Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Már javában a márciust tapossuk, lassan, de biztosan a tavaszba lépünk, a természet újjáéled, változatos, mozgalmas, és minden szempontból eseménydús hét áll most előttünk, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a hétre?

Kos:

Kiegyensúlyozott napok követik egymást, és elkerülnek a gondok, s az esetleges vitákat is egész jól fogod tudni kezelni. Szinte minden nap hoz neked egy érdekes, izgalmas hírt, valamilyen különleges fordulatot, bár azt észre fogod venni, hogy ezek mind csak valamiféle előszelei egy nagyobb történésnek, és ez pedig már csak a jövő héten tárul fel előtted. Magánéleti téren bizony helyre tudsz hozni valamit, ami mindenki kedvére lesz, talán te leszel a békebíró mások vitájában, s ezzel szerzel magadnak elismerést. Ha szerdán vagy csütörtökön valaki nagy szívességet kér tőled, ne mondj nemet, s ugyanakkor a kölcsönadással bánj csínján. Inkább okos tanácsokat osztogass, mint a spórolt pénzedet.

Bika:

A most induló hét sok egymást követő váratlan történést ígér, ezek többsége alaposan meglep, hisz nem számítottál ilyen lehetőségekre, új kapuk megnyílására, netán izgalmas érdekfeszítő emberi kapcsolatok kialakulására. Számos tennivalónak kell a végére járnod, de extra energiatartalékjaidból is folyamatosan tudsz töltekezni, a stressz elkerül, sőt, inkább a rohanás ellenére is körbevesz valamiféle békés nyugalom. Ez elsősorban a Vénusz és a Merkúr jótékony hatásainak köszönhető, töltsön el örömmel az, hogy most a munkahelyeden és otthon is minden zökkenőmentesen halad a maga útján. Jól teszed ezúttal, ha figyelsz másokra, mert jó tanácsokkal láthatnak el.

Ikrek:

Emberi kapcsolataid középpontba kerülnek ezúttal, majdhogynem kényszert fogsz arra érezni már, hogy valamelyiket elkezd ápolgatni, a másikat jelentősen feljavítsd, vagy akár egyet meg is szakíts már szükség esetén. S ha elégedetlen vagy, netán hiányérzeted van, akár jelentősen befolyásolhatja mindennapjaidat, érzelmeidet, másokhoz való viszonyulásodat, ugyanakkor jó hír, hogy a Vénusz most segít neked a függő ügyek, megbeszélnivalók rendezésben. Baráti, családi kapcsolataid lényeges pillérei életednek, erre most rá is ébredsz. A munka, és a napi rutin könnyedén megy, sőt, az sem zavar majd, ha a nyakadba aggatnak egy olyan tennivalót, amihez nem is igazán értesz. Örömmel vállalod el.

Rák:

Nem találsz válaszokat bizonyos kérdésekre egy ideje, így nem csoda, a hét elején még a bizonytalanság és a kétség érzése uralkodhat lelkeden, s ez pedig érintheti munkádat, valamint emberi kapcsolataidat is, pénzügyeidet, sőt, akár az egészségedet is. Az égiek most kevésbé töltenek fel, és így hát ne ess kétségbe, inkább alkalmazkodj a pillanatnyi körülményekhez, így ezen a héten ne akarj bármi áron világmegváltó dolgokat létrehozni, ilyesmivel ráérsz jövő héten is. Munkahely váltás, lakáscsere, éppen netán a külsőd reformálása van nálad fókuszban? Úgy érezheted, hogy sürgősen szükséged van látványos változtatásra? Jobban teszed, ha semmilyen döntést nem sietsz el, meggondolatlanul ne ugorj az ismeretlenbe.

Oroszlán:

Kissé nehézkesen rázódsz vissza a hétköznapok egyhangúságába, sőt! Hétfőn és kedden is szinte teljesen alkalmatlan vagy a mélyebb szintű kommunikációra, a túl összetett feladatok könnyű gyors megoldására, a jelentős döntések meghozatalára. Ám, ezzel rendben van minden, néha még másokkal is előfordul. Ez a hatás leginkább a Neptunusz kellemetlenkedésének eredménye. A Hold sem segíti utadat, alkalmanként egyenesen szétszórt és figyelmetlen lehetsz. Könnyen megeshet, hogy belebonyolódsz pár kisebb vitába, melyekből vesztesként kerülhetsz ki. Sebaj, ezekből is fogsz tanulni valamit, s ahogy közeleg a hétvége is, szépen visszakerülsz a normális kerékvágásba.

Szűz:

Lelkivilágod a hét elején kibillenhet békés nyugalmából, közérzeted sem a legjobb ám, mintha mindenki téged vonna kérdőre, s piszkálna vagy épp nógatna különféle ügyekért. Összességében nem több a feléd irányuló kérdések száma, mint máskor, csupán az elmúlt hetekben kevés alkalmad volt bizony arra, hogy harmónia öleljen körbe, pedig nagyon nagy szükséged lenne arra, hogy rendezd aktuális gondolataidat, s megtervezd a közeljövőt, és pontos haditervet készíts munkával és magánéleteddel összefüggésben is. A lelkedben érzed, hogy néhány dolgot sürgősen át kellene gondolnod. Ha rájössz arra, melyik az a néhány igazán nyűgös ügy az életedben, szinte már meg is oldottad mindet.

Mérleg:

Energiád kiapadhatatlan, tettvágyad irigylésre méltó, humorod kellemes, emellett szellemes éned ezen a héten bárkit meggyőz arról, hogy bizony van benned valami egészen egyedi, S a körülötted lévő emberek képtelenek nemet mondani neked, ötleteidnek, sőt, már zavarba ejtően sokat bólogatnak is, amennyiben felhozol valamilyen friss témát. Még mindig vannak olyan ideák tarsolyodban, melyek megvalósíthatóak, ráadásul épp időszerűek! Hozakodj elő ezekkel, hátha valaki ezúttal ráharap valamelyikre, s meg akarja valósítani veled közösen. Kápráztasd el felettesedet, s üzleti partnereidet, vagy épp a családodat, és tedd meg a szükséges lépéseket, most biztos, hogy remekelni fogsz.

Skorpió:

A heti konstellációk feltöltenek, fittségből, jókedvből valamint energiából ezúttal nem lesz hiány. Ennek eredményeképpen a szokásosnál is bátrabban mondod most ki a gondolataidat, kreatív terveidet, de nem rejted véka alá a véleményedet sem. Akkor jársz jó úton, ha ezt a sok felgyülemlett tettvágyat munkádra, karriered építgetésére, éppen esetleg tanulásra fordítod, emellett az sem árt, ha alkalmanként besegítesz másoknak. Nagyszerű lehetőségeket kínálnak a most következő napok ahhoz is, hogy életedet új irányba tereld. Hosszú távú terveidhez akár stabil alapot teremthetsz, engedd bátran szabadon a fantáziádat. Járj nyitott szemmel, s vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors.

Nyilas:

A Hold még fogyóban van, de épp ezért is lenne fontos, hogy az újhold előtt rendezd a régebben szőnyeg alá sepert problémákat, így pedig új lappal tudj indulni már a hét második felében. S ez a pár nap remek lehetőséget kínál ahhoz, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el a közelmúltban, s mi az, amivel nem szerettél volna szembesülni. Nagy lelki terhektől szabadulhatnál meg, ha bevállalnád a bocsánatkérést. A beismerés mindig pozitív folyamatokat indít el, ami a továbbiakban is lelked és szellemed megnyugvását eredményezné. A probléma gyökere abban is keresendő, hogy nehezen hajlottál a kompromisszumokra,  nem akartad mások véleményét meghallgatni. Pedig néha kellene például most!

Bak:

Bár a hétvégéd összességében jól is telt, a hétfői napod viszont leterhelő lesz. Egészen csütörtökig érezni fogod, hogy több a tennivalód, s valahogy talán több az akadály előtted. Az előzők ellenére mégis egészen sok fölös energiát fogsz tudni levezetni ezeken a zsúfolt napokon úgy, hogy azt a munkádba, és tanulásba vagy otthonod formálásába fekteted. Nagyszerű érzés lesz, hogy bár fáradtság felüti fejét mindennapjaid során, mégis pozitív, építő tevékenységre tudod használni ötleteidet, s erődet. A negatív gondolatok nem lelik helyüket körülötted, ki tudod kerülni a vitás helyzeteket is. Hozz létre valami újat, na és szokatlant, valami nagyon vonzót, vívd ki mások elismerését.

Vízöntő:

Kiváló lehetőségeket kínál számodra a következő pár nap, most olyan területeken csillogtathatod meg a tudásodat, melyeken régóta korlátozva voltál. Új kapuk nyílnak meg előtted, érdekes és nagyon hasznos egyezségeket köthetsz, új munka vagy tanulás mellett kötelezheted el magadat, talán valamilyen karitatív tevékenységet is bevállalsz. Egy biztos, munkád, karriered és magánéleted is lendületbe jön már, minden felfelé ível, bármibe is fogj most, az gyors sikert hoz számodra. Ha esetleg költözésen gondolkodsz, az is nagyon jó lépés lenne. Igazából nincs semmilyen jelentős gát előtted, még az ellenlábasaid egy részét is a saját oldaladra tudod állítani.

Halak:

Ne vegye el a kedvedet semmitől akár az, ha a következő napokon a cél nem mindig szentesíti az eszközt. Erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében járni, elvárásoknak megfelelni, ám mégis sok akadály állja utadat. A hét első felét még uraló fogyó hold nem az építkezés ideje, ám végül fordul már a kocka, és újholddal friss lendület érkezik hozzád is. A változásig ne légy túl szigorú vagy kritikus önmagadhoz, elég lesz az is, ha a környezetben lévő emberek számon is kérnek rajtad különféle dolgokat. Egyszerűen csak légy önmagad, végzed el azokat a teendőket is, amelyekkel megbíznak, azonban  ne vállalj erődön felüli többletmunkát. Ha mosolyogsz, az már félmegoldás lehet!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.