Horoszkóp

Heti horoszkópod ezt üzeni!

- Hirdetés

Bizony, lassan december közepéhez közeledünk, ilyenkor mindenki életében felpörögnek az események, megy a kapkodás, a hajtás és persze a készülődés, ez a hét igen pörgősnek ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér számodra erre a hétre.

Kos:

Az egész heted nagyszerű lesz s többek közt azért, mert örömteli, pozitív tartalmú hírek érkeznek. Csupa inspiráció az, ami befut hozzád, s ha csak a felét megvalósítod a most felbukkanó lehetőségeknek, akkor bőven túlteljesíted a magaddal szemben felállított követelményeket. Felemelő dolgokban lesz részed, az eredmények látványosak, az elégedettség kiül az arcodra, emellett, ha még mosolyogsz, is ezúttal, s akkor szimbóluma leszel az optimizmusnak. Kiemelkedően jók lehetnek a szerdai és a pénteki napok. Szakmai és magánéleti téren is mindenképpen pozitív változásokban reménykedhetsz, ezeket már nagyon vártad. Emberi kapcsolataidra oda kell figyelned, építened, javítgatnod kell ezeket.

Bika:

Meglepően sok, egyben váratlan, de pozitív hatású esemény jellemzi ezt a hetet. Egyszerűen csak hagyd, s hogy a dolgok megtörténjenek veled. Bátran hagyd magadat sodortatni az árral, éppen abba a kikötőbe jutsz, s ahol számodra minden kedvező. Légy örömmel és elégedettséggel teli, minden apróságot értékelj sokra ezúttal! A kifejezetten komoly gondok, kényes ügyek, s nyűgös emberek most valahogy elkerülnek, meglepően kiegyensúlyozottá tudsz válni, nyugalomban harmóniában lesz részed ez pedig összességében segíti a karácsonyi és év végi előkészületeket. Ha emberi kapcsolataidon módosítanál, és vagy akár újakat alakítanál ki, az bizony jót tenne neked.

Ikrek:

Látványos fejlődési lehetőségeket kínál számodra a hét. Bár kevés időd jut lazsálásra, vagy a karácsonyi vásárokat járni ezúttal, ám hidd el, megéri ezeket a napokat munkával, tanulással tölteni. A Hold segíti a szellemi növekedést, a testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodásodat is. A hétvégén pontosan látod majd azt, milyen formában tudtad fejleszteni önmagadat, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Szerződéseket, fontos megegyezéseket, így új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket rendezhetsz le kifejezetten gyorsan, zökkenőmentesen, számodra jó eredménnyel. Ha tervben volt, akkor most elkötelezheted magad egy új munka mellett, vagy útjára indíthatod a vágyott vállalkozást.

Rák:

Az elmúlt időszakban már csupán apróbb dolgok tudtak átmenetileg lelombozni, de mindig vissza tudtál zökkenni a normális kerékvágásba is s a vidámság folyamatos társad volt a mindennapok során. Ez a hét más lesz már. Semmi s senki nem akarja majd a dolgodat megnehezíteni, minden könnyedén halad, s ha netán elakadnál egy részfeladat megoldása során, s gyorsan fogsz találni magadnak valakit, és aki ezúttal támaszoddá válik és jó tanácsokkal lát el. Lesznek olyan pillanatok, amikor lényeges döntést kell hoznod, ekkor csak egy dolgot tarts szem előtt! Nem kell gyorsan kimondanod igeneket vagy nemeket, nyugodtan aludj egyet fontos kérdések előtt. Nagy szükséged lenne arra, hogy szerdán s csütörtökön kikapcsolódj.

Oroszlán:

Hétfőn és kedden folyamatosan azt fogod érezni, és hogy semmi nem tetszik, amit rád akarnak erőltetni, főleg, hogyha az nem a te feladatod és vállalásod. Mondd ki bátran és egyenesen, ha valami nem tetszik. A nem szócskát erre találták ki ám! Ez jó lesz önbizalom erősítésnek is. Ez a helyzet többször is visszatér ezekben a napokban, ám s ha diplomatikus maradsz, akkor a végén te jössz ki jól ezekből a szituációkból. Az sem gond most, ha összefeszülsz másokkal, és de őrizd meg a hidegvéredet! A hét második felére látni fogod, hogy még ezek hasznodra lesznek. Ugyanakkor a jelentős döntéseket, szerződéskötéseket s fontos, anyagiakkal összefüggő ügyeket érdemes lenne a jövő hétre, vagy inkább a jövő év elejére halasztani.

Szűz:

Közvetlen környezeted több tagjától is komoly inspirációt kapsz ahhoz már, hogy tettvágyadat és kreatív ötleteidet ötvözd a benned feszülő, kitörni készülő felesleges energiáiddal. Ez végül kiváló eredményeket hozhat munkád, karriered vagy akár tanulmányaid terén. A siker most elérhető közelségben van, csupán meg kell ragadnod az adódó lehetőségeket már. Egy szemernyit se pihenj! Cselekedj, mert ezen a héten a Hold növekedésével napról napra együtt tudsz pulzálni is, azaz mindenféle életterületen többre és többre leszel képes. Extra tartalékaidat jó helyen tudod felhasználni most, önmagad megsegítésén túl támogass másokat is. Tele leszel ambícióval, és ha most érkezik valamilyen érdekes ajánlat, akkor azon gondolkodj el, mert óriási lehetőség rejlik benne.

Mérleg:

Nincs okod most az elkeseredésre, lelombozódásra ne adj teret annak, hogy bárki elvegye a kedvedet egy remek terv megvalósításától! Ha mégis úgy érzed, s hogy lelkileg nem vagy felkészülve a karácsony előtti hajtásra, s így például extra feladatok elvégzésére akkor jusson eszedbe hogy már máskor is képes voltál bebizonyítani rátermettségedet, és ráadásul rejtett tartalékaid most bevethetők a célok érdekében. Tény, hogy az elmúlt hetekben a cél nem mindig szentesítette az eszközt ezúttal, s de ha megpróbálsz egy kicsit kreatívabb lenni, most átformálhatod a mindennapjaidat, s ami eddig unalmas volt, azt mozgékonyabbá, interaktívabbá, érdekesebbé teheted. Tűnődj el azon most s hogy hol kezd el a változást! Ne légy kritikus önmagaddal szemben, és ne rágódj a régmúlton, törődj a jelennel és a formálható jövővel.

Skorpió:

Javuló kedélyállapotod sokakat lenyűgöz a héten. Többen a te energikusságodból fognak erőt meríteni ez pedig egy burkolt dicséret. Fontos az s hogy se a mosolyt, se az optimizmust ne hagyd otthon, igyekezz új dolgokat kitalálni, és aztán megvalósítani. Tudd, hogy csapatmunkában most kiemelkedően teljesíthetsz, érdemes másokkal összefogni! Energiatartalékaid nem apadnak, tettvágyad rendíthetetlen, és az ezekhez társuló szellemes éned bárkit meggyőz arról, s hogy remek ember vagy, aki új kihívásokra is készen áll. A téged körülvevő emberek ezekben a napokban nem tudnak neked nemet mondani. Ötleteid számukra is új perspektívákat nyithatnak meg. Most keresel állást, vagy új ügyfeleket, s netán költöznél? Meg fognak érkezni a pozitív válaszok.

Nyilas:

A bizonytalanság, s de akár a bizalmatlanság érzése is úrrá lehet rajtad a hét első napjaiban, amit eleinte magadnak sem tudsz megmagyarázni. Járj végére annak, s mivel kapcsolatban vannak komoly kételyeid. Az égiek rávilágítanak arra, hogy ez leginkább egy emberi kapcsolathoz köthető érzés. Tartasz attól, hogy talán valaki becsap vagy nem teljesen őszinte hozzád? Ez a kellemetlen érzés mélyen belemar a lelkedbe, és érintheti munkádat, emberi kapcsolataidat, anyagi ügyeidet egyaránt. Amennyiben tudatosan keresed, meg fogod találni a probléma valódi forrását, így pedig csütörtökön vagy legkésőbb pénteken orvosolni is tudod. Ha a hét második felében a semmiből hirtelen egy új álláslehetőség s vagy egy lakáscsere, költözés lehetősége merül fel, az nem véletlen. Érezni fogod, mit kell tenned.

Bak:

Emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek ezen a héten, pedig jelentősen befolyásolhatják hétköznapjaidat, eredményességedet, és sikereidet. Érdemes megfigyelned azt, ki az, aki visszafog, s ki az, aki segít, pártol, előretol, inspirál. Légy már szemfüles! Hallgass a belső hangra, jó időben mutat utat neked. Amint érzed, hogy valaki hátráltat s tán pesszimista gondolataival lehúz, azonnal távolodj el tőle, és ne adj lehetőséget arra, hogy rád ragassza sérelmeit. Legyél most tüzes, s így pedig képes arra, hogy a saját akaratod szerint dönts minden pillanatban. Baráti és rokoni kötelékeid számos kérdőjelet vetnek majd fel benned, maradj toleráns! Persze, ha úgy véled most, valaki kifejezetten zavarja a köreidet, akkor szépen, tisztességesen és barátsággal, de búcsúzz el tőle.

Vízöntő:

Ennek a hétnek az első felében annyira sok dolog fog történni veled és körülötted, s hogy alig bírod majd követni a különféle eseményeket ezúttal. Az égiek nem lesznek kíméletesek hozzád, sok terhet pakolnak a vállaidra is. Részben nem árt, ha felkészülsz arra, hogy számos, régen szőnyeg alá sepert ügy kerül ismét terítékre, és most nem futamodhatsz meg ezek elől. Emellett új kihívások érkeznek, s bár karácsony előtt már egyáltalán nem tervezted, hogy belevágsz nagyobb horderejű dolgokba s mégis el fogsz gondolkodni ezen, és rábólintasz valamire. Jó az, ha az új dolgok csábítanak, ugyanakkor ne feledkezz meg arról, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka, az anyagiak, a család és önmagad elvárásai között is. Gondold át, mely témák fontosak, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket.

Halak:

Rengeteg fölös energia lakozik benned a hét elején. A gondot az okozhatja, és ha nem tudod a megfelelő helyen, jó dolgokra hasznosítani tartalékjaidat ezúttal. Kicsit már eleged van a robotból, s eltávolodnál a tennivalóktól? Ez érthető, de idő előtt ezt nem is teheted meg, inkább cselekedj! Mivel a szíved és a fejed mást diktál, így kialakulhat benned némi feszültség, ami szerda környékén kezd el felszakadni tovatűnni. Az égi konstellációk szerdára és csütörtökre ígérnek neked egy jó lehetőséget már, amivel mindenképpen élned kellene most. Kizárólag pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat, ne bonyolódj semmilyen etikátlan helyzetbe. Alkoss valami egyedit, amitől leesik mások álla.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.