Horoszkóp

Heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló hét sem volt már unalmasnak mondható, lassan már a március végéhez közeledünk, de a hónap utolsó hete is igen izgalmasnak, és mozgalmasnak is ígérkezik, és lássuk, horoszkópod vajon mit ígér erre a hétre.

Kos:

Ha úgy véled most, hogy akadozva haladnak ügyeid, az nem a véletlen műve. A hét első felét erőteljesen meghatározó. A fogyó hold energiát vesz el tőled, sajnos gyakorta leszel megvalósításra alkalmas energia híján. Hiába még a rengeteg különleges ötlet, ez a hét mégsem kedvez igazán annak, hogy bármelyikbe is belevágj. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, és várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállásait, amikor minden támogatást megkapsz, talán többet a kelleténél. Most felesleges pazarolnád energiáidat. Néha vannak ilyen periódusok az életedben, s ne hadakozz ellenük, hanem fogadd el azt, hogy a türelem rózsát terem. Tervezni és tanulni viszont jól lehet most, hát tedd ezeket!

Bika:

Úgy véled, folyamatosan falakba ütközöl? Ez talán így van, de szerencsére csak hétfőn és kedden jellemző az életedre ez a hatás! Szerdára minden új megvilágításba kerül, s te pedig többet mosolyogsz. A bolygók jelentősen hozzájárulnak ehhez az érzéshez, na s persze már a fogyó hold is. Amennyiben úgy véled, nem leled a helyedet, tudd, hogy csütörtökre minden jóra fordul, s bármibe fogj ekkor, az sikeresebben zárul, mint eleinte reméled. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, a te tanácsodat fogja kérni ahhoz, hogy a saját terveit is megvalósíthassa. Ne foszd meg ezúttal őt önmagadtól, és remek iránymutatásaidtól, légy büszke arra, hogy sokra tart téged.

Ikrek:

Nagyon sok új és életszerű ötletet engedsz szabadon ezekben a napokban s a célod egyértelmű! Kíváncsi vagy, melyikről mit gondol a környezeted, hátha valakinek valamelyik elnyeri a tetszését. Nagy mázlid lesz, mert környezeted akár több tagja is érdeklődést fog mutatni ezekre az újdonságokra is. Légy nyitott, őszinte, beszélgess a terveidről azokkal, akik kérdezősködni kezdenek. Ha valaki felajánlja a támogatását, azt fogadd el gondolkodás nélkül! Nincs mit kockáztatnod! Új, persze nagyszabású tervedet egyedül csak nehézkesen, külső segítséggel viszont könnyedén megvalósíthatod. Ez utóbbi szinte kérés nélkül érkezik hozzád. Gondold át alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe. Nem fogsz csalódni!

Rák:

A hét első felében igen nagy szükséged lesz koncentrációs készségedre, most ugyanis már figyelned kell a körülötted zajló eseményekre, változásokra. Bár úgy tűnhet akár, semmi nem rólad szól, de ha így is van, okulni és tapasztalatokat szerezni akkor is lehet minden történésből ám! Emellett sokkal jobban oda kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy épp akár családi ügyek rendezése során, milyen kommunikációs formákat vetsz be, hogy még véletlenül se érthessenek félre. Könnyen megeshet, hogy egyesek ki akarják használni bizonytalanságodat, s így előfordulhat, hogy rosszul értékelnek téged, ami nem tesz jót lelkivilágodnak. Fogalmazz minden esetben pontosan, így a szavaid elérik céljukat.

Oroszlán:

Elkötelezted magadat egy párkapcsolatban? Akkor készülj fel arra, hogy kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak is ki, melyeket bár nem lesz nehéz rendezni, ugyanakkor jelentős tudatosság elkötelezettség szükséges. Netán még keresed az igazit? Akkor most csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának, hát higgy abban is, hogy ami késik, az nem múlik. A hónap utolsó harmadában újult erővel veted bele magad a mindennapokba. Bátran alkalmazd kommunikációs képességed, s bárkit meggyőzhetsz, sőt akár lenyűgözhetsz! Amennyiben áprilisban nyitott leszel arra, hogy új ismeretségeket köss, azt később nem bánod meg, mert akár valamilyen formában hasznot hoznak neked ezek az emberi kapcsolatok.

Szűz:

A most következő héten tanúbizonyságát adhatod empatikusságnak, lojalitásodnak, s szolidaritásodnak, ugyanis több különféle esetben kell embertársaidon ezúttal segítened, egyeseket kihúzni a gödörből, jobb esetben csak megfelelő iránymutatást adni pillanatnyi helyzetükre. Mindenképp jó s nemes cselekedetek sorát hajtod végre, közben viszont figyelj arra, hogy a jótékonykodást soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Tudd, hol vannak a határvonalak, s húzd is meg azokat időben. Fontos lesz az is, hogy csak ott segíts, ahol kértek téged erre, hisz lehet, hogy minden jó szándékod ellenére árthatsz valakinek, ha nem egyeztetsz vele előre.

Mérleg:

Hétfőn még egy kicsikét lazsálhatsz, szánd az időt tervezésre, most kisebb rutinfeladataid elvégzésére. A további napok alapos megtervezése rendkívül sok feszültségtől gondtól óvhat meg téged. S kedden olyan körülmények alakulnak ki körülötted, melyek miatt akaratossá és kiszámíthatatlanná válhatsz, s nem a legmegfelelőbb módon közvetíted majd mondandódat szeretteid, esetleg kollégáid felé. Nehezen értesz szót az emberekkel, ez bizony vitákat eredményezhet. Az egyetlen, s egyben jó megoldás az, ha tudatosan visszahúzódsz, s átgondolod, mi lenne, ha valaki veled viselkedne így. Mit szólnál hozzá? Neked sem esne jól, ezért ennek tudatában sürgősen változtass, hogy a hét második fele már békében teljen.

Skorpió:

Meglepően jól működik ezen a héten az intuíciód, belső hangod mindent épp időben megsúg neked. Csak figyelned ki önmagadra, mert minden segítséget megkapsz belülről! Képes leszel mások gondolataiba is belelátni, így pedig megeshet, hogy könnyen ráérzel eltitkolt dolgaikra is. Ám lojalitásból levizsgázhatsz úgy, ha nem élsz vissza semmilyen megszerzett információval. Tilos ám kihasználni mások gyengeségét, esendőségét, inkább légy mások támasza! Éppen empátiáddal segíts, mutass utat másoknak vagy éppen légy előzékeny. Szakmai téren szerdán vagy csütörtökön kapsz nagy lehetőséget, számíthatnak rád nehéz helyzetekben is kollégáid?

Nyilas:

Hatodik érzéked már zavarba ejtően jól súg neked, és magasabb fokozatra kapcsol ezekben a napokban. Mivel nem mennek teljesen hibátlanul a dolgaid, s ezért fog téged a belső hangod látványosan segíteni a hét minden napján döntésekben, változásokban, a múlt lezárásában, új, s igen jó legvégül akár új dolgok elkezdésében. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni sem pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden gyorsan lendületbe jössz, s rendre magad mögött tudod különféle tennivalóidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni kiemelkedően teljesíteni. Ehhez azonban megfelelő minőségű pihenésre is szükséged van, ugye ezt nem feleded?

Bak:

Már nagyon készülsz a hétvégére, alig várod, hogy csend s béke öleljen körbe. Ehhez meg minden feltétel adott lesz, s akár kicsivel hosszabb időt szentelhetsz a családnak, barátaidnak, hobbidnak. Elmondható, hogy egész héten jól érezted magad a bőrödben, és nem igazán lesznek olyan pillanatok vagy események, melyek letörnék a jó kedvedet. Ha bármilyen bizonytalanságot vélsz felfedezni érzelmi életed terén vagy döntéseid során, akkor foglalkozz ezzel, valamint keresd a kétely okait! Kérdezz, s megkapod a szükséges válaszokat. Minden reggel képes vagy megújulni, s haladni céljaid felé. Újabb és újabb ötletek pattannak ki fejedből, a tempódat kevesen fogják tudni tartani.

Vízöntő:

Több konfliktus és vita zavarhatja meg lelki békédet egészen szerdáig, ezek legtöbbje nem lesz más, mint szimpla erőfitogtatás, vagy teljesen értelmetlen nézeteltérés. Ne csináld ezúttal ezt, nem kell az erődet se mutogatnod ahhoz, hogy feljebb juss. Legfőképpen nem kell már másokon diadalt aratnod! Okos vagy és tapasztalt, így, ha valaki harcolni akar veled, akkor ne vedd fel a kesztyűt, hanem méltóságteljes módon hagyd el a hadszínteret. Csütörtökön végre valahára látványosan felgyorsulnak körülötted a dolgok, nagy lendületet veszel, érzelmileg is feltöltődsz. Hidd el, jobban teszed, ha elfogadod mások eltérő véleményét, s nem az ellenséget látod a téged körülvevő emberekben.

Halak:

Több érdekes találkozás lehetőségét is felkínálja számodra ez a hét, s olyan embereket sodor az utadba a sors, akik meghatározhatnak bizonyos dolgokat. Akár jelentős befolyással is lehetnek a döntéseidre, vagy utat mutathatnak ahhoz, hogy ötleteid kreatívabbá váljanak. Új munka, valamint vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, eközben a régi barátok, vagy egy már múlt ködébe veszett szerelem is felbukkanhat a színen, s a meglepetés erejével csaphat le rád. Összességében segítségedre lesznek az égiek, de kedden légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre se, amit hallasz és látsz. Mert tudjuk azt, hogy a látszat néha csal. Könnyedén nagyot csalódhatsz, ha túl hiszékeny leszel. Ne adj kölcsön senkinek, ne vegyél fel hitelt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.