Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igaz még tart az ünnepi hétvége, de hétfő van, új hétbe vágunk, a mögöttünk álló hét sem volt unalmas, s eseménymentes, de az előttünk álló hét még pörgősebbnek ígérkezik, sok kihívással, lássuk, horoszkópod mit ígér erre a hétre?

Kos:

Biztos vagy abban, hogy érdemes kapkodnod? Miért vagy ennyire feszült? Ki sürget? Gondold át ezeket a kérdéseket, aztán adj magadnak hétfőn egy kis időt, hogy függő ügyeidet átgondold. Így végül kiderülhet, hogy nincs is különösebb gond! Ne aggodalmaskodj, és inkább békélj meg azzal, hogy most nem mennek problémamentesen a dolgok, néha elakadsz, ami épp arra jó, hogy elgondolkodj, valóban a megfelelő célt tűzted ki magad elé. Ne tűnődj olyan dolgokon sem, amelyek távoli jövővel kapcsolatosak, arra fókuszálj, ami itt, most fontos. Találd meg a szépet és a csodát ezen a héten. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, különösen azért, mert szerdától a Jupiter nagy segítségedre lesz.

Bika:

Nehézkes, leterhelő, s alkalmanként érthetetlen pillanatokat rejt ez a hét, szerdáig sokszor csaponghatsz, ingadozhat most a hangulatod, amit azért fogsz nehezen viselni, mert ez nem jellemző rád. Egyik órában örömteli vidámság, aztán meg már stressz és feszültség fogják váltani egymást. Amennyiben van rá mód, bátran vonulj vissza néhány napra, vegyél ki szabadságot már, tedd félre sürgős tennivalóidat s pihend ki magadat! Lásd be, nagyon tüsténkedtél az év eddigi hónapjaiban, a mérleg nyelve nincs kiegyensúlyozva, pedig kellene! Ha lehetetlenségnek tűnik kiugrani a mókuskerékből, s akkor szánj időt esténként egy kis meditációra, relaxálásra.

Ikrek:

Erőben és energiában bővelkedsz, amit érdemes a magad javára felhasználnod. Olyannyira igaz ez, hogy hagyd magadat sodortatni az árral, mert sok helyre eljuthatsz, rengeteg izgalmas emberrel találkozhatsz, akik mind örömmel osztanak meg veled hasznos információkat vagy, amennyiben kérdezel, válaszolnak. Alkalmanként szinte zavarni fog, hogy kényszered lesz a cselekvésre, vagy éppen ügyintézésre, telefonok lebonyolítására, levelek megválaszolására. Vállalkozóként most egy új ügyfél meghódítását is kitűzheted aktuális célként. Szerencsére a magánéletedben is aktív leszel, felturbózhatod a kapcsolatodat, ha nincs, akkor behálózhatod a kiszemelt személyt.

Rák:

Lelked, szellemed, s egyúttal fizikai tested jelentős megterhelésnek lesz kitéve egész héten. Ebben a nagy sodrásában megtörténhet, hogy hibákat vétesz, ami kesergésre adhat okot. Nehezen vagy egyáltalán nem leled a helyedet, és alig akad olyasmi, ami vonz és kedvet csinál neked a cselekvéshez. A Mars okozza ezt a nehéz helyzetet, az égiek erős nyomást gyakorolnak rád, folyamatosan azt érezheted, hogy környezeted nem értékel téged megfelelően, még akkor se, amikor már bizony mindent sőt még annál is többet teszel azért hogy a kedvükben járj s alkalmazkodj különféle igényeikhez. Rendszeresen kapsz arra utaló jeleket, hogy csak akkor érheted el céljaidat, ha tőled nem megszokott eszközökkel próbálsz érvényesülni.

Oroszlán:

Hétfőn s akár kedden is kapkodhatod a fejedet, megeshet, hogy egyenesen a bolondok házába csöppensz, ahol sokan még azt sem tudják, hogy merre menjenek, mit tegyenek és jó pár ember tőled vár megoldást, útmutatást. Olyan emberekkel hoz össze a sors is, akik mást mondanak, mint amit tesznek, s nem találod velük a közös hangot legszívesebben már hátat fordítanál nekik gyorsan. Nehézkes, kisebb problémákkal traktálnak, s ha hagyod magadat sodortatni az árral, akkor letörhetik az optimizmusodat. Minden, s ami ezen a héten történik, az fokozott súllyal nehezedik most rád, s feszültté válhatsz. Két dolgot kell tenned! Először is légy türelmes szerdáig, amikor ezúttal sokat javulnak a körülmények. Pénteken szabadulj ki a mókuskerékből!

Szűz:

Ezekben a napokban sokszor megesik, hogy mást kell éppen tenned mint amit a szíved diktál. Feltétlenül mérlegelj, mert a józan ész elvisz a célig, s az érzelmek viszont ezúttal bajba sodorhatnak. Vannak tervek, elképzelések, s ám, ezek egy részét teljesen átszabják a pillanatnyi körülmények. A mindennapi feladatok mellett fókuszba kerül az, s hogy támogass más embereket mindegy milyen formában és intenzitással. Ez ne essen nehezedre! Tartsd szem előtt is, hogy néha fordul a kocka, s amikor neked lesz szükséged egy jó szóra, épp ezen emberek közül lesz majd valaki a támaszod. Megérzéseid, meglátásaid remek segítségére lesznek a környezetedben élők, vagy épp dolgozók számára.

Mérleg:

Ezen a héten sok égi hatás ad neked inspirációt, erős hátszéllel segítik céljaid elérését, így pedig a sikerek sem maradnak el. Tartsd szem előtt azt, hogy épp olyan látványos eredményeket érsz el, amennyi időt és energiát beleteszel a tennivalók elvégzésébe. Mindent egybevetve eredményes hét előtt állsz, bár akadhat néhány kisebb buktató is, de ezeken is bizony gyorsan átlendülsz. Érdemes kihasználnod azt, hogy óriási erőfeszítésekre vagy képes ezúttal karrieredért s egzisztenciádért. Mindegy, hogy ezek stabilok vagy sem, ugyanakkor módosítani, fejleszteni, erősíteni mindig lehet mindkettőt! Sok felesleges energia bújik meg benned, hát használd!

Skorpió:

Mintha az elmúlt időszak nyugalma a múlt hét második felében megingott volna, ami miatt talán ennek a hétnek az elején ezúttal még nehézkesen kommunikálsz környezeteddel. Sebaj, de túléled ezt a néhány stresszesebb napot, a Mars kellemetlen hatása tovatűnik, később pedig a Vénusz hoz békét a lelkednek. A hét második felében minden sokkal gördülékenyebben halad. Kisebb-nagyobb viták bonyolítják ugyan a hétköznapokat, s ezeknek mind lesz tanulsága, lehet belőle okulni a feleknek. Csütörtökön vagy pénteken egy érdekes ajánlattal kereshet meg szakmai vagy tanulmányi témával valaki, amit ne is vegyél félvállról, legalább hallgasd meg az illetőt!

Nyilas:

Nagyon energikus vagy, ráadásul az aktuális égi konstellációk erővel, kreativitással ruháznak fel, így akár tanulmányi, s akár üzleti és munkakapcsolatok terén jelentős eredmények elérésére van mód. Ne húzd az időt, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az üzeneteidre is gyorsan reagálj. Amennyiben új állást ajánlanak számodra épp most, úgy fontold meg és bátran fogadd is el, nem fogod megbánni azt, ha bátor leszel. Ez a hét sorsfordító lehet most a legtöbb Nyilas szülött számára. A hirtelen jött lehetőségek elkápráztatnak, bár biztos, hogy minden jól alakul, azért szükség lesz józanságodra, alapos átgondolásra. Ha kell, kérj külső segítséget.

Bak:

Sikerekre és elismerésekre vágyakozol? Akkor ezen a héten jöhet pozitív fordulat már ezzel kapcsolatban. Azon dolgozol, hogy jó benyomást tehess környezetedre, és legfőképpen azokra, akiket most van módod megismerni? Ahhoz, hogy ez az elképzelésed valóra válhasson, régóta halogatott dolgaidat kell először is rendezned. Ne feledd azt, hogy minél több a függőben lévő ügy, annál nehezebben nyílnak meg előtted új kapuk. Minél több dolgot zárj le, s automatikusan jönnek új és felfedezni való utak is. Új ismeretségekre, érdekes találkozásokra kerülhet ezúttal sor, melyek közül néhány akár életre szóló barátságot, és komoly munkakapcsolatot is kínálhat számodra. Ne utasítsd el senki közeledését.

Vízöntő:

Változtatnál a hétköznapok ritmusán? Van, ami túl monoton, akár más dolgok meg leterhelnek? Vonz az újdonság varázsa? Felfedeznél új dolgokat, helyeket? Ha már törted ilyesmin mostanság a fejedet, akkor bátran hozakodj elő titkos terveiddel. Az álmodozás jó dolog ám, viszont nem visz előrébb, annál inkább rabolja az idődet. Ha képes vagy pontosan megfogalmazni, mire is vágysz, hová akarsz eljutni, s mit vagy hajlandó ezért megtenni, akkor munkád, karriered és akár tanulmányaid területén is pozitív változásokat idézhetnél elő látványosan s gyorsan is egyúttal. Ez a hét és a jövő hét is kifejezetten alkalmas új ötleteid megvalósítására. Ne riadj meg pár akadály felbukkanásától!

Halak:

Embert próbáló, leterhelő napok követik egymást, úgy érezheted magadat, mintha hullámvasúton ülnél hol lent, és hol fent lennél. Tarts ki, mert bár a jelentős sikerek, átütő eredmények most elkerülik a házad táját, ám mindent egybevetve azért jó dolgok történnek veled s körülötted. Olyan híreket kapsz, amelyek segítenek abban, hogy jobban átlásd jelenlegi helyzetedet. Meg kell értened, hogy bizonyos dolgokon túl kell lépni, s ha ez sikerül most, utána a sikert is könnyebben magadhoz vonzod. Többször ellentétes erők dolgoznak benned, s gyakorta gyötör a bizonytalanság. Szeretnél gyorsabban haladni céljaid felé, ám egy láthatatlan erő visszatart, ám ez csupán annak az üzenete, hogy ne rohanj fejjel a falnak!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jele kattintva.