Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Bizony, elérkezett a nyár, hiszen június első hetébe léptünk, már a május is igazán mozgalmasra sikerült, sok meglepetést tartogatott, de a  június még eseménydúsabbnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér az előttünk álló hétre?

Kos:

Váratlanul megérint a változás szele ezúttal. Alapvetően jól teltek az elmúlt hetek ám a hétfői újhold nagy lendületet ad a fejlődéshez. Nincs menekvés, nincs struccpolitika, csak okos döntések léteznek merj nagy lépést tenni a saját érdekedben. Komoly, sorsdöntő napoknak nézel elébe most,  már jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét, amit a pénteki nap koronáz majd meg. Ez a nap hoz ezúttal neked teljes elégedettséget. Munkád, karriered, akár egészséged, emellett emberi kapcsolataid is megújuló szakaszba lépnek. Szakmai vagy tanulmányi kihívások elé állít a sors, s akár megeshet, nem tudod, miként oldj meg bizonyos feladatokat, s ez átmenetileg aggodalommal tölthet el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás, egy jó tippel, egy kreatív gondolattal.

Bika:

Ne morogj, ne mérgelődj! Ezzel feleslegesen pazarolod az energiádat, és teljesen mellékes az, hogy van-e valós okod a duzzogásra. A Mars többször is borsot tör az orrod alá ezekbe a napokban, ám azért ez sem tart a végtelenségig. Az égi hatások változnak, ez a rövid, kellemetlen periódus is elmúlik szerdára, s amit addig nem tudsz megoldani a hét második felébe sikerül. Átmeneti nehézségeidet azzal oldhatod inkább, hogy türelmes leszel önmagaddal és környezeteddel, s a vitákat pedig már elkerülöd. Ha elégedetlen vagy a helyzeteddel, akkor változtass! Bikaként most meglepően sok lesz benned a tűz, s tele leszel energiával, ki állíthatna meg téged, ha kitűzöl magad elé egy új célt?

Ikrek:

Kifejezetten jól alakulnak a következő napok, még szerencsésnek érezheted magadat, a bajok elkerülnek, sokan figyelnek a tanácsaidra, és az induló vitákat ezúttal pedig csírájukban elfojtod. Minden megy, mint a karikacsapás. Ha szükséged van iránymutatásra, bárkihez is fordulhatsz kérdéseiddel, most senki nem fog nemet mondani. Szeretteid mellett a Jupiter is hátszelet ad ahhoz, s hogy jóval könnyebben érhesd el fontos céljaidat, legyen szó pénzről, és munkáról vagy épp érzelmekről. Ha valakivel összerúgtad a port a közelmúltban, arra is gyógyírt találsz ezúttal. Élettel teliséged más emberekre is jó hatás lesz, sokat fogsz kommunikálni, valamint sok új információt s tudást gyűjthetsz be, melyeknek jó hasznát veheted céljaid megvalósításában. Légy bátor!

Rák:

Az elmúlt időszakban a tanulás vagy a szakmai jellegű kérdések alaposan elvonták a figyelmedet emberi kapcsolataidról, családodról, barátaidról, s ezen júniusban sürgősen változtatnod kell. Amennyiben van társkapcsolatod, azt is fel kellene frissítened, vess be új praktikákat, ám, ha még keresed a másik feledet, akkor új szerelem szökkenhet szárba 8-a és 19-e között nagy eséllyel! Kiváló alkalom a nyárkezdet arra, s hogy sok időt tölts szeretteiddel akár, s átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat. Kimondottan gondtalan időszaknak nézel elébe. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki visszatartson abban, hogy változtass unalmas mindennapjaidon.

Oroszlán:

Az elmúlt hetekben sok különféle hatás ért, s bizony akadt ezek között érzelmi válság is. Ám most jó hírt közlünk veled, jelentős változás köszönt be életedbe, sok segítséget kapsz más emberektől, több esetben úgy, s hogy azt nem is kéred. Meglátod az alagút végén a fényt, ez erőt ad, s hitet ahhoz, hogy hamarosan ismét feljutsz a csúcsra, ezúttal akár több életterületen is. Tisztán látsz mindent, s még azokat a dolgokat is, melyeket eddig valaki szándékosan elrejtett előled. Rádöbbensz hogy bizonyos szálakat mi vagy épp ki mozgatott eddig, így pedig végre eldöntheted, hogy továbbra is részt veszel-e egy feladatban, tagja leszel-e egy társaságnak vagy inkább kiszállsz, s önállóan mész tovább. Sikerlehetőségekkel teli hét vár rád.

Szűz:

Pozitív energiák nagy lendület segítik utadat egész héten, folyamatosan áramlanak feléd jó információk. Ezek összessége sokat javít a kedélyállapotodon, a mosoly rendszeres vendég lesz az arcodon, és bátrabb leszel, mint bármikor valaha. Nap mint nap új feladatokat vállalsz, mindezt örömmel teszed, tudva, sok tapasztalatra tehetsz szert. Sok inspiráció érkezik most az égiektől. Anyagi terén váratlan eredményeket érhetsz el. Amennyiben van valamilyen régebb óta húzódó gondod, s arra most biztosan találsz élhető és hasznos megoldást. Vállalkozások indítására, befektetések elkezdésére is jó időszak ez. Emellett számos új kapcsolatot építhetsz, merj ismerkedni.

Mérleg:

Amennyiben a hét elején úgy érzed, hogy láthatatlan akadályok nehezítik is életedet, az a Szaturnusznak köszönhető, ám egy Mérleg igenis képes arra, hogy szembemenjen az égi erőkkel, szabadon érvényesítse az akaratát, most bizony különösebb időhúzás s vacillálás nélkül. Tedd is ezt meg, ne hagyd, hogy néhány negatív impulzus romba döntse terveid megvalósítását. Kiváló orvosság átmeneti gondjaidra a mosoly, a móka és a kedvesség. Csütörtökre minden nehézség tovaszáll s már a növő hold is nagy segítségedre lesz. Legyen bátorságod előrukkolni egy olyan ötlettel, mely meglepő és formabontó is egyben! Kreatív leszel, ezt pedig mások is észreveszik. Hagyd, hogy az égiek jót tegyenek veled.

Skorpió:

Ugye nem hagyod, hogy elszaladjanak melletted a jó lehetőségek? Sok különféle dolog keresztezi ezekben a napokban az utadat, figyelj, mert remek mód kínálkozik a fejlődésre, gyarapodásra. A saját sorsodat te irányítod, s ugyanakkor időszerű lenne változtatni néhány régi szokáson, s a vacillálás helyett beleugrani az ismeretlenbe. Vállalj kockázatot lehetőleg jó nagyot! Csinálj valami formabontó dolgot, rengesd meg a világot! Ha az év eddigi szakaszában nem használtad ki a bolygók segítő hatásait, akkor itt az idő, hogy a mostani szuper, intenzív, és egyben pozitív támogatást a magad hasznára fordítsd. Új vállalkozás például indítására, mellékállás vállalására is alkalmas időszak.

Nyilas:

Szárnyakat szeretnél ereszteni? Kipróbálnád akár, milyen az, ha magasra emelkedsz és közben mindenki téged irigyel? Nos, ezekben a napokban minden adva van a sikerhez s a csodához, de természetesen még neked is meg kell magadat erőltetned a látványos eredményekért. Mit lépsz, s hogyan fordítod javadra az égi energiákat? Egy percet sem lazsálhatsz, s ez különösen a hétfői és a csütörtöki napokra igaz. Keress új barátot, támogatót magad mellé! Merj kérdezni, ne félj a kudarctól, mert az is egy tapasztalás. Akad majd olyan ember a környezetedben, aki erkölcsileg, anyagilag vagy épp jó tippel könnyíti meg előrejutásodat. Kreativitásod soha nem látott magasságokig repíthet.

Bak:

Hullámzó hét ez a mostani, a legelején újholdat köszöntünk, s úgy tűnhet, nehezen fog beindulni az élet, mintha nem lenne benned elég lendület most. Egyik nap fenn, a másikon meg lenn mintha folyamatosan akadályok nehezítenék napjaidat. Ám ezek egy része azért kerül utadba, s hogy valamilyen hibás lépéstől megvédjenek téged, egy másik részük pedig azért, hogy épp új tapasztalatokat szerezhess, melyek később igen komoly hasznot hoznak neked. Az elmúlt hetekben megakadtak szakmai anyagi ügyeid, ugyanakkor most fordulat következik már. Ötleteidet, kezdeményezéseidet ötvözd szorgalommal, mihamarabbi siker érdekében. Talán környezetedben nem mindenki tekint már jó szemmel a látványos változásokra, s de te ne foglalkozz ezzel, menj tovább az úton.

Vízöntő:

Vissza kell venned a tempóból egy nap neked is csak 24 órából áll! Ne feledd, nem vagy örökmozgó, néha meg kell pihenni! Az extra feladatok felvállalása helyett szelektálj, arra fókuszálj, ami tényleg fontos. Ha szemet hunysz most ezen figyelmeztetés felett, akkor ne is csodálkozz azon, hogy nemcsak energiád már, hanem támogatóid száma is megcsappanhat. Ezekben a napokban különféle problémáid, így tennivalóid megoldására leginkább a tudatos visszavonulás lehet jó válasz. Az egyedüllét is elindítja a gondolataidat, szabadon szárnyalhat ismét a fantáziád, s ha néhány órát csendben töltesz olyan helyen, ahol senki nem zavarhatja meg az idillt, akkor komoly döntéseket tudsz hozni.

Halak:

Nem téblábolhatsz, nem vacillálhatsz, nem húzhatod az időt tovább! Fontos lépéseket kell tenned a saját érdekedben. A sors rá fog kényszeríteni a gyors döntéshozatalra, és főleg olyan ügyekben, amelyek régóta megakadtak és épp ezek gátolnak a fejlődésben, új feladatok elvállalásában. Bármilyen válaszút kerüljön eléd, dönts az első megérzésed alapján. Légy spontán, ezt később sem fogod megbánni! Ne kérj másoktól tanácsot, ne hagyd most magad befolyásolni. Lehet, hogy fájdalmas döntésre is rá kell szánnod magadat, ugyanakkor ez most a megújulás hete is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy bármi mellett dönts, az a későbbiekben a te javadat fogja szolgálni. Bátran vágj az ismeretlenbe.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.