, nem mindig sikerül úgy kifejezned magadat, ahogyan valójában szeretnéd. Most könnyen előfordulhat, hogy félreértenek, amit csak úgy kerülhetsz el, ha bölcsen keveset beszélsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

32 Shares