Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan, de biztosan itt a tavasz, hiszen már bizony március közepéhez érünk, éled a természet, valamint megpezsdül az élet, ez a hét igen eseménydúsnak ígérkezik számodra, lássuk is, hogy horoszkópod vajon mit ígér a hétre.

Kos:

A most következő napok mindegyikre nagyon kedvező lesz számodra, bár alkalmanként adódnak kisebb akadályok, de olyan könnyedén ugrod át azokat, hogy az még téged is meglep. Munkád és karriered terén befuthat egy érdekes ajánlat már, amin máskor nem tűnődnél el, de most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. Ugyanakkor lényeges tényezője ennek a hétnek, hogy ami nem megy magától, azt ne erőltesd, csak hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Érzelmek terén igen fogékony leszel, és sok új barátság veheti most kezdetét. Feltétlenül mozdulj ki a hétvégén otthonról.

Bika:

Egyszer lenn, máskor fenn, szól a régi a mondás is, csakhogy te ezen a héten bebizonyítod mindenkinek, hogy létezik olyan helyzet, amikor az ember napokig képes fenn lenni, s külső erők hatására sem pottyan vissza a realitás néha rideg talajára. Bármibe fogsz, az most könnyedén és gyorsan összejön, még téged is meglep, milyen érdekes s új kapuk nyílnak meg előtted váratlanul. Élvezd ezt az egy hetet, nem mellesleg a növő holdnak köszönheted sikeredet. Szeretni fogod a világot, embereket, a kihívásokat, sőt békebírója leszel másoknak, s azzal a csodás képességgel, hogy az ellenlábasokat hangos veszekedések nélkül tudod majd kibékíteni.Ikrek:

A növő hold nagyon kellemes és látványos dolgokat hoz az életedbe, több mosolyra számíthatsz, pozitív visszajelzéseid lesznek, s nem mellesleg akár meglepő módon juthatsz anyagi bevételhez. Olyan pénzről esetleg vagyontárgyról lehet szó, amely akár tartósan is megszilárdíthatja egzisztenciádat, vagy támogat abban, hogy kilábalj a bajból. Ügyelj arra, hogy a bevétel ne generáljon azonnali kiadást! S semmiképpen se kezdj el gyors ütemben költekezni, inkább most hozz létre biztonsági tartalékot. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik az örömhír otthonodba!

Rák:

Jelentős dolgok eshetnek meg veled s körülötted ezen a héten, a növő hold csodás energiája gondoskodik az örömteli hírekről, pozitív megélésekről, sikerélményekről. Különösen jó üzleti lehetőségeket rejtenek ezek a napok, csak neki kell indulnod az ismeretlennek, ezúttal légy merész! Ez lehet új munka, váratlan karrierlehetőség a kiemelkedően jó körülmények most adottak! Cselekedj mihamarabb, ne hátrálj meg a kihívások elől! Megvan a kellő erőd, energiád és dinamizmusod ahhoz, hogy már sikert zsebelhess be, ám mintha valami mégis visszatartana. Az élet maga is kockázatos vállalkozás, s ha meg sem próbálod, nem fogsz semmit elérni!

Oroszlán:

Hétfőn valami egészen új dolog indul el, ám még nem is tudod meghatározni, mibe is kezdj bele, mihez legyen kellő bátorságod. Kedden viszont már nagyon erőteljesen érezhető, hogy látványos változás van a levegőben, szerdától remek lehetőségek tárulnak fel előtted, s igen jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre, új kapcsolatok kialakítására. Amennyiben hivatalos ügyeket kell rendezned, azt a hét közepére és második felére időzítsd! Egész héten mosolyogsz, akár képes leszel átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz, sikert sikerre halmozhatsz, legvégül pedig az örömödet oszd meg azokkal, akik nélkül nem értél volna be a célba!

Szűz:

Eljött az ideje a látványos változásoknak, ezt te is tudod! Kitartó Szűzként kell, hogy legyen benned annyi kurázsi, amennyi az első lépés megtételéhez szükséges. Ráadásul a növő hold extra energiával ruház fel, így már csak eltökéltség és kedv kell ahhoz, hogy akár teljesen új alapokra helyezd életedet is. A tavasszal együtt akár te magad is kivirulhatsz s kedved jelentősen javulhat, eredményeid látványosabbá válhatnak. Anyagilag nagyot léphetsz előre, bár ehhez kockázatot is vállalnod kell! S most új helyzetekkel találhatod szembe magad, ne rémülj meg a váratlan dolgoktól, mind a javadat szolgálják!

Mérleg:

Olyannyira jól érzed magadat, hogy az már szinte zavarba ejtő. Pedig megvan erre az égi ok, hisz a növő hold folyamatosan pozitív energiával tölt is fel. Megnövekvő lendület, javuló kreativitás, élénk fantázia, tettrekészség jellemzi napjaidat. Hát kell ennél több? Dehogy! Tündökölsz és ragyogsz, gyakorlatilag rád sem lehet ismerni, olyan új, ugyanakkor nagyon kellemes és vonzó oldaladat mutatod a világnak. Ne csak arra figyelj, hogy mire is vágyik a szíved, hanem ügyelj arra is, hogy az ésszerűség határain belül maradj, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül beleugrasz. Ezen a héten szinte bármit megkaphatsz, amit kívánsz, de a kockázatokkal bánj körültekintően!Skorpió:

Ezen a héten nagy lépéseket tehetsz vágyott céljaid megvalósítása felé már. A Jupiter segítségével sokkal nagyobb és erőteljesebb tetteket hajthatsz végre, mint remélnéd. Kiemelkedő feladatod lesz ugyanakkor az is, hogy figyelj környezetedre, különösen szeretteidre is, és ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy tudasd velük, mit érzel irántuk, miképp gondolkodsz és vélekedsz róluk, s ha vannak függőben lévő ügyeid, akkor azokat gyors ütemben tisztázd az érintettekkel. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert a növő hold felruház ennek megfelelő energetikával. Viták nélkül rendezheted függő ügyeidet, akár másokat is rá tudsz venni ugyanerre.

Nyilas:

Ezen a héten kiemelt szerepet kap az intuíciód, hát engedj szabad teret a belső hangodnak, s tudatalattid üzeneteinek. Kiválóan fog működni minden érzéked, s nagyon könnyen ráérzel arra is, mit akar hallani a környezeted, mitől lehetnek örömtelibbek emberi kapcsolataid, vagy hogyan tudod igazadról meggyőzni ellenlábasaidat. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, érezni fogod azt, mikor, mit és hogyan kell mondanod vagy tenned a béke, az odaadás és a kellő figyelem érdekében. Ösztönösen rátapintasz mások legtitkosabb vágyaira, legyen szó akár a lelki igényekről, vagy az érzéki élvezetekről.

Bak:

A következő napokban kiemelkedő lehetőségeket kínál számodra a sors, s különösen munkád, karriered terén, bár nem elvetendő a tanulással összefüggő lehetőségek sora se. Persze a sorsot átkeresztelhetnénk Holdra, hisz a növő hold feltölt extra energiákkal, így pedig lendületben leszel, kiváló ötletekkel rukkolsz elő. Itt a változás ideje, ezért minden olyan problémás emberi kapcsolatodat érdemes átértékelni, melyek már régen nyomasztják mindennapjaidat. Egzisztenciád most váratlanul megerősödhet, így egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, anyagi s erkölcsi téren egyaránt. Nem tudsz hibázni, nem tudsz rosszul dönteni.

Vízöntő:

Amennyiben úgy érzed, arra van szükség ezúttal ezen a héten, hogy bevesd személyes varázsodat, egyedi praktikáidat az előrébb jutás érdekében s akár munkád vagy egyéb életterületen, hát akkor ne habozz ezt megtenni! Azért vagy ennyire feldobva és várod tettre készen az adandó alkalmakat, mert a növő holdtól különleges inspirációt kapsz. Néha eszedbe jut, hogy nem akarsz jogtalan előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy szimpatikus vagy másoknak? Ne húzd az időt, ha bármilyen pozitív előnyöd származhat mosolyodból s kedvességedből, használd ki ezt a képességedet, és fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked.

Halak:

Legfőbb teendőd ezen a héten az, hogy ne hagyd magadat felmérgesíteni, a legnehezebb pillanatokban is őrizd meg a nyugalmadat, s a hatásos és áldásos égi energiák titkos segítőid lesznek ebben. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias mindenkivel, ha legszívesebben jól odamondogatnál másoknak. Ne tedd ezt! Mutasd meg, micsoda emberi méltóság lakozik benned, s képes vagy a sértéseket és kritikákat jól viselni. Még az is megeshet, hogy a napokban tényleg a fejedhez vágnak pár kemény dolgot is, tűnődj el ezeken, s fordítsd a javadra. A hosszú hétvégén viszont ne dolgozz, hanem lazsálj!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.