Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Elmondhatjuk, s hogy igazán mozgalmas nyári heteken vagyunk, sok élménnyel, és ebben nem lesz hiány az előttünk álló héten sem, igazán eseménydús napok várnak ránk ezúttal is, s lássuk, horoszkópod vajon mit ígér számodra erre a hétre?

Kos:

Változásokra lenne szükség ahhoz, hogy ismét remekül érezd magadat a bőrödben. Merd kimondani, így hogy mi nem tetszik! Merd kimondani, és ha valakivel már nem akarsz kapcsolatot tartani. Számos olyan függő ügyed van, ami visszafog. Kos létedre nem merd elvágni azokat a szálakat, és amik visszatartanak a fejlődésben. Az ehhez szükséges első lépéseket senki nem tudja megtenni helyetted már, s ezt te magad is tudod. A nyár eddigi részében nem feltétlenül alakultak úgy a dolgaid, ahogy azt eltervezted, és sőt, talán megesett, hogy még ott is akadályokba ütköztél, hol máskor még könnyedén boldogultál. Ezen a héten jó irányba fordul a kocka!

Bika:

Energikus, inspiráló napok követik egymást most, gyakorlatilag bármiben sikeres és eredményes lehetsz. Szakmai magánéleti téren jól teljesítesz. Ha most töltöd a vakációdat akkor életed egyik legkiemelkedőbb élményében lehet részed ezúttal. A hét első felében csupa tettrekészség jellemez, és ötleteid hasznosak és előremutatók lesznek, sokakat lenyűgözöl, ugyanakkor a számos elvégzendő feladat a hétvégére teljesen lefáraszt. Aggodalomra azért még sincs ok, a hétvége közeledtével a lelkiismereted nyugodt, hisz mindent kipipálsz, ami a bakancslistádon szerepel. A hétvégén szánj időt a pihenésre, így újult erővel kezdheted a következő hetet.

Ikrek:

Ikrekként most kiemelkedően fontos az alaposság. Légy kellően körültekintő és megfontolt egész héten. Fontos, hogy megőrizd a békét s a harmóniát bármi történjék, ugyanis mozgalmasok lesznek a következő napok ezúttal. Kerülj el jó messzire minden vitát, különösen a törvénnyel, igazságszolgáltatással és egyéb hatóságokkal összefüggésben. Ne lépd át a szabályokat, se közlekedésben, se magánéleti terén. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, mert igen sokat veszíthetsz ezzel. Ne bonyolódj konfliktusokba, mert veszekedések alakulhatnak ki anélkül, és hogy szánt szándékkal keresnéd a bajt. Összefoglalva, ne csinálj olyasmit, amit mástól sem néznél jó szemmel.

Rák:

Nagyon jó időszak áll előtted, s bár az elmúlt hetekben sem volt túl sok okod a panaszra. Kizárólag rajtad múlik, hogy milyen fokozatra kapcsolsz, képes vagy-e megtöbbszörözni a lehetőségeidet, s mennyit tudsz ezekből kiaknázni. Szellemileg és érzelmileg remek formában vagy, és kreativitásod, aktivitásod nő, már csak kellő kitartásra van szükség ahhoz, hogy most minden apróbb problémán és tennivalón könnyedén átlendülj. Ha szükséges, hát vállalj be olyan feladatot, melyhez régebben nem lett volna sok kedved. Még ha tiltakozol is ellene így akkor is szükséged van kihívásra, különben begyepesedhetsz. Ha úgy gondolod, valamivel nem boldogulsz, kérj segítséget.

Oroszlán:

Kreativitásod látványos eredményeket produkál, beindulnak a gondolataid, mozgásba lendülnek a kezeid alkotsz. Rengeteg ötleted születik a napokban, és pedig támogatókat is találhatsz ezek megvalósításához. Bár talán hétfőn s kedden még azt fogod érezni, hogy folyamatosan akadályokba ütközöl, ugyanakkor ne aggódj, hisz, ami késik, s nem múlik. A felbukkanó gátak meglepő gyorsasággal és könnyedén átléphetők, különösen akkor, ha nem lépsz hátrafelé kettőt már az első felbukkanásánál sem. Legyen kellő kitartásod véghezvinni elképzeléseidet, most minden esélyed megvan arra, hogy learasd a babérokat.

Szűz:

Izgalmas és meglehetősen változatos napok állnak előtted. Amennyiben dolgozol akár vakációzás helyett, akkor karriered, vállalkozásod terén érhet kellemes meglepetés. Valami nagy dolgot tudsz alkotni, valami egészen különleges feladatban tudsz most részt venni. Így végre egy remekbe szabott lehetőséget kapsz a kibontakozásra, felemelkedésre, gyarapodásra hát élj ezzel! Megmutathatod azon képességeidet és rejtett tulajdonságaidat, amiket környezeted eddig még nem fedezett fel benned, vagy egyszerűen csak nem volt alkalmad ezeket feltárni. Új, érdekes emberekkel boronál össze a sors most, s egy új munka lehetősége is felmerül. Ezek a napok kifejezetten kedvezők nyaralásra, új barátok szerzésére is.

Mérleg:

Fontos napok ezek, bár az égi energiák most vegyesek lesznek. Szerencsére tele leszel energiával s tettre készséggel, és emellett a megvalósítható ötletek száma is növekszik. Jelentős kihívások várnak rád életed több területén is, ugyanakkor készülj fel arra, hogy akár néhány kellemetlen égi konstelláció akadályokat gördít eléd. Kitartásod, és ambíciód segít ezen gátakat megmászni. Jó hír, hogy a sok tennivaló közepette rengeteg új tudást és tapasztalatot szerzel, így ezáltal pedig a kijelölt célhoz közel kerülsz. Csütörtökön ok nélkül keveredhetsz összetűzésekbe ezúttal, s különösen munkád, karriered terén, ugyanakkor ne aggódj, péntekre ez a hatás teljesen tovaszáll. Anyagiak terén gondold meg, mibe fekteted a pénzedet.

Skorpió:

Az égi mozgások jelentős hatással lesznek rád, emiatt nagyon fordulatos napok követik egymást. Erőt és energiát ne kímélj, amennyiben sikereket és eredményeket akarsz bezsebelni. Ha szükségét érzed annak, hogy tanácsot kérj tapasztaltabbaktól, legyen bátorságod kinyitni a szádat. A bátorság előre visz, a kétség hátráltat. Amennyiben nem vakációzol most, hanem dolgozol, akkor bizony akár kiemelkedő sikereket is elérhetsz, s minden esélyed megvan arra, hogy környezeted elismerését elnyerd, még olyan emberekét is, akik eddig nem sokra tartották képességeidet. Családi kapcsolataid több odafigyelést igényelnek. Ha épp most indulsz nyaralni, sok mozgalmasságban lesz részed.

Nyilas:

Az égi hatások a hét első felében kevésbé kedvezők, akár olyan formában is érzékelheted mindezt, s  hogy kicsit legyengül, lelassulsz, s kételyeid támadnak, vagy egyszerűen nem értesz meg bizonyos dolgokat. Az se okozzon meglepetést, ha a komoly megterheléseket kifejezetten rosszul viseled. Ne aggódj, ez az érzés nem tart örökké! Néhány régebb óta húzódó ügyed újra terítékre kerül, s nem tűrnek további halogatást. Ezeket sürgősen meg kell oldani, és még akkor is, ha más ügyektől vonod el az időt, energiát. Jól fog esni, s hogy péntekre rengeteg ügy mellé kerül pipa a feladatlistádon. A benned rejlő feszültség szerdán eléri a csúcspontját, próbáld magad tudatosan visszafogni, s végül hétvégére teljesen lenyugszol.

Bak:

Az Oroszlánban járó Nap építő hatással lesz rád sok érdekességet, s fordulatot hozhat számodra ez a hét. Többször nyílik arra mód, hogy akár ismereteidet gyarapítsd, új emberekkel találkozz, elmélyítsd velük a kapcsolatodat, és meghallgasd mások véleményét, különleges meg és kihívásoknak tegyél eleget. Bátran vegyél részt érdekes eszmecserékben, olyan információk birtokába juthatsz, így melyek akár több évre is előre mutatnak. Semmire ne mondj nemet! Ha úgy alakul, hogy valaki szívességet kér tőled, nyújtsd oda a kezedet! Jó tett helyébe mindig jót várj kizárólag! Sosem tudhatod, neked mikor lesz rá, vagy másvalaki támogatására szükséged.

Vízöntő:

Nincs kedved semmihez sem? Legszívesebben homokba dugnád a fejedet? Nem találsz olyan feladatokat, amik tartósan lekötnek és mozgalmasságot hoznak az életedbe? Ha úgy érzed, s döcögősen indul ez a hét, és a rutinfeladatokban is könnyen hibázol majd, s az nem a te bűnöd! Egyszerűen ilyenek a körülmények. Javallott a szabadság, a vakáció és valamint a pihenés. Ha ez most nem megoldható, akkor légy türelmes, aggodalomra nincs okod, csütörtökre már sokkal jobb lesz a közérzeted a hétvégére pedig ismét kivirulsz. Szombatra minden rendeződik, így lelkivilágod is lenyugszik, jól teszed, ha társasági programot szervezel magadnak.

Halak:

Nem lesz könnyű a helyzeted, ugyanis sokan fordulnak hozzád a bánatukkal, s ezzel jelentős mennyiségű időt energiát vonnak el tőled. A Mars sok kellemetlenséget tud okozni neked, egy biztos, nem fordulhatsz el azoktól most, akik benned látják a megmentőjüket. Nagyon fontos, hogy légy türelmes önmagadhoz és másokhoz, bármi történjék! Ezeket a napokat gyakran kapkodás és fejetlenség fogja jellemezni, épp ezért most ne vállalj további feladatokat. Akkor járnál a legjobban, ha most nem kezdenél új dolgokba, hanem inkább a függőben lévő ügyeidnek próbálnál a végére járni. Lehetőleg most ne a gyorsaságra, s hanem az alaposságra építs! Sok sikert!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.