Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A május eddigi része is minden szempontból izgalmasan telt, s azonban a java még hátra van, és igazán izgalmas, és egyben mozgalmas hét áll előttünk, meglepetésekben sem lesz hiány, s lássuk, horoszkópod mit ígér erre a hétre.

Kos:

Erős támogatást kapsz az égiektől is, a kedélyállapotod már hétfőn sokat javul, s ez keddtől csak tovább fokozódik. Úgy alakulnak a dolgok, hogy bárhová mész, bármit is tégy, mindenki támogat. Valaki ad egy jó ötletet, más útba igazít, de legalábbis senki nem fog hátráltatni épp gátolni. Fantáziád máskor is képes szárnyakra kapni, ám most, olyan dolgok pattannak ki a fejedből, melyek ideálisak, aktuálisak és gyorsan megvalósíthatók. Legyen szó akár üzleti, akár magánélethez kötődő ügyről hidd el, most minden adott a sikerhez. Tele leszel önbizalommal, és pontosan tudod, mit szeretnél elérni. Optimizmusod töretlen, bár arra oda kell figyelned, s hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt anyagi oldalról meg ne vizsgáltad volna.

Bika:

Remek energiákkal vagy tele, s melyek értelemszerűen nagyszerű ötletekkel járnak együtt. Kreativitásod szárnyal, és így olyan embereket fogsz tudni magad mellé állítani, akik jelentős támogatást nyújthatnak ahhoz, hogy ne csak halvány, hanem kiemelkedő sikereket érj el leginkább szakmai vagy épp tanulmányi téren. A meggyőzés képessége a birtokodban van, vesd be bátran ezt céljaid elérése érdekében meglehet, hogy párszor lyukat kell majd beszélned egyesek hasába, s ugyanakkor bárkit ráveszel arra, hogy melléd álljon vagy legalább egy bölcs gondolatot osszon meg veled. Üzleti, és anyagi téren most nem vehemens és vad leszel, hanem kifinomult lépésekkel haladsz előre.

Ikrek:

A Nap ezen a héten a te jegyedbe lép már, így nagyon erőteljes hatással lesz rád. Inspirál, de nem csupán kicsikét! Szinte folyamatosan az az érzés lehet úrrá rajtad, hogy hátulról egy kéz folyamatosan tol előre, s nógat, bökdös, s új irányokba terel. Nincs mitől félned, a bonyodalmak elkerülnek, olyannyira, hogy nem csak a saját ügyeiddel haladsz jó tempóban, hanem ezúttal még környezeted több tagjának is besegítesz. Összességében harmonikus napok követik egymást, ezúttal a tettek mellett jut elég idő a gondolkodásra, fantáziálásra, és jövőd tervezésére is. Ha van kedved, esténként keress lazító programokat, találkozz rég nem látott barátokkal.

Rák:

Az égiek minden múlt heti nyűgért, és kudarcért vagy némi rossz érzésért kárpótolni fognak a napokban. Most nem létezik lehetetlen. Nincs semmi baj, nincs gond sem, nincs olyasmi, ami a negatív kategóriába lenne sorolható. Bármi történjék ezen a héten, az a te javadat szolgálja, segíti a fejlődésedet vagy akár az anyagi gyarapodást. Fogadj be minden újdonságot, tanulj, tapasztalj, légy támasza másoknak, és figyeld meg azt, hogy mennyi viszonzást kapsz cserébe. A bolygók igen erőteljes hatással lesznek rád, jó irányba terelik a szakmai, anyagi és magánéleti dolgaidat egyaránt ha tanulsz, és netán vizsgázol, elégedett leszel majd ez eredményeiddel. A hétvége már nyugalmasabb pillanatokat ígér, megpihensz és tervezed a jövőt.

Oroszlán:

A Vénusz jótékony hatása egész héten erős és hasznos hátszelet ad akár ahhoz, hogy érzelmi életed stabil talajon álljon, döntéseid megingathatatlanok legyenek, sőt, a régóta kérdéses dolgokat is rendezni tudod. Keresd fel azokat most, akikkel mostanában összerúgtad a port, mert a kibékülés könnyen megy most a napokban. Amennyiben van párkapcsolatod, mélyülj el benne, és szeresd a másikat feltételek nélkül! Ne legyenek elvárásaid, hisz azok nélkül is most sokat tud adni neked. Mutasd ki érzelmeidet azok felé, akik fontosak neked, vagy akikre eddig is bármikor számíthattál. Ne hagyj senkit cserben, ha bajban van, és a segítségedet kéri! Ha bármilyen ellenállásba ütközöl, fújj visszavonulót, ne erőltesd szeretetedet senkire.

Szűz:

Számos esemény másképp alakult múlt héten, ahogy remélted? Ne aggódj, ugyanis néha azért sikerülnek félre a dolgok, és helyzetek, illetve akadnak meg a fogaskerekek, hogy egy kis idő elteltével végül minden jobb irányba sodródjon, pozitívabb eredményt érj el. Ez most több témával összefüggésben is így alakul. Bár hétfőn s kedden átmenetileg bonyodalmak okozhatnak fejtörést, ám ezek szerdára tovatűnnek. A hét elején alkalmanként ott is problémát keresel akár, ahol valójában nincs is, ám szerdától fordul a kocka, s munkáddal, karriereddel és érzelmi életeddel is elégedett leszel. Sokszor úgy vélheted, jóval többre vagy hivatott, de várd ki a sorodat, és mert ami késik, nem múlik! Ötleteidet hamarosan megvalósíthatod, de semmit ne siess el.

Mérleg:

Az égi konstellációk ezen a héten leginkább akár abban segítenek, hogy békés körülményeket teremtenek körülötted, s a kellemetlen vagy negatív események elkerülnek, így pedig lelki törésekre, bonyodalmakra nem kell számítanod. Ez egy olyan időszak, amikor teljes mértékben a kezeidben tarthatod ezúttal életed irányítását, így, ha nyugalmat akarsz, akkor semmit ne erőltess! Ha szeretnél aktív lenni, akkor menj és bátran dönts le néhány gátat, senki sem fog ebben akadályozni ettől függetlenül tedd ezt akár úgy, hogy a békét ne kockáztasd. Kellemes napok követik egymást, így munkád terén egy rég áhított eredmény végre kézzel fogható formában kerül közel hozzád.

Skorpió:

Hétfőn még lazíthatsz kicsit, hát gondold át aktuális tennivalóidat, és így keddtől aktívvá válhatsz. Emelt tempóban kezdesz végére járni függő ügyeidnek, sorban, megállás nélkül oldod meg a napi feladatokat, s bátran igent mondasz az új kihívásokra. Keresed a módját annak, hogy érdekes tapasztalatokra is tegyél szert. Néha azt érzed, talán valami beléd bújt, s ami erőteljesen inspirál lehet, hát örülj ennek! Ezekben a napokban bátran vágj bele bármibe, az elhamarkodottság sokkalta inkább spontaneitás, és végül pedig jó döntés! Minden könnyedén működik, a dolgok haladnak előre most még a kommunikációd kifinomultan működik, fél szavakból is megérteted magad mindenkivel. Ez a hét erről szól, számos pozitív eredményt érsz el.

Nyilas:

Az élet napos oldalán is süttetheted magadat egész héten, s bár a közelmúltban is volt ebben az örömben részed, de ezekben a napokban folyamatosan sütkérezhetsz a dicsfényben, pozitív élmények érnek. Olyan lehetőségek keresztezik utadat, amiket kiérdemeltél eddigi állhatatos munkáddal. Különösen pénzügyek téren jött el az idő a látványos változásra, hát ragadd meg a gyeplőt, s most bármi adódjék, azt vállald el, bátran lépj ismeretlen útra csakis gyarapodással szállhatsz ki mindenből. Kiválóak az esélyeid arra, hogy gyors s meglepően egyszerű megoldást találj aktuális gondjaidra. Mindenképp szükség lesz idő és energia befektetésre, de komolyabb erőfeszítés nélkül jutsz el a célig.

Bak:

Vágyak és álmok sokasága vár arra, hogy elővedd őket a sutból, és ahová régen bedobtad mindet! Régóta dédelgetted ezeket? Sőt, s már-már le is mondtál arról, hogy valaha elkezded és be is fejezed bármelyiket is? Akkor most döntsd le a saját határaidat, és ha kell, lépj át bizonyos szabályokat is, nem szabad, hogy a mások által is felállított korlátok és elvárások akadályozzanak a célod elérésében. Eszedbe se jusson fejet hajtani mások akarata előtt. Ezen a héten ne tedd meg! Nagy segítségedre lesz most ebben Jupiter, mely folyamatosan hátszelet biztosít a sikerhez. Bátorságból sem lesz hiány most, másokat is inspirálhatsz. Az elmúlt hetekben sok felesleges feszültséggel kellett szembenézned, most az égiek mindenért kárpótolnak.

Vízöntő:

Meglepően érzékenyebb és bátortalanabb leszel a megszokottnál a hét első felében. Pedig egy Vízöntőtől éppen rámenősséget s céltudatosságot vár környezete, ám valamiért ez most nem megy. Talán azért nem megy, mert gondolataidba mélyedsz, s legbelülről folyamatosan azt az üzenetet kapod, hogy változtatnod kell sürgősen, gyökeresen mindennapjaid menetén. Ám intuíciód nem csap be, hát te se csapd be magad! Pontosan tudod azt, hogy mik életed kritikus pontjai, nagyon is jól ismered a korlátjaidat, melyeket ideje ledönteni. Megszokott, és sokszor gyakorlatiasnak tűnő gondolkodásmód alól szabadítsd fel magadat, és bátran fantáziálj! Végül az álmok egyre konkrétabb tervekké formálódnak, így te egy olyan lépést teszel, ami még téged is meglep.

Halak:

Ha az időjárás bármilyen okból nem lenne kegyes hozzád, majd a kollégáid vagy az iskolatársaid emelnek a kedélyállapotodon. Egy közös feladat megoldására invitálnak, s bár eleinte azt gondolod, csupán egy jó ötletet várnak tőled, az idő múlásával kiderül, hogy ezúttal te lehetsz a projekt egyik fő pillére. Nélküled egyszerűen nem fognak gördülékenyen haladni a dolgok, s pedig hosszú távon hozhat stabilitást szakmai életedbe. S ha ez esetleg még nem lenne elég ok az örömre, hasonló helyzet vár rád magánéletedben is. A bolygók fontos szerepet szánnak neked családi ügyek rendezésében, és egy közös terv megvalósításában. Hallgasd meg szeretteid javaslatait, és bólogass, mert te is jól jársz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.