Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan pörög a nyár, szinte észre sem vettük, de már egy újabb hétbe léptünk, s a mögöttünk álló hetek sem az unalom jegyében teltek, ez a hét sok kihívást, meglepetést tartogat számodra, lássuk horoszkópod mit ígér számodra erre a hétre.

Kos:

A nyár ezen periódusa valahogy csak nem hozza meg a várva várt pihenést számodra, sőt, inkább további feladatokkal, akár tennivalókkal tetézik az égiek tettrekészségedet. Valójában a Hold babrál ki veled, hisz növő fázisban van hétfőn, kedden pedig már teliholddal tetőzik, így ezen a két napon teljesen feltöltődsz energiával, s talán többel a kelleténél. Számos életterületen várhatóak érdekes változások, jó lehetőségek. Ha tanuláson, épp új vállalkozás indításán, költözésen gondolkodsz szerencsés fordulatok könnyítik meg döntéseidet. A bolygók folyamatosan segítséget nyújtanak majd ahhoz, hogy terveid végre elinduljanak a megvalósítás útján.

Bika:

Figyelj környezetedre, és az emberek reakcióira, s a hozzád érkező kérdéseket ne vedd félvállról, ugyanis épp ezekben a napokban tudnál nagyon sokat profitálni is néhány régebbi kapcsolatodból. Fontos, hogy mindenre és mindenkire úgy figyelj, mintha először lenne vele dolgod! Hegyezd a füleidet, mert lényeges információk juthatnak el hozzád. Sikeres napok követik egymást, és különösen szakmai téren mutatkozik váratlan fellendülés. Szellemi képességeidet végre maximálisan kiaknázhatod végre. Megbízhatóságod és tapasztalatod sokak elismerését kivívja. Különösen szerdán és csütörtökön adódik mód arra, hogy hosszú távra előremutató döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza!

Ikrek:

Pihenésre vágysz, nyugalmat és csendet szeretnél teremteni magad körül? Picit fáradt és nyűgös is vagy? Lásd be, az év eddigi szakaszában rengeteg ügyet kellett megoldanod, s ezek közül sok alaposan leterhelt szellemileg. Ennek a hétnek az első felében sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád, ám ezt követően egy hirtelen fordulattal eltűnik már előled minden akadály, egy szebb világ tárul fel, sok negatív érzés tovatűnik, és leginkább pozitív dolgok sorakoznak fel a hátad mögött, lépteidet, döntéseidet támogatva. Elégedj meg azzal, amit a sors felkínál, egy új barátság indulhat útjára, lelkileg erőssé tesz, és ez rád is fér most.

Rák:

Nyár, kánikula és némi fáradtság így nem csoda, ha elvágyódsz messzire. Ha nem a vakációdat töltöd épp egy kellemes helyen most akkor fontos lenne, hogy szakmai ügyekbe, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, s kreatív praktikákkal dobd fel a mindennapokat. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár folyamatot. Ne menj be úgy dolgozni, hogy olyasmi van az arcodra írva már mit te sem látsz szívesen másokén. Mosolyogj többet, keress olyan tennivalókat, amik lendületbe hoznak és felvidítanak. Kerüld el azt tudatosan, hogy valakivel kedvetlenséged miatt vitába keveredj most. Ne kövesd el azt a hibát, s hogy az apróbb részletekre legyintesz. Nem lehetsz felületes, sem hanyag.

Oroszlán:

A Nap megközelíti végre az Oroszlán házat, így nagyobb lesz a lendületed és a kreativitásod is. Használd ki az utolsó, nyugodt és békés Rák napokat, és csinálj valami örömtelit, térj el a megszokottságtól, alkoss valami különlegeset! Ezt az időjárást nem tudod másként legyőzni, és minthogy olyan célt tűzöl ki magad elé, ami eltereli a figyelmedet, és még szerethető is! Lesznek pillanatok, amikor nem találod a helyedet, s nehezen tudsz ezúttal koncentrálni a munkádra, kötelezettségeidre, de szerencsére mindig visszatalálsz a kiszámítható, s normál kerékvágásba. Ha van jelenleg problémás emberi kapcsolatod, akkor ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat!

Szűz:

Sok változatosság, s mozgalmasság jellemzi ezt a hetet, akár hol töltsd az idődet, akármilyen célt is akarj megvalósítani. Az elmúlt hónapokban már végbement pozitív irányú változások épp most a nyár derekán hozhatnak látványos eredményeket végre. Szorgalmas munkád gyümölcse beérik, légy büszke sikereidre legyenek azok nagyok vagy épp kicsik. Hajlandó leszel átformálni a gondolkodásodat, s így pedig, újszerű nézetekkel tekintesz a jövőbe. Energiatartalékjaidat ezúttal folyamatosan képes vagy pótolni már ötleteid kiemelkedők, valósítsd meg egy álmaidat! Ha most vakációzol, akkor biztos, hogy számos új ismeretséget köthetsz, amelyek valamilyen formában a hasznodra lesznek.

Mérleg:

Siker és elismerés övezi napjaidat, s ugyanakkor elég fárasztó időszak van mögötted. Ám most végre látni fogod, hogy megérte dolgozni, szorgalmasnak és elkötelezettnek lenni. Rejtett képességeidet ezen a héten tovább kamatoztathatod valamilyen formában, még akkor is, ha esetleg most töltöd a vakációdat. Találsz magadnak egy olyan tennivalót, ami teljes odafigyelést, száz százalékos elhivatottságot igényel, s ki fogod érdemelni mások elismerését. Légy bátor, s merész és ügyesen, okosan építgetheted szakmai, tanulmányi vagy magán jellegű utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, s iránymutatást. A hét második felében már ne rohanj sehová, ne vállalj többletmunkát.

Skorpió:

Ez a hét vegyes hatásokat kínál számodra most, összességében kevésbé kedvező számodra akkor, ha nagy döntéseket szeretnél hozni. Elvakíthat valami vagy valaki, könnyen megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolod, s inkább más emberekre hallgatsz. Lásd be azt, először a saját ösztöneid mutassanak utat, ellenkező esetben zsákutcába futhatsz könnyedén. Ha ki is billensz békés egyensúlyodból azonnal próbálj meg eltávolodni a világ heves körforgásától, és ne hagyd magadat befolyásolni. Keress egy csendes zugot, tűnődj el azon mi ébreszt benned kételyeket. Ha megvan a válasz, mihamarabb orvosold azt! Csütörtökre jelentősen javul a helyzet, jobban fogod magadat érezni.

Nyilas:

Eljuthatsz ahhoz a szerencsés pillanathoz, amikor sikerül elszakadnod a zord hétköznapoktól, és nyaralni indulsz és vagy kedved szerint kikapcsolódhatsz. Jól teszed, ha tartalmas pihenéssel töltöd az idődet, úgy ahogy az neked jól esik. Lazíts! Zavard el a feszültséget jó messzire, menj mulatni s néhány hűsítő koktélt is bevállalhatsz megfelelő társaságban most. Ha viszont a mókuskerék marad neked erre a hétre is, akkor ezekben a napokban fókuszálj nagyon a szakmai előmeneteledre s fellendüléshez sok-sok kívülről érkező, pozitív impulzust kapsz, amik gondolkodásra cselekvésre ösztönöznek. Könnyen arathatsz, elismeréseket zsebelsz be, és ne is érezd magadat kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked erőlködés nélkül terem babér.

Bak:

Ezen a héten akad egy nagyon fontos teendő mi lehet régi vagy új, mindenesetre központi kérdéssé válik. Helyezd előtérbe a felelősségteljes énedet, aki képes összehangoltan cselekedni, a plusz munkákat is akár felvállalni, a bajban lévőkön ezúttal segíteni, irányt mutatni vagy a békétleneket megnyugtatni. Ha nem a vakációdat töltöd, akkor igyekezz több időt s energiát fektetni munkádba, karrieredbe is, ugyanis új kapu nyílik meg előtted, s bátran át kell lépned a küszöbét ám! Az elmúlt hetekben kicsit lazábbra eresztetted a szakmai dolgok gyeplőjét, így nem csoda, ha valaki számon kér rajtad valami s jogosan! Lepd meg azzal a környezetedben élőket, és dolgozókat, hogy egy új, összeszedett Bakot lássanak benned, akivel jó együtt lenni.

Vízöntő:

Bonyolult, alkalmanként akár kifejezetten nehéz, leterhelő vagy épp problémákkal tűzdelt napok követik egymást, ám ne feledd, teher alatt nő a pálma! Most olyan feladatokban, akár életterületeken szerezhetsz remek tapasztalatokat, amiktől eddig ódzkodtál, vagy egyszerűen nem volt mód arra, hogy kipróbálhasd magadat. Néha önmagaddal is harcolnod kell, mert erős túlzásokba is esel, különösen kommunikáció, és érzelmek terén. Akadnak dolgok, amiket felnagyítasz most annak ellenére, hogy ez máskor nem kevésbé jellemző rád. Kapd össze magadat, szedd össze a gondolataidat, ha már nem bírsz el több terhet, akkor se haraggal mutasd ki azt környezeted felé! Ha a mostani strapát jól bírod, az később jelentős hasznot hoz.

Halak:

Már hétfőn fennakadások nehezíthetik terveid megvalósítását, szinte semmi se a vártaknak megfelelően alakul Mintha valami nem stimmelne, a dolgok késnek, a válaszok nem korrektek, szorgalmasan teszed a dolgodat és mégsem haladsz. Tehát ezúttal készülj fel némi nehézségre. Megeshet, hogy anyagi kiadások okoznak fejfájást, melyek most akár úgy szakadhatnak nyakadba, mint derült égből a villámcsapás. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint elsőre tűnik, és de a lelked nyugalma átmenetileg tovatűnik. A bonyodalmak ellenére is számíthatsz családod, illetve akár tágabb környezeted önzetlen segítségére, amit bátran használj ki, hisz máskor te vagy az adakozó. Szerdáig nehézségekre, csütörtöktől könnyedségekre számíthatsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.