Horoszkóp

Heti horoszkópod ezt üzeni!

- Hirdetés

A mögöttünk álló hét is igen mozgalmasan telt, nem is csoda, hiszen közeleg az év vége, és az ünnepek is, amire nem elég hamar, időben felkészülni, izgalmas hét áll előttünk, s lássuk is, hogy horoszkópod erre a hétre mit ígér számodra.

Kos:

A hét első kettő napján legszívesebben kibújnál a kötelezettségek teljesítése alól. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, és így pedig akár a figyelmetlenségre, szétszórtságra is ez legfőképpen a telihold hatásának köszönhető. Ha nem tudsz eléggé koncentrálni az nem baj, de így legalább álcázd azt, hogy a gondolataid teljesen máshol járnak, s mint a tested. Egészen szerdáig nem lesz könnyű kiszakítanod magadat ebből a rózsaszín ködös állapotból, mégis megpróbálhatnál jobban odafigyelni teendőidre is. Lassan járj, s talán tovább érsz. Nem tesz jót az, ha valaki a pozitív véleményét megváltoztatja veled kapcsolatban. Szánj időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, ne zárkózz el semmi és senki elől.

Bika:

Mozgalmas lesz ez a hét, csupa izgalmas esemény követi egymást, számos jó hír érkezik. Intenzív hatások jellemzik a napokat, ha pedig a lelked az elmúlt hetekben nem volt kiegyensúlyozott s már most biztosan békére lel. Olyan érdekes és látványos változásokra van kilátás már amiket már rég megérdemeltél volna. Különösen munka, illetve tanulás terén adódnak sikereid is. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások, a Jupiter pedig gyarapítja a lehetőségeid számát most. Használd ki ezt a kedvező időszakot hogy anyagilag, erkölcsileg s érzelmileg is növekedhess, örülj mindennek, amit kapsz, annak még jobban, amit magad érsz el önerőből. Akik kitartottak eddig is melletted, azokat jutalmazd szeretettel.

Ikrek:

A hét elején érkező telihold kissé gátol és így  energiát von el tőled, ám szerdától hirtelen a legszebb arcát mutatja feléd égi kísérőnk és jó híreket hoz neked. A különféle konstellációk úgy lesznek rád jó hatással, hogy impulzívvá tesznek s kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled és cselekvésre ösztönöznek. Anyagi, szakmai és magánéleti téren is képes leszel sokat fejlődni már, viszont a szellemi horizontodat is érdemes tágítani. Új pénzforrásra lelhetsz most, amit azonnal aknázz ki. Ösztönösen érezni fogod, mikor s hol kell helyt állnod, vagy épp kicsit visszahúzódnod. Szerencsére most érzelmileg nem vagy befolyásolható, ami abszolút jót tesz a döntéseidnek. Az égiek arra sarkallnak, hogy segíts azon embertársaidon, akik bajban vannak, vagy egyszerűen csak elakadtak!

Rák:

Hétfőn és kedden szinte semmihez sem lesz kedved ezúttal, s a telihold is minden energiát elszív tőled. A rutinfeladatok untatnak, emellett most mások sem tűnnek túl aktívnak a környezetedben, ezért nem ér el hozzád semmilyen inspiráció. Bizonytalan leszel abban ezúttal, mit és hogyan kellene módosítani a siker eléréséhez. Kiegyensúlyozatlannak érezheted magadat s kérdéseket teszel fel, de a válaszok késlekednek. Igyekezz türelmes maradni csütörtökig, amikor a Jupiter hátszelet ad, ismét magadra találsz és hirtelen minden egészen könnyűvé válik. Visszatér az életkedved, gyors ütemben rendezed függő ügyeidet. Jó lesz ismét veled lenni, mert energiatartalékaiddal másokat is képes leszel feltölteni, megmosolyogtatni.

Oroszlán:

Jó ütemben haladnak most különféle ügyeid, s a régebben beragadt, megakadt témák lendületet kapnak, kreatívvá válsz ezúttal, és emellett tudatosan keresed a megoldásokat, sőt, az új kihívásokat is. Ezekben a napokban minden körülmény adott a sikerhez, ám rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy ledöntöd a saját korlátjaidat, s csodát művelsz. Ne panaszkodj, és ne aggodalmaskodj, s a múlt héthez képest sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, elmondható, hogy jól érzed magad a bőrödben végre már, ráadásul új emberi kapcsolatok kialakítására is kiválóak az esélyek. Különösen üzleti téren is jöhet valami érdekes hír, s ami alapjaiba változtathat meg mindent, úgyhogy figyelj!

Szűz:

Sokan s sokszor vélik azt, hogy jóval erősebb vagy másoknál ami részben igaz. Ám a különféle környezeti hatások, és az aktuális égi konstellációk kissé szétcincálhatnak, mert szinte minden nap akadályokat kell megmásznod, amit csak türelemmel, józan ésszel és jó logikával fogsz tudni kitaktikázni. Ha valami most nem a kedved szerint alakul, azt szóvá teszed. Mindenre reagálsz, akár annak az árán is, s hogy valakivel összeakasztod a bajuszodat. Ne tedd ezt önmagaddal, hibás képet festhet rólad ez az átmeneti hevesség. Olyan emberek bukkannak most fel ezekben a napokban, akiknek igenis lehet beleszólásuk abba, miként alakulnak a dolgaid a munkahelyeden, vagy épp az iskolában. Ennek megfelelően cselekedj.

Mérleg:

Vajon a benned bujkáló feszültségnek van tényleges oka, vagy netán csak többet aggodalmaskodsz már a kelleténél? Tartasz valamitől? Mi is indította el, és mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Ha lassan is, de szerdától keresd a csendet s a nyugalmat, csillapítsd le az elmédet, ne csapongj össze vissza! Ülj le, tűnődj el a jeleneden, aktuális lehetőségeiden. Ha mindent őszintén kicsit kívülállóként szemlélsz, akkor oda lyukadhatsz ki hogy nincs is semmi baj se. Ne gyötörd magadat, inkább azt nézd, miként tudsz tenni valami jót a környezeteddel ezúttal, kinek van szüksége ezen a héten a te támogatásodra! A múlton változtatni nem tudsz, viszont a jelent és a jövőt igenis kedved szerint formálhatod!

Skorpió:

A hét elején nehezen indulnak a dolgok, a telihold nem táplál, inkább lefáraszt még. Valahogy nem jön az ihlet, senki és semmi nem inspirál, jössz-mész, de összességében kevesebb dolgot végzel el, mint máskor. Az új célok kitűzése elmarad ezúttal, és leginkább azért, s mert környezetedből többen is rád tukmálják a problémájukat, és tőled várnak iránymutatást most. Szerencsére szerdától hirtelen fordul a kocka, javul a hangulatod, megjelenik az alagút végén a fény, és nem fog gátolni semmi a kiteljesedésben. Az égiek a hét második felében extra energiákkal ruháznak fel, s most ez a helyzet lendít rajtad egy nagyot, így végre kellemes és pozitív hatásokkal teli időszakot élsz meg, nyugalom jellemzi a mindennapokat, izgalmaktól mentes lesz a hétvége is.

Nyilas:

A hét első felére eső telihold nem lesz kíméletes hozzád, erőteljes hatását úgy fogod érezni, hogy hátráltat a munkában, sajnos megnehezíti a kommunikációt, s akadályokat gördít eléd anyagiak terén is. Váratlan kiadásod adódhat, s így könnyen megeshet, hogy olyan feladatok elvégzése is rád marad, amikhez semmi kedved. A különféle élethelyzetek nem megnehezíteni akarják az életedet, csupán éppen arra hívják fel a figyelmedet, s hogy keress új praktikákat céljaid eléréséhez, ne ragadj le a megszokott részleteknél. Lásd azt, hogy körülötted minden hogyan módosul, hát alkalmazkodj te is a változásokhoz. Eleinte ellenállsz a változásoknak, de szerdán már elengeded a görcsösséget, az azt követő napokban pedig remekelsz.

Bak:

Az égi hatások hétfőn és kedden leterhelnek, ám szerdától megkímélnek a kellemetlenségektől, így pedig panaszra nem lehet okod! Olyannyira nem, hogy inkább próbáld meglovagolni az aktuális lehetőségeket, ugorj bele az ismeretlenbe s mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen. Merd beleölni az időt és az energiát egy-egy új feladatba, és így később ezt nem fogod megbánni. Az egyetlen baki, amit ezen a héten elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magadat. Mutasd meg a tartalékaidat, járj be ismeretlen utakat. Dolgos hétköznapok várnak rád, s mód lesz arra, s hogy egy régi álmodat megvalósíthasd. Itt az idő arra, hogy ne csak gondolatban rakd össze a vágyott dolog részleteit, hanem cselekedj is.

Vízöntő:

A heti égi konstellációk egyértelműen egy fura kettősséget hoznak életedbe már. A hét eleji telihold miatt tudatos éneddel azt fogod érezni, s hogy bizony lassítani kellene a tempón. Ám a belső a hevesebbik éned szerdától nem hagyja magát, kicsit bolondabbá és szentimentálisabbá tesz, végül rávesz arra, hogy menj szembe a szabályokkal, lépd át most a határokat, s vállald fel, hogy más vagy, mint azt gondolják rólad az emberek. Igen, ezt kell tenned, különben ismét hosszú időre bebetonozhatod magad egy olyan helyzetbe, ami nem feltétlenül kedvező számodra. Menj szembe a többiek akaratával, és dönts bátran úgy, és hogy a változás mellett teszed le a voksodat. Csütörtöktől érdekes és új emberi kapcsolatok kialakulására adódik alkalmad.

Halak:

Ötleteiddel ezekben a napokban azokat az embereket is elkápráztatod, akik eddig ellened voltak, és vagy épp figyelmen kívül hagytak téged. Valami olyat tudsz adni az embereknek, ami elfogadhatóvá tesz téged mindenki szemében. Sziporkázni fogsz, aktuális terveidet könnyedén véghezviszed, s még támogatókat is szerzel, akik valamilyen formában segíthetik fejlődésedet ezúttal. Szakmai téren nagyot léphetsz előre a ranglétrán, ráadásul megnő az esélye annak, hogy környezeted elismerje, a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Ettől a felismeréstől lelked egy csapásra megnyugszik, s az elmúlt heteket jellemző feszültség gyorsan feloldódik. Figyelj oda arra, hogy karriered mellett ne hanyagold el szeretteidet sem.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.