Horoszkóp

Heti horoszkópod ezt üzeni!

- Hirdetés

Már november derekán járunk, közeleg az év vége, így a napok, és hetek is egyre pörgősebbé válnak, nem lesz ez másképp ezen a héten sem, eseményekben gazdag hét áll előttünk s lássuk, hogy horoszkópod mit ígér számodra erre a hétre.

Kos:

A hét első két napján legszívesebben kibújnál a kötelezettségek teljesítése alól. Hajlamossá is válhatsz az álmodozásra, és így pedig akár a figyelmetlenségre, szétszórtságra is ez legfőképpen a telihold hatásának köszönhető. Ha nem tudsz eléggé koncentrálni az nem baj, de legalább álcázd azt, és hogy a gondolataid teljesen máshol járnak, s mint a tested. Egészen szerdáig nem lesz könnyű kiszakítanod magadat ebből a rózsaszín ködös állapotból, mégis megpróbálhatnál jobban odafigyelni teendőidre. Lassan járj s így talán tovább érsz. Nem tesz jót az, ha valaki a pozitív véleményét megváltoztatja veled kapcsolatban. Szánj időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, ne zárkózz el semmi és senki elől.

Bika:

Mozgalmas lesz ez a hét, csupa izgalmas esemény követi egymást, számos jó hír érkezik. Intenzív hatások jellemzik a napokat már, s ha pedig a lelked az elmúlt hetekben nem volt kiegyensúlyozott, most biztosan békére lel már. Olyan érdekes és látványos változásokra van kilátás amiket már rég megérdemeltél volna. Különösen munka, illetve tanulás terén is adódnak sikereid. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások most, a Jupiter pedig gyarapítja a lehetőségeid számát. Használd ki ezt a kedvező időszakot hogy anyagilag, erkölcsileg s érzelmileg is növekedhess, örülj mindennek, amit kapsz, annak még jobban, amit magad érsz el önerőből. Akik kitartottak eddig is melletted, azokat jutalmazd szeretettel.

Ikrek:

A hét elején érkező telihold kissé gátol és így energiát von el tőled, ám szerdától hirtelen a legszebb arcát mutatja feléd égi kísérőnk és jó híreket hoz neked. A különféle konstellációk úgy lesznek rád jó hatással, hogy impulzívvá tesznek, s kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled és cselekvésre ösztönöznek. Anyagi, szakmai és még magánéleti téren is képes leszel sokat fejlődni viszont a szellemi horizontodat is érdemes tágítani. Új pénzforrásra lelhetsz akár, amit azonnal aknázz ki. Ösztönösen érezni fogod, mikor s hol kell helyt állnod, vagy épp kicsit visszahúzódnod. Szerencsére most érzelmileg nem vagy befolyásolható, ami abszolút jót tesz a döntéseidnek. Az égiek arra sarkallnak, hogy segíts azon embertársaidon, akik bajban vannak, vagy egyszerűen csak elakadtak.

Rák:

Hétfőn, valamint kedden szinte semmihez sem lesz kedved, és a telihold minden energiát elszív tőled. A rutinfeladatok untatnak most, emellett mások sem tűnnek túl aktívnak a környezetedben, ezért nem ér el hozzád semmilyen inspiráció sem. Bizonytalan leszel abban is, mit, és hogyan kellene módosítani a siker eléréséhez. Kiegyensúlyozatlannak érezheted magadat, kérdéseket teszel fel, s de a válaszok késlekednek. Igyekezz türelmes maradni csütörtökig s amikor a Jupiter hátszelet ad, ismét magadra találsz és hirtelen minden egészen könnyűvé válik. Visszatér az életkedved, gyors ütemben rendezed függő ügyeidet. Jó lesz ismét veled lenni, mert energiatartalékaiddal másokat is képes leszel feltölteni, megmosolyogtatni.

Oroszlán:

Jó ütemben haladnak különféle ügyeid ezúttal, a régebben beragadt, megakadt témák lendületet kapnak, kreatívvá válsz, s emellett tudatosan keresed a megoldásokat, sőt, az új kihívásokat. Ezekben a napokban minden körülmény adott a sikerhez, ám csak rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy ledöntöd a saját korlátjaidat, és így csodát művelsz. Ne panaszkodj, és ne aggodalmaskodj, a múlt héthez képest is sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, elmondható, hogy jól érzed magad a bőrödben ezúttal, és ráadásul új emberi kapcsolatok kialakítására is kiválóak az esélyek. Különösen üzleti téren jöhet valami érdekes hír, így ami alapjaiba változtathat meg mindent, úgyhogy figyelj.

Szűz:

Sokan s sokszor vélik azt, hogy jóval erősebb vagy másoknál ami részben igaz. Ám a különféle környezeti hatások, és az aktuális égi konstellációk kissé szétcincálhatnak, mert szinte minden nap akadályokat kell megmásznod, amit csak türelemmel, józan ésszel és jó logikával fogsz tudni kitaktikázni. Ha valami most nem a kedved szerint alakul azt szóvá is teszed. Mindenre reagálsz, akár annak az árán is, hogy valakivel összeakasztod a bajuszodat. Ne tedd ezt önmagaddal, s hibás képet festhet rólad ez az átmeneti hevesség. Olyan emberek bukkannak fel most ezekben a napokban, akiknek igenis lehet beleszólásuk abba, miként alakulnak a dolgaid a munkahelyeden, vagy épp az iskolában. Ennek megfelelően cselekedj.

Mérleg:

Vajon a benned bujkáló feszültségnek van ezúttal tényleges oka, és netán csak többet aggodalmaskodsz a kelleténél? Tartasz valamitől? Mi is indította el és mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Ha lassan, s de szerdától keresd a csendet és a nyugalmat, csillapítsd le az elmédet, ne csapongj össze vissza! Ülj le, ezúttal tűnődj el a jeleneden, aktuális lehetőségeiden. Ha mindent őszintén és kicsit kívülállóként szemlélsz, s így akkor oda lyukadhatsz ki, hogy nincs is semmi baj. Ne gyötörd magadat, inkább azt nézd, miként tudsz tenni valami jót a környezeteddel s kinek van szüksége ezen a héten a te támogatásodra! A múlton változtatni nem tudsz, viszont a jelent és a jövőt igenis kedved szerint formálhatod! Tedd ezt.

Skorpió:

A hét elején elég nehezen indulnak a dolgok, a telihold nem táplál inkább lefáraszt. Valahogy nem jön az ihlet, senki és semmi nem inspirál, jössz-mész, de összességében kevesebb dolgot végzel el, mint máskor. Az új célok kitűzése elmarad ezúttal, s leginkább azért is, mert környezetedből többen is rád tukmálják a problémájukat, és tőled várnak iránymutatást. Szerencsére szerdától már, hirtelen fordul a kocka javul a hangulatod, és megjelenik az alagút végén a fény, és nem fog gátolni semmi a kiteljesedésben. Az égiek a hét második felében extra energiákkal ruháznak fel most, s ez a helyzet lendít rajtad egy nagyot, így végre kellemes és pozitív hatásokkal teli időszakot élsz meg, nyugalom jellemzi a mindennapokat, izgalmaktól mentes lesz a hétvége is.

Nyilas:

A hét első felére eső telihold nem lesz kíméletes hozzád, erőteljes hatását úgy fogod érezni, hogy hátráltat a munkában megnehezíti a kommunikációt, akadályokat gördít eléd anyagiak terén is. Váratlan kiadásod is adódhat, s könnyen megeshet, hogy olyan feladatok elvégzése is rád marad, amikhez semmi kedved. A különféle élethelyzetek nem megnehezíteni akarják az életedet, csupán arra hívják fel a figyelmedet, hogy keress új praktikákat céljaid eléréséhez, ne ragadj le a megszokott részleteknél. Lásd azt, hogy körülötted minden módosul, s hát alkalmazkodj te is a változásokhoz. Eleinte ellenállsz a változásoknak, de szerdán már elengeded a görcsösséget, az azt követő napokban pedig remekelsz.

Bak:

Az égi hatások hétfőn és kedden leterhelnek, ám szerdától megkímélnek a kellemetlenségektől, így pedig panaszra nem lehet okod! Olyannyira nem, hogy inkább próbáld meglovagolni az aktuális lehetőségeket, ugorj bele az ismeretlenbe s mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen. Merd beleölni az időt és az energiát egy-egy új feladatba, később ezt viszont nem fogod megbánni. Az egyetlen baki mit ezen a héten elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magadat. Mutasd meg a tartalékaidat, járj be ismeretlen utakat. Dolgos hétköznapok várnak rád, így mód lesz arra, hogy egy régi álmodat megvalósíthasd. Itt az idő arra, hogy ne csak gondolatban rakd össze a vágyott dolog részleteit, hanem cselekedj is.

Vízöntő:

A heti égi konstellációk egyértelműen egy fura kettősséget hoznak életedbe már. A hét eleji telihold miatt tudatos éneddel azt fogod érezni hogy lassítani kellene a tempón ezúttal. S ám a belső a hevesebbik éned szerdától nem hagyja magát, kicsit bolondabbá és szentimentálisabbá tesz, végül rávesz arra, hogy menj végre szembe a szabályokkal, lépd át a határokat, vállald fel, hogy más vagy, mint azt gondolják rólad az emberek. Igen, ezt kell tenned, különben ismét hosszú időre bebetonozhatod magad egy olyan helyzetbe, ami nem feltétlenül kedvező számodra. Menj szembe a többiek akaratával, és dönts bátran úgy, és hogy a változás mellett teszed le a voksodat. Csütörtöktől érdekes és új emberi kapcsolatok kialakulására adódik alkalmad.

Halak:

Ötleteiddel ezekben a napokban azokat az embereket is elkápráztatod, kik eddig ellened voltak, vagy épp figyelmen kívül hagytak téged még. Valami olyat tudsz adni az embereknek, ami elfogadhatóvá tesz téged mindenki szemében. Sziporkázni fogsz, aktuális terveidet könnyedén véghezviszed, s még támogatókat is szerzel, s akik később valamilyen formában segíthetik fejlődésedet. Szakmai téren nagyot léphetsz előre a ranglétrán, ráadásul megnő az esélye annak, hogy környezeted elismerje, a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Ettől a felismeréstől lelked egy csapásra megnyugszik, és az elmúlt heteket jellemző feszültség gyorsan feloldódik. Figyelj oda arra, hogy karriered mellett ne hanyagold el szeretteidet sem.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.