Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan repül a nyár, hiszen már július végéhez közeledünk, eddig is izgalmas heteken vagyunk már túl, de a most következő hét igazán eseménydúsnak, pörgősnek ígérkezik, lássuk is, és hogy horoszkópod mit ígér erre a hétre.

Kos:

A nyár ezen periódusa valahogy csak nem hozza meg a várva várt pihenést számodra, sőt, inkább további feladatokkal, tennivalókkal tetézik még az égiek tettrekészségedet. Valójában a Hold babrál ki veled, hisz növő fázisban van hétfőn, kedden pedig teliholddal tetőzik, és most ezen a két napon teljesen feltöltődsz energiával, talán többel is kelleténél. Számos életterületen várhatóak érdekes változások, jó lehetőségek. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, és költözésen gondolkodsz, szerencsés fordulatok könnyítik meg döntéseidet. A bolygók folyamatosan segítséget nyújtanak ahhoz majd, hogy terveid végre elinduljanak a megvalósítás útján.

Bika:

Figyelj környezetedre, az emberek reakcióira is, s a hozzád érkező kérdéseket ne vedd félvállról, ugyanis épp ezekben a napokban tudnál nagyon sokat profitálni néhány régebbi kapcsolatodból. Fontos, és hogy mindenre és mindenkire úgy figyelj, mintha először lenne vele dolgod! Hegyezd a füleidet, mert lényeges információk juthatnak el hozzád. Sikeres napok követik egymást, és különösen szakmai téren mutatkozik váratlan fellendülés. Szellemi képességeidet végre maximálisan kiaknázhatod végre. Megbízhatóságod és tapasztalatod sokak elismerését kivívja. Különösen szerdán és csütörtökön adódik mód arra, hogy hosszú távra előremutató döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza!

Ikrek:

Pihenésre vágysz, s nyugalmat és csendet szeretnél teremteni magad körül? Picit fáradt és nyűgös vagy? Lásd be, az év eddigi szakaszában rengeteg ügyet kellett megoldanod, s ezek közül sok alaposan leterhelt szellemileg. Ennek a hétnek az első felében sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád, ám ezt követően akár egy hirtelen fordulattal eltűnik előled minden akadály, egy szebb világ tárul fel, sok negatív érzés tovatűnik és leginkább pozitív dolgok sorakoznak fel a hátad mögött, lépteidet, döntéseidet támogatva. Elégedj meg azzal, amit a sors felkínál, így egy új barátság indulhat útjára, ami lelkileg erőssé tesz majd.

Rák:

Nyár, kánikula és némi fáradtság így nem csoda, ha elvágyódsz messzire. Ha nem a vakációdat töltöd épp egy kellemes helyen, akkor fontos lenne most, hogy szakmai ügyekbe, vállalkozásodba több lelkesedést s energiát vigyél, s kreatív praktikákkal dobd fel a mindennapokat. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár folyamatot. Ne menj be úgy dolgozni, hogy olyasmi van az arcodra írva, és amit te sem látsz szívesen másokén. Mosolyogj többet, keress olyan tennivalókat, amik lendületbe hoznak és felvidítanak. Kerüld el azt tudatosan, hogy akár valakivel kedvetlenséged miatt vitába keveredj. Ne kövesd el azt a hibát, hogy az apróbb részletekre legyintesz. Nem lehetsz felületes, sem hanyag.

Oroszlán:

A Nap megközelíti végre az Oroszlán házat, így nagyobb lesz a lendületed és a kreativitásod is. Használd ki az utolsó, nyugodt és békés Rák napokat, és csinálj valami örömtelit, térj el a megszokottságtól, alkoss valami különlegeset már! Ezt a meleg időjárást nem tudod másként legyőzni minthogy olyan célt tűzöl ki magad elé, ami eltereli a figyelmedet, s még szerethető is akár! Lesznek pillanatok, amikor nem találod a helyedet nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, kötelezettségeidre, de szerencsére mindig visszatalálsz a kiszámítható, normál kerékvágásba. Ha van jelenleg problémás emberi kapcsolatod, akkor ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat!

Szűz:

Sok változatosság, és mozgalmasság jellemzi ezt a hetet, akár hol töltsd az idődet, akármilyen célt is akarj megvalósítani úgy. Az elmúlt hónapokban végbement pozitív irányú változások épp most, a nyár derekán hozhatnak látványos eredményeket. Szorgalmas munkád gyümölcse beérik légy ezúttal büszke sikereidre legyenek azok nagyok vagy kicsik most. Hajlandó leszel átformálni a gondolkodásodat, így pedig, újszerű nézetekkel tekintesz a jövőbe. Energiatartalékjaidat ezúttal folyamatosan képes vagy pótolni is, s ötleteid kiemelkedők, valósítsd meg egy álmaidat! Ha most vakációzol, akkor biztos, hogy számos új ismeretséget köthetsz, amelyek valamilyen formában a hasznodra lesznek.

Mérleg:

Siker és elismerés övezi napjaidat, ugyanakkor, elég fárasztó időszak van mögötted. Ám most végre látni fogod, hogy megérte dolgozni, szorgalmasnak és elkötelezettnek lenni. Rejtett képességeidet ezen a héten tovább kamatoztathatod valamilyen formában, még akkor is, ha esetleg most töltöd a vakációdat. Találsz magadnak egy olyan tennivalót, ami teljes odafigyelést, száz százalékos elhivatottságot igényel, s ki fogod érdemelni mások elismerését. Légy bátor, merész, és ügyesen, okosan építgetheted szakmai, tanulmányi vagy épp magán jellegű utadat most. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, s iránymutatást. A hét második felében már ne rohanj sehová, ne vállalj többletmunkát.

Skorpió:

Ez a hét vegyes hatásokat kínál számodra most, összességében kevésbé kedvező számodra akkor, ha nagy döntéseket szeretnél hozni. Elvakíthat valami vagy valaki, könnyen megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolod, már inkább más emberekre hallgatsz. Lásd be, először a saját ösztöneid mutassanak utat, ellenkező esetben zsákutcába is futhatsz most. Ha kibillensz békés egyensúlyodból, azonnal próbálj meg eltávolodni a világ heves körforgásától, ne hagyd magadat már befolyásolni. Keress egy csendes zugot, és tűnődj el azon mi ébreszt benned kételyeket. Ha megvan a válasz, mihamarabb orvosold azt! Csütörtökre jelentősen javul a helyzet, jobban fogod magadat érezni.

Nyilas:

Eljuthatsz ahhoz a szerencsés pillanathoz, amikor sikerül elszakadnod a zord hétköznapoktól, és nyaralni indulsz, s vagy kedved szerint kikapcsolódhatsz. Jól teszed, ha tartalmas pihenéssel töltöd az idődet, úgy ahogy az neked jól esik ezúttal. Lazíts! Zavard el a feszültséget jó messzire, menj mulatni s egy-két hűsítő koktélt is bevállalhatsz megfelelő társaságban már, ha viszont a mókuskerék marad neked erre a hétre is, akkor ezekben a napokban fókuszálj a szakmai előmeneteledre. A fellendüléshez sok-sok kívülről érkező, pozitív impulzust kapsz, amik gondolkodásra s ezúttal cselekvésre ösztönöznek már. Könnyen arathatsz, elismeréseket zsebelsz be, így ne érezd magadat kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked erőlködés nélkül terem babér.

Bak:

Ezen a héten most akad egy fontos teendő, ami lehet régi vagy új, mindenesetre központi kérdéssé válik. Helyezd előtérbe a felelősség teljes énedet, s aki képes összehangoltan cselekedni, és a plusz munkákat is felvállalni, a bajban lévőkön segíteni, s irányt mutatni vagy a békétleneket megnyugtatni akár. Ha nem a vakációdat töltöd, akkor igyekezz több időt és energiát fektetni munkádba, karrieredbe, ugyanis új kapu nyílik meg előtted, s így bátran át kell lépned a küszöbét! Az elmúlt hetekben kicsit lazábbra eresztetted a szakmai dolgok gyeplőjét, így nem csoda, ha valaki számon kér rajtad valamit jogosan! Lepd meg azzal a környezetedben élőket, dolgozókat akár, hogy egy új összeszedett Bakot lássanak benned, akivel jó együtt lenni.

Vízöntő:

Bonyolult, alkalmanként kifejezetten nehéz, leterhelő vagy épp akár problémákkal tűzdelt napok követik egymást, ám ne feledd azt, s teher alatt nő a pálma! Most olyan feladatokban, életterületeken szerezhetsz remek tapasztalatokat, amiktől eddig ódzkodtál, vagy egyszerűen nem volt mód arra, hogy kipróbálhasd magadat. Néha önmagaddal is harcolnod kell, mert erős túlzásokba esel, így különösen kommunikáció és érzelmek terén. Akadnak dolgok most s amiket felnagyítasz annak ellenére, hogy ez máskor nem kevésbé jellemző rád. Kapd össze magadat, szedd össze a gondolataidat, ha már nem bírsz el több terhet, akkor se haraggal mutasd ki azt környezeted felé! Ha a mostani strapát jól bírod, az később jelentős hasznot hoz.

Halak:

Már hétfőn fennakadások nehezíthetik terveid megvalósítását, szinte semmi se a vártaknak megfelelően alakul Mintha valami nem stimmelne, a dolgok késnek, a válaszok nem korrektek, szorgalmasan teszed a dolgodat s mégsem haladsz. Tehát készülj fel némi nehézségre. Megeshet, hogy anyagi kiadások okoznak fejfájást, melyek úgy szakadhatnak nyakadba, mint derült égből a villámcsapás. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint elsőre tűnik, de a lelked nyugalma átmenetileg tovatűnik. A bonyodalmak ellenére is számíthatsz családod, így illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére, amit bátran használj ki, hisz máskor te vagy az adakozó. Szerdáig nehézségekre, csütörtöktől könnyedségekre számíthatsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.